29 Ιαν 2009

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται


Σήμερα το μεσημέρι μίλησα με τον ασφαλιστή μου και πρέπει να σας πω ότι επιτέλους δικαιώθηκα!!! Ω, ναι, ο κίτρινος κεραυνός έκανε θετική δήλωση και θα αποζημιωθώ. Κάτι είναι και αυτό* για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα. Η ανακούφιση ήταν μεγάλη.

Παρόλα αυτά, κάθε που βγαίνω από φανάρι νιώθω ένα ωστικό κύμα να με παρασέρνει, εντελώς υποσυνείδητα πάντα (μέχρι να γίνει ξανά πραγματικότητα... Γιατί βλέπω ότι και στην πόλη που μένω τα περνάνε τα κόκκινα βολίδα). Εδώ που τα λέμε, αυτοί που επέλεξαν αυτό το χρώμα, ήταν παντελώς άσχετοι. Μα είναι δυνατόν να επιβάλλεις στον Έλληνα οδηγό να σταματήσει στο κόκκινο χρώμα; Βάλτου ένα μοβ ή ένα ροζάκι και θα δεις αποτέλεσμα... Αλλά με το κόκκινο;! Είναι σαν να του σκας τσιμπιά στον κώλο. Μα, δεν έχουν δει ποτέ ταυρομαχίες; Ε, κάπως έτσι είναι και οι άνδρες οδηγοί... Βγάζουν φωτιά από τα ρουθούνια και ορμάνε.

Που λέτε, ήμουν τόσο χαρούμενη από το νέο, που ξεκίνησα για Αθήνα από την παλιά εθνική οδό. Να απολαύσω τη θάλασσα, τα δεντράκια, να ανακαλύψω όλα αυτά τα μέρη που χάνουμε τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να φτάσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται να φτάσουμε, και ξεχνάμε ότι μεγαλύτερη απόλαυση είναι το ταξίδι...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Αθήνα δε πρόκειται να κυκλοφορήσω με αυτοκίνητο. Αν μου έρθει η όρεξη για συγκρουόμενα, θα πάω στο Allou Fan Park...

5 σχόλια:

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Χαίρομαι για σένα! Εύχομαι πάντα να δικαιώνεσαι. Το κόκκινο, όπως και το... κίτρινο, είναι πράγματι πολύ "περίεργο" χρώμα.

Καλά να περάσεις στην Αθήνα κι αν βρεθείς στα συγκρουόμενα (μόνο του λούνα παρκ, έτσι;) κάνε έναν γύρο και για μένα! ;-)

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Να υποθέσω χωρίς να ανοίξω το λινκ ότι πρόκειται για τον Ομάρ Ταρίφ; Καλά πήγε λοιπόν ε;
Νοιώθω πλήρως ικανοποιημένος. Καλά του έκανες του ξεβράκωτου να ουμ.

Go_Go είπε...

Ναι, καλά πήγε. Ανέλπιστα ευχάριστο. Δεν ξέρω πως έγινε, μάλλον φοβήθηκε την αντιπαραβολή της δικής μου στιβαρής φιγούρας με τη δική του στην αίθουσα του δικαστηρίου.

ΠανωςΚ είπε...

Οχι που δεν φοβόταν ένας απλός ταρίφας. Εδώ κοτζάμ σώμα πρώην καταδρομέων είχε τρομάξει με την πάρτη σου, θυμάσαι; "Μαζεύτε την αυτήν που μας λέει φασίστες, ειδάλλως θα σας δείρουμε", μας είχανε πει... Ε, κι εμείς τα μαζέψαμε και φύγαμε, μη φάμε και ξύλο για πάρτη σου!

Go_Go είπε...

Ωχ, από τότε ατρόμητη ε; (ή αλλιώς μαλακισμένο). Ρε συ, δεν το θυμάμαι! Τρελό κοκοράκι.