11 Ιουλ 2007

ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ

Όπως πληροφορήθηκα από στενό μου συγγενή, αυτόπτη μάρτυρα των γεγονότων στην φοιτητική εστία της Πάτρας, χθες, μαζεύτηκαν όλα τα καλά τα ΚΝΑΤ με κράνη και απαιτούμενο εξοπλισμό για να τσαμπουκαλευτούν και ρίξουν μερικές ψιλές σε οφθαλμαπάτειους Πάγκαλους κι εχθρούς του κινήματος, που τόσο καιρό, με κόπο και κουπούνια, προσπαθεί να χτίσει το περιβόητο κόμμα του λαού. Αιτία ήταν η διαφωνιά ανάμεσα σ' έναν ελληνοάραβα που ήθελε ν' αποδώσει κάποια bonus στους φοιτητές που δουλεύουν το κυλικείο και στον αρχικνίτη της σχολής (πειράζει που είσαι και μεγάλη φίρμα;), με τον οποίο είχε, όπως μαθαίνω, και προσωπικές διαφορές. Έπειτα από βρισιές, προσβολές νεκρών, μπουκέτα και μπουκετάκια, σχισμένους Ριζοσπάστες, τσιρίδες ανοργασμικών ανδρείκελων της Ρόζας, Ρόζας Λουξεμβουργίας (πάμε μαζί στας παραλίας), έπεσαν τα τηλέφωνα και οι μάσκες και κατέφτασαν οι ενισχύσεις. Μια ομάδα 10 ατόμων επιδαψίλευσε με γροθιές δυο άτομα ενώ οι υπόλοιποι, καρβελικοί θιασώτες της επανάστασης επιχειρούσαν ντου από παντού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Πριν από καιρό, οι οικοδόμοι του ΚΚΕ (ναι, αυτοί που περιφρουρούν τις πορείες και προστατεύουν τις αστικές απάτες των εθνικών μνημείων δεχόμενοι συγχαρητήρια απ' την κυβέρνηση), την είχαν πέσει σε μέλη των Ε.Α.Α.Κ με καδρόνια ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν κάτσουν φρόνιμα θα τους πάρουν το σκαλπ. Δυστυχώς, αυτοί που μεγάλωσαν με Γκόργκι κι Ένγκελς (μιας και μόνο αυτούς γνωρίζουν) δεν διδάχτηκαν τίποτα. Απεναντίας, φέρονται ωσάν μπράβοι της νύχτας, εκβιαστικά κι εκφοβιστικά. Και οι μπράβοι της νύχτας μετοικούν, απ' όσο ξέρω, σε μια γαλάζια επικράτεια...
Υ.Γ. Δεν προτίθεμαι να προβώ σε διαχωρισμούς. Το ίδιο τραμπουκική (κατά τη γνώμη μου) ήταν η επίθεση που δέχτηκε ένας μπάτσος από μια ομάδα της γνωστής κοινότητας "αυτονομιακού αυνανισμού" με μότο "εμείς βλέπουμε το δέντρο. Το δάσος που είναι; ". Κρίμα. Δεν έχουν διδαχτεί τίποτα απ' την σοφία του Μαλατέστα.
Υ.Γ.2 Οι Κνίτες ανήκουν στην ευγενή και χαριτόβρυτη ράτσα των μαντρόσκυλων. Δουλικοί για το αφεντικό τους μα φονιάδες για τους εχθρούς του.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=733572

6 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Κανονικά Διάσελε, θα έπρεπε να σου πω "εσύ να τα βλέπεις αυτά...".
Αντ' αυτού, θα σου θυμίσω πόσο αστείοι είμασταν όταν μας είχαν περικυκλώσει οι ορδές των Κερκυραίων κνιτών δίνοντάς μας "συμβουλές" να φωνάζουμε πιο πολιτικά ορθά συνθήματα (δεν τους άρεζε εκείνο με το φλογοβόλο και του υπουργού τον κώλο).

βα.αλ. είπε...

Ωπ!!!

Καλά τα λες και καλά τα χώνεις και γω μαζί σου. Αλλά εκείνη την παρομοίωση με τη Ρόζα τι την θες?

Μακάρι πάντως να ήταν έστω και ανδρείκειλα της. Οι κνίτες είναι σταλινικοί. Η Ρόζα δεν ήταν όχι μόνο σταλινική φυσικά, αλλά όυτε με το ζόρι λενινίστρια δεν θα μπορούσε να την πει κανείς.

ΥΓ. Πότε πρόλαβαν να φτιάξουν ορδές οι κνίτες στην Κέρκυρα;;;

nikolakisdiaselos είπε...

Η Ρόζα ήταν ακριβώς αυτό που λες. Η ειρωνία κρύβεται στην χειραφέτηση των κνιτοπιπινιών που όπως έμαθα , κάβλωνανβ ουρλιάζοντας αμαζόνεια στη θέα των ανοιγμένων μυτών.
Πάνε...τα χουμε πει αυτά στο εθνικό, πράσινο, συμβούλιο...

ΠανωςΚ είπε...

Βάαλ, έχεις δίκιο. Αν η Κέρκυρα είχε "ορδές Κνιτών", τότε τα πράγματα θα ήταν κάπως καλύτερα. Απλώς ήμασταν τότε τόσο λίγοι "εμείς" (σύνολο απροσδιόριστο με τη μορφή μαύρου προβάτου), που οι κνίτες, στην πραγματικότητα λίγοι και αυτοί αλλά περισσότεροι από εμάς, μοιάζαν με ορδές.

Διάσελε, δεν το ήξερα ότι έχουμε υπάρξει οικολόγοι (κι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το ανόητο αστείο πρέπει να σταματήσει!).

βα.αλ. είπε...

Ουφ ρτρόμαξα (sic)! Όχι τίποτε άλλο αλλά οι μόνες ορδές που ξέρω στο νησί είναι οι ορδες των τουριστών...

παράλληλος είπε...

Deja vue!
Ανταπόκριση από το 1980!
Αυτό αποδεικνύει ότι το κόμμα έχει σταθερές αρχές, όχι σαν τους άλλους τους οππορτουνιστές!
Νικολάκη, πες αλεύρι: η Αλέκα σε γυρεύει!