25 Ιαν 2008

Κι όμως. Είμαι ακόμα εδώ!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
Πόσος καιρός έχει περάσει ούτε και εγώ ξέρω από τότε που τελευταία φορά ανάρτησα κάτι σε αυτό το πονεμένο μπλόγκι.
Χαθήκαμε ε;
Εμ ένα τηλέφωνο δε παίρνεις
(Δε σας τη δίνει στα νεύρα όταν κάποιος σας το λέει αυτό; Γιατί ρε φιλαράκι εσύ πότε πήρες τελευταία φορά;)
Δε ξέρω και εγώ τι μου γίνεται ρε παιδιά. Δουλειά να ούμε κι άγιος ο Θεός και έτσι πάει το πράμα. Μάκης-Θέμος. Όπως πάντα στην Ελλάδα. Δεξιοί Αριστεροί, Ολυμπιακοί Παναθηναϊκοί, ΠΑΟΚτσήδες Σκουλήκια και πάει λέγοντας. Οι τράπεζες τα μαζεύουν ο Καμπουράκης πήγε να τα μαζέψει αλλά τα σκάτωσε…Μια αηδία δηλαδή. Η Τσέκου γαμήθηκε για να διοριστεί.
(Έχω και κάτι άλλο να ρωτήσω ρε παιδιά. Μια γυναίκα που πρωταγωνιστεί σε ταινίες σεξ όταν γυρίζει στο σπίτι και ο άντρας της τη ρωτάει πως πέρασε στη δουλειά απαντάει «Άσε, γαμήθηκα στη δουλειά σήμερα»;)
Και θυμήθηκα μια ιστορία.
Ήταν λέει κάποιος μια φορά που έλεγε ότι ήταν άμεμπτος δημοσιογράφος. Και μια μέρα την πέσανε στο Συρίγο και κόντεψαν να τον αφήσουν στον τόπο. Και εκείνος ο άνθρωπος μιλούσε για το θέμα και πραγματικά αυτό που έβγαινε στην επιφάνεια ήταν ότι τον ζήλευε τον Συρίγο. Να το ξέρετε: Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι που επιθυμία τους είναι κάποια στιγμή να φάνε ξύλο. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Πως εσύ ρε παιδί μου παρακαλάς για μια Πόρσε; Ε έτσι και αυτοί θέλουν κάποια στιγμή να τους αξιώσει ο καλός Θεούλης να φάνε το ξύλο που τους αξίζει. Είναι σαν να παίρνεις μετάλλιο. Ο κόσμος λένε υποθέτει έτσι ότι πραγματικά τα λες καλά και σε πολεμάνε. Μετά το ξύλο ότι και να γράψεις για όποιον και να το γράψεις είναι δικαιολογημένο. Αυτοί είναι.
Μισό να βάλω λίγο primal scream. Τι; Πάλι αυτό; Και τι σε νοιάζει εσένα ρε; Εσύ κάνεις τις μουσικές επιλογές;
Βαρέθηκα παιδιά. Ζούμε για να πληρώνουμε ή πληρώνουμε για να ζούμε; Δατς δε κουέστσιον.
Και κάτι τελευταίο για όλη αυτή τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το Ζαχό και τον Πορδηπουργό μας. Όπως λέμε στην Κρήτη: ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΟΤΙ ΚΟΥΤΑΛΑ.
ΥΓ Συμπαθά με αγαπητέ αναγνώστη για το τραγικό ποστ. Ήθελα απλώς να δείξω ότι είμαι εδώ. Απλώς έχω επικεντρωθεί σε σημαντικότερα πράγματα τελευταία από του Μάκηδες. Να ασχοληθείς με τους Θέμους; Γιατί για να πω και εγώ ότι πέφτω από τα σύννεφα; Μια ζωή στην Ελλάδα βρέχει ανθρώπους...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κρύβουμε τίποτα!!!!!

patato151.blogspot.com

Λέμε την αλήθεια για το DVD!!!

Παίζει και μεγάλη προσφορά!!!!

ΠανωςΚ είπε...

Αντε πάλι...
Να σου πω, αδερφέ, πυγμαίος νταλικέρης σε έχει γαμήσει ποτέ; Εκεί να δεις προσφορά που παίζει.
Λοιπόν: ή κάνουμε συνεννόηση να με πληρώνεις κάθε φορά που διαφημίζεσαι εδώ ή τον μπούλο.