4 Δεκ 2008

Τι κάνουν τα στρατά στ' Αφγανιστάν;

Ας μην ξεχνάμε κάτι: ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίζεται. Και κάποια νέα παιδιά ρισκάρουν τη ζωή τους για την προάσπιση της ελευθερίας. Ακολουθούν σοκαριστικές φωτογραφίες απ' τις επιχειρήσεις των καναδικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν (οι φωτογραφίες είναι ευγενική χορηγία των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων)

Μμμμμ... Τι έχουμε εδώ; Όπως θα έλεγε ο Νιόνιος: Κι ούτε νερό (εν δυο), ούτε ψωμί (τρία τέσσερα) κι ούτε νερό, ούτε ψωμί ούτε φαϊ... Μόνο φυτείες με χασίς, προσθέτω εγώ...Πώς το λέγανε παλιά; Να κάνουμε τις ρουκέτες ανθοδοχεία; Να, αυτό κάνει ετούτος κρυμμένος μέσα στη φυτεία, όντας το καλύτερο υπόδειγμα εφαρμογής αυτού που μας μάθανε στην 71 ΑΜΤΠ ως "κάνναβη και απόκρυψη"...

Με φωνάζουν Καναδό, πίνω μπάφους και τρώω κάναν Αφγανό... (μιλάμε ο τύπος μου βγάζει κάτι πολύ έκφυλο, με αυτό το γυαλάκι και με το βομβιδοβόλο αγκαλιά...)


6 σχόλια:

MenieK είπε...

Καναδοί στρατιώτες? που σκοτώνονται και σκοτώνουν στο Αφγανιστάν? χμ... Για παρατήρησε λίγο...Ούτε ένας WASP ανάμεσά τους ή ΜΕ φαίνεται?????

ΠανωςΚ. είπε...

Μενιέκ, αν κατάλαβα καλά τι υπενοείς, ο μεσαίος είναι αφγανός που μάχεται με τα καναδικά στρατευματα. Ο δεύτερος, το σάιτ-πηγή, αναφέρει ότι είναι απ' την Μανιτόμπα (δυτικός Καναδάς). Στην πρώτη φωτο ωστόσο έχω την αίσθηση πως κάποια γουασπίζουν κομμάτι...

Βρε μπας και υπενοείς ότι οι φωτό είναι μούφα, όπως μου είπαν τώρα μέσω msn και μου βάλανε ψύλλους στ' αυτιά; Λες να την πάτησα; Ωιμέ!

MenieK είπε...

ισπανοιταλοελληνομεχικανοανατολικοευρωπαιο... και δε συμμαζεύεται χαρά μου...Δε γουασπίζουν καθόλου

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

ΠάνωΚ.: ο τελευταίος με το μπίζουλο γυαλί κρατάει αγγλικό όπλο, το LA-85
http://en.wikipedia.org/wiki/L85A2

Άρα έχει στην παράδοσή του να τρώει Αυγανούς. Ή (το συνηθέστερο) να τον τρώνε αυτοί.

ΠανωςΚ. είπε...

Μενιέκ δίκιο έχεις. Για την μπάντα τους WASP θα πούμε τίποτε, που είμαι πιο κατηρτισμένος;

Σκυλε, αν οι άλλοι είναι οι αυγανοί, αυτόν τον κόβω για μπέικον...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εντελώς μπέηκον! Από τον καλύτερο μπέη της αγοράς, λέμε!