1 Ιουλ 2009

Farewell, my lovely




Κυκλώσανε από παντού... Από θάλασσες και από βουνά. Η απαγόρευση είναι γεγονός.

This is a new era.




Οι συνειρμοί, δικοί σας.

4 σχόλια:

Salah ad-Din είπε...

αρχίδια απαγόρευση. Τολμάνε να χαλάσουν τις καρδιές των καταστηματαρχών και των θεριακλήδων;
Όσα μπαρ είναι κάτω των 70τ.μ. (όλα σχεδόν) θα επιλέξουν να είναι καπνιστών. Όσα είναι άνω των 70 θα έχουν δύο χώρους, δηλαδή όλοι θα καθόμαστε στο χώρο των καπνιστών (ξέρετε καμία παρέα που να μην καπνίζει κάποιος;). Είναι τόσο αστεία αυτή η χώρα. Πάλι αποδειχτήκαμε πιο μάγκες από τους μαλάκες του βορειοευρωπαίους. Γιατί είμαστε μεγάλα αλάνια. Ελ.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Εγώ λέω να απαγορέψουμε και το ποτό. Βέβαια. Το ποτό δε κάνει κακό; Επίσης να κόψουμε και τα αντιβιωτικά. Τα πολλά κάνουν κακό. Και τις παρέες. Άλλωστε οι κακές σε ογηδούν σε λάθη. Να κόψουμε και το ποδόσφαιρο γιατί δεν κάνει καλό. Να κόψουμε και το πουλί μας στα τελευταία. Να σταματήσουν να παίρνουν φόρο για τα τσιγάρα και να σταματήσουν την παραγωγή τους. Κόψγτε όλοι το τσιγάρο και αρχίστε τις πίπες. Γιατί πίπες ισχύ θα έχει ο νόμος.
Θέλω να πάω στα μπουζούκια και να δω το κουβούκλιο. Αλλά θα πάω με το Μάκη Ψωμιάδη. Να δω αν κάποιος θα του πει να σβήσει το πούρο. "Αγαπούλα...θα σε τσιμεντώσω..."

pipermaru είπε...

Ε, ρε κάτι σφαλιάρες που έχουνε να πέσουνε! Αντίστοιχες με αυτές του βίντεο, θέλω να πω. Θα πηγαίνεις στο εκάστοτε καφέ και ο σερβιτόρος, αντί για παρατήρηση, θα έρχεται και θα σου λέει: «Βλάκα!» και θα σου σβουρίζει μια ξεγυρισμένη. Μόνο που έτσι θα σου δίνει το δικαίωμα να του την ανταποδώσεις. Αμέρικαν Μπαρ θα γίνουμε. Μη καπνιστών όμως.

Go_Go είπε...

Ναι Σαλαδίνε, όπως βλέπω και στην κεφαλίδα, μαγκιά-κλανιά είμαστε...

Ρε συ Ιωάννη, το ποτό το πίνεις μόνος σου και πάει στο δικό σου συκώτι (μόνο μην ξεράσεις πάνω μου), αντιβίωση, επίσης κακό μόνο στο δικό σου ανοσοποιητικό κάνεις (εκτός και αν είσαι έγκυος - δεν είσαι όμως, ε;). Όσο για το ποδόσφαιρο, όταν δε γίνεστε κουλουβάχατα και τα χώνει ο Πάνως στο Διάσελο, μια χαρά τη βρίσκουμε.

Μάλλον θα βρεθούν παραθυράκια και σιγά μην υπομείνει ο τράχηλος του Έλληνα αμαχητί τέτοια απαγόρευση, αλλά λέμε τώρα...