13 Ιουλ 2007

Ερωτευμένος ήταν ρε...


Σε φυλάκιση τριών ετών, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε χτες στη Ζυρίχη ένας 77χρονος, πρώην δάσκαλος δημοτικού σχολείου, καθώς κρίθηκε ένοχος για περίπου χίλιες σεξουαλικές επιθέσεις σε 22 μαθητές, ηλικίας 13 έως 15 ετών. Πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές υποθέσεις παιδεραστίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία.
Ο 77χρονος, ο οποίος συνελήφθη τον Ιούνιο του 2006, κρίθηκε ένοχος για τις σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε από τον Ιανουάριο του 1995 έως τον Ιούνιο του 2006. Ο άνδρας προσείλκυε τα θύματά του στο διαμέρισμά του με δέλεαρ χρήματα και δώρα, προτού τα αναγκάσει σε άσεμνες πράξεις. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο διαμέρισμά του πολλές φωτογραφίες ημίγυμνων θυμάτων του. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ομολόγησε, δεν έδειξε ποτέ μεταμέλεια ή τύψεις για τις πράξεις του. Θεωρεί μάλιστα ότι είναι «μάρτυρας» της Δικαιοσύνης.
(Σ.Σ. Όχι, η φωτογραφία δεν είναι τυπογραφικό λάθος και δεν συνοδεύει το κείμενο του Έθνους. Εγώ, ο Ιωάννης, την έβαλα.)

5 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Μία ημέρα φυλακή για κάθε πήδημα.
Ε, δεν του ήρθε ακριβά.

ΠανωςΚ είπε...

Για κάθε πήδημα που θα φάει στη φυλακή αυτές τις περίπου χίλιες μέρες, θα κερδίσει τίποτε; Ή θα είναι αυτή η "κοινωνική του αναμόρφωση";

Ανώνυμος είπε...

Απορίες:
- σε τι ηλικία παίρνουν σύνταξη οι δάσκαλοι στην Ελβετία;
- τις ορέξεις αυτές τις ανέπτυξε στα τελευταία του ή τις είχε από νεαρός δάσκαλος;
- οι Ελβετοί δικαστές καταθέτουν πόθεν έσχες;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

«Άφετε τα παιδία ελθείν προς με» όπως είπε και το αφεντικό του εικονιζόμενου. «Κι άμα πλησιάσει κάνα μούλικο, θα το γ***σω!» πρόσθεσε χαμηλόφωνα, για να μην τον ακούσουν οι ευαγγελιστές.

παράλληλος είπε...

Κοίτα ρε τί γίνεται στην Ελβετία!
Κι όλα αυτά επειδή δεν έχουν Αγιονόρος, οι παλιοκαθολικοί!