11 Ιαν 2008

Σαρξ πληθωρική και καρναβαλίστικη με ολίγη Λορένα Μπόμπιτ διά πάσαν Μαγγινείαν

Πέρα από το προφανές "μόνο για τα καρναβάλια είμαστε", επιτρέψτε μου αναρωτηθώ ποία είναι η μελαχροινή κορασίς, αριστερά του Άρεως, δεξιά του δημάρχου Πατρέων (καλέ, κι η άλλη η ξανθιά η Ράγιου δεν είναι;).
“Θέλεις να γίνεις η Μπρουνάρα μου, να γίνω ο Σαρκοζί σου;”

Τώρα που ξεχάστηκε το θέμα, το πρωθυπουργικό ζεύγος επισκέφτηκε το αναψυκτήριο του Μαγγίνα (στο πλευρό τους, οι δύο νέοι φιλοξενούμενοι του τέως υπουργού, Ινδοί αυτήν τη φορά, γιατί οι άλλοι, οι Πακιστανοί, ήταν λιγουλάκι κουτσομπόληδες και απολύθηκαν).

Φάνη Πάλλη-Ψαλιδιά στις συντάξεις...
(θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Λορένα Μπόμπιτ, ε;)


Φωτς: ΑΠΕ

4 σχόλια:

Μετεωρίτης είπε...

καλησπέρα!!

Από χτες έχω ακούσει το lookbook 78658956955466450465 φορές, ξανά και ξανά και ξανά σου λέω!!
Μπράβο ρε συ-κομματάρα!!!!!!!!!
Τώρα είναι ανοιχτό το soulseek και όποιος βρει τι κατεβάζω-κερδίζει μία χειραψία με την μαυρομάλλα τύπισσα δίπλα στον "καμαρώνω-σαν-γύφτικο-σκερπάνι-γιατί-είμαι-ο-μόνος-που-βλέπομαι-στο-κόμμα (η οποια μαυρομάλλα είναι η Ελένη Φιλίνη που έκανε πλαστική) και στην πραγματικότητα ο Λιάπης, δεν είναι ο Λιάπης, είναι ο Γουόρεν Μπίτι τον οποίο φυσικά μισώ, όπως μισώ και τον...ααα!!! Ο Πάγκαλος έχει γενέθλια σήμερα-ή χτες! Πολύ wikipedia διαβάζω! Ο Σαρκοζί χάρισε το ίσο δαχτυλίδι στην Κάρλα που είχε δώσει και στην πρώην, τσιπιές αλά γαλλικά! Ήταν η ενημέρωσή σας από τον μετεωρίτη που ακούει ξανά την κομματάρα και αναρωτιέται που σκατά ήταν αυτό το κομμάτι τόσο καιρό!!!

Ο ενθουσιασμός μου έχει υπερνικήσει το γεγονός ότι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τους ξέρω!
Να'σαι καλά ρε συ, θα παίζω το κομμάτι στο μπαρ που δουλεύω και θα ραγίσει η disco ball) (δεν έχει ντίσκο μπολ αλλά αν είχε...)

:)

Μετεωρίτης είπε...

1. TO ΙΔΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.
Έχουν πέσει τριβλίδια από μπισκότα στο πληκτρολόγιο και αυτό φταίει που βγήκε ίσο το δαχτυλίδι.
2. Τι πάει να πει-που τον είδα τον Λιάπη; Ξέρω εγώ που τον είδα. Εσύ να θυμάσαι ότι ο τύπος μοιάζει στον Γουόρεν Μπίτι και μπλαμπλαμπλα...

ΠανωςΚ είπε...

Είχα φωτό Λιάπη με Παπούλια σήμερα.
Είχα και καλή δήλωση Λιάπη.
Φεύ, όμως δεν ταιριαζε η δήλωση με τη φωτο. Αναμένουμε κάποια νεότερη.

Οσο για τσι Σλατ, μια απορία: Γιατί δεν κατεβάζεις ολόκληρο το δίσκο από το blog το άλλο και ταλαιπωριέσαι με το σόουλσικ; Κάτω από το βιντεακι, υπάρχει η λέξη HERE που είναι λινκ προς to rapidshare. Μετά είναι απλό. Κάνεις κλικ στο φρι, μετά περιμένεις περίπου δύο λεπτά να κάνει ένα κάουντ ντάουν και να σου βγάλει εναν τετραψήφιο κωδικό. Αντιγράφεις τον κωδικό στο ζητούμενο σημείο. Και πατείς ντάουνλουντ. Θα κατεβάσεις ένα αρχείο ραρ, που περιεχει τα 15 τραγουδια του σιντί σε μορφή εμπιθρη.

Μετεωρίτης είπε...

αααααααααααααααααααα!!!!

(θενξ)

(βόδι στο κινέζικο!!)