11 Δεκ 2008

Σκατόνερα

Διακοπή για διαφημίσεις:
"Άγιε μου Βασίλη για φέτος θα ήθελα ένα ελαφάκι.
Γιωργάκης"
Μάλιστα. Ένα ελαφάκι για το Γιωργάκη.
"Άγιε μου Βασίλη θα ήθελα να κυβερνήσω τη χώρα.
Κωστάκης Καραμανλής".
Χμμμμ... ένα ελαφάκι για τον Κωστάκη...

Συνεχίζουμε... παραπάνω είναι μια φωτογραφία μάθημα για τους Έλληνες αστυνομικούς. Η πληροφορία ότι αυτή τη φωτογραφία τη κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων (α χαχαχαχαχα Βουλή των Ελλήνων...) ο Πάκης για να δείξει την αμυντική στάση των πραιτόρων απέναντι στους κουκουλοφόρους ελέγχεται.

Υ.Γ. Απολύθηκε ο φωτογράφος του ελεύθερου τύπου για τη φώτο που τράβηξε έτσι;
Μωρέ μπράβο Σεραφείμ....
Περισσότερα εδώ αλλά κι εδώ

Υ.Γ. 2 Αυτές τις ημέρες δε μπορούσα να κάνω διαφορετικά και άκουγα για να μαθαίνω στη δουλειά τι γίνεται στην πόλη Ράδιο Θεσσαλονίκη. (Ξέρετε αυτοί με τον έρωτα με τον Κ12, το Ρετζίκι την Κατσίμιδη και τη στροφή για τη Θέρμη. Ξέρετε αυτοί που λένε "Ακούτε Ράδιο Θεσσαλονίκη Καλημέρα σας επιστρέψαμε από διαφημίσεις πάμε σε διάλειμμα.) Ε, παίρνουν και οι ακροατές να πουν την άποψή τους. Ε, τι παπαριές λένε δε μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα κι αυτός ο Διαμαντόπουλος (ούτε ζέστη ούτε κρύο μου κάνει) είχε απηυδήσει.
Δόξα και τιμή πάντως σε αυτόν που είπε ότι αφού τα δακρυγόνα δεν πιάνουν πλέον στους αναρχοαυτόνομους θα πρέπει να τους ρίξουν... σκατόνερα. Έτσι είπε. Σκατόνερα. Ναι. Και ξαναπήρε και στις επόμενες εκπομπές και το επανέλαβε. Δηλαδή το πιστεύει.
Σκατόνερα... λοιπόν.
ΥΓ3 Σε όλες τις πορείες και διαμαρτυρίες έκατσα σπίτι αναγκαστικά (γκρρρρρρ). Τώρα που μπορώ να πάω σε μια γιατί είναι Σάββατο θα είναι αυτή με τα κεράκια στο Λευκό Πύργο. Είπα να πάω γιατί δεν έχω πάω σε άλλη και γενικά μού αρέσει σαν κίνηση. Μέχρι που είδα ότι σε μια τέτοια πήγε ο Γιωργάκης... την ατυχία μου....

4 σχόλια:

kostasK είπε...

Πάνω, μ'αρέσει να κρίνω κάτι απ'όλες τις διαστάσεις -νομίζω πως κι εσύ το ίδιο. Τώρα, αν ο φωτογράφος πούλησε ή διέδωσε έτσι τη φωτογραφία, η απόλυσή του δεν έχει καμία σχέση με λογοκρισία ή κατευθυνόμενο πόδι.Ήταν καθαρά αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό. Δηλαδή μέσα σε όλα τα σκατά που έχουν βγει στη φόρα, μια φωτό τους πείραξε του άλλους? Είναι λίγο αφελές κατά τη γνώμη μου να το σκεφτόμαστε έτσι. Απλά μέσα στην οργή του ο άνθρωπος βλέπει κάποιες φορές μόνο ότι θέλει να δει.

kostasK είπε...

Ουπς...
από βιασύνη απευθύνθηκα στον ΠάνωΚ.Σόρι Ιoannis!

demetrat είπε...

κοιτα μόνο μη δεις τίποτα γνωστούς κι αρχίσεις τα χαμόγελα.
Γιατί το χαζό καραφλό παιδί, μόνο αυγό που δεν τσούγκρισε.Νόμισε πως ήταν ανάσταση τρομάραμ'
δ

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Δεν ήταν εκεί και η μαμά του να του πει τι γίνεται. Μπορεί να θυμήθηκε και τους σκατζόχοιρους. (Από την ταινία πρώτη φορά νονός)