29 Ιουλ 2009

Μησεταγά

Η συνταχτική ομάς του Everything you know is wrong, αποτελούμενη απ' τους Πάνους Καμμένο, Συγκαμμένο, Στρατευμένο, Ξεμωραμένο, Ερεθισμένο, Συνουσιασμένο, Εξοργισμένο, Αποφασισμένο και Ρουφιανεμένο, συνήλθε σύσσωμη εις πολύωρην σύσκεψιν συνοδεία συσκεμπάμπ, σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης της αποκλειστικής αποκλειστικότητας την οποία είχε εις τας χείρας της, αναφορικά με θέμα λεπτόν, το οποίο απαιτούσε εξίσου λεπτούς χειρισμούς και διακριτική παρουσίαση. Το πρόβλημα κατέστη έτι μεγαλύτερο όταν, κατά τη διάρκεια ηλεχτρονικής διαβούλευσης, μέσω τσατανιστικής τελετής, ο καλός μπλόγκερ και άνθρωπος Αργος, σύμβουλος του παρόντος ιστολογίου, επέπληξε σφόδρα την συνταχτική ομάδα διότι το θέμα το οποίο θεωρούσε αποκλειστικήν αποκλειστικότηταν, ήταν στην πραγματικότητα εδώ και χρόνια παγκοίνως γνωστό τοις απάτσι και τοις σίου. “Καλά ρε μαλάκες, τώρα βλέπετε πρώτη φορά ετούτη τη φωτογραφία; Κυκλοφορεί χρόνια στο δίχτυο”, ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Η συνταχτική ομάδα, εντέλει, χειρονίψασα, καθότι σύμπασα πεινούσε, κατουριόταν και είχε βαρεθεί τον ψειρισμόν του θέματος, ανάθεσε τη συγγραφή του άρθρου στον ειδικό καρπαζοσυνεργάτορα του ιστολογίου Πάνο Βλαμμένο-Ισερέ.

Ιδού το Φούκινγκ, ιδού και το πήδημα
του Πάνου Βλαμμένου-Ισερέ

Ριζοσπαστική και συνάμα σπαστική, τουτέστιν σπασοκλαμπανιέρικη απόφαση, η οποία προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στην παγκόσμια κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις ανασοκομμένη, έλαβαν προσφάτως οι αρχές της μικρής αυστριακής κοινότητας Φούκινγκ. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία αναμένεται να αλλάξει το χάρτη των ανθρώπινων δικαιωμάτων ανά τον κόσμο, για μια απόφαση που προκαλεί τους ανά τον κόσμο υπερασπιστές του δικαιώματος στον ελεύθερο έρωτα και στο ελεύθερο κάμπινγκ, στην ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο και στην Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Το χωριό Φούκινγκ, αγγλιστι Fucking, είναι ένα χωριό με ιστορία αιώνων, προφανώς όχι τόσο μεγαλη όπως η δικιά μας, διότι εμείς την έχουμε μεγαλύτερην από όλους, την ιστορίαν την ελληνικιάν εννοώ, παρότι κάποιοι ενίοτε εννοούν να την ταυτίζουν με την πούτσαν, έχοντας ήδη προ καιρού μπερδέψει την τελευταίαν με την βούρτσαν, τέλος πάντων εμπέρδεψα τα μπούτια μου με τούτην την πρόταση κι άντε να δούμε τίνι τρόπω ο αγαπητός διορθωτής θα βγάλει άκρη, μια ιστορία αιώνων λοιπόν, η οποία δεν θα πρέπει να κηλιδώνεται απ' την παρανόηση σχετικά με το όνομα αυτού, διότι δεν πρόκειται περί του χωριού Γαμημένο αλλά περί ενός χωριού που έχει πάρει το όνομά του απ' τον Φούκο, ένα Βαυαρό ευγενή του έκτου αιώνα.
Παρατηρώ ότι διέπραξα μέγιστο συγγραφικό ατόπημα, καθότι μετά από δύο παραγράφους βλακειοβρίθουσες, ακόμη δεν έχω αναφέρει την απόφαση περί της οποίας ο λόγος. Αλλά δεν θα το κάμω ούτε και τώρα, αντιθέτως θα πάμε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα πενταετίας, οι 104 κάτοικοι του Φούκινγκ είχαν μέγιστο πρόβλημα με τους τουρίστες, όχι γενικώς, αλλά ειδικώς με τους άγγλους τουρίστας οι οποίοι αρέσκοντο να κλέβουν τας πινακίδας του δρόμου αι οποίαι ανέγραφαν το όνομα της πόλης (Fucking) θεωρώντας το ένα ιδιαιτέρως γουστόζικο αναμνηστικόν απ' την Αυστρία. Η απάντηση του χωριού ήτο άμεσος: Τσιμεντώσαν τας δρομοπινακίδας τοιούτω τρόπω ώστε κατέστη αδύνατος η αφαίρεσίς των. Ομως οι εγλέζοι πλιατσικολόγοι αποδείχθηκαν ιδιατέρως ευρηματικοί: εφόσον δεν ημπορούσαν να κλέψουν την πινακίδα, έβγαζαν αναμνηστική φωτογραφία δίπλα της, πράγμα που θα ήτο απολύτως θεμιτό εάν η φωτογρανάμνηση δεν απεικόνιζε εγλέζους και εγλεζες, εις κάθε αριθμόν και στάσιν, να επιδίδονται εις ακατανόμαστες και απερίγραπτες σεξουαλικάς πράξεις. Κοντολογίς, γαμήθηκαν να γαμιούνται κάτω απ' τις πινακίδες που ανέγραφαν Καλωσήρθατε στο Φούκινγκ.
Και φθάνουμε στο σήμερα (επιτέλους, μας έσκασες, ανόητε ιστολογίσκε). Οι αρχές της κοινότητας αποφάσισαν την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης τοποθετώντας κάμερες στα σημεία όπου βρίσκονται οι επίμαχες προσκλησυνουσιαστικές πινακίδες. Ως ιστολόγιο, και έχοντας κατά νου τα ανάλογα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ντόπιοι απ' τις πεινασμένες για σεξ ορδές των εγλέζων τουριστών εις τα Μάλλια και τη Ρόδο, αλλά και οι κουμπάροι εις την Αγία Νάπα, καλούμε τις τοπικές αρχές να παραδειγματιστούν απ' κίνηση των αρχών του Φουκινγκ. Και αν παρευχήν δεν επιφέρει τα επιθυματά αποτελέσματα, δηλαδή την καταστολήν των οργίων εις δημόσιους χώρους, ας μην παραβλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το μαγνητοσκοπημένο υλικό διά την είσοδο των πολύπαθων δήμων εις τον ιδαιτέρως επικερδή χώρο της πορνοβιομηχανίας. Διότι σε καιρούς κρίσης, οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι και ευρηματικοί ώστε να επιτευχθεί η οικονομική ανόρθωση του τόπου, ακόμη και μέσω της εκμετάλλευσης της ερωτικής ανόρθωσης ανυποψίαστων μεθυσμένων ερωτοτροπούντων τουριστών.



4 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

αν δούλευα στο σταρ θα είχα κάμει την τύχη μου τώρα. μια παρόμοια πινακίδα σε δρόμο του Κάβου ή του Φαληρακίου, κ έτοιμο το καυτό ρεπορτάζ με τους βάρβαρους άγγλους τουρίστες που προσβάλουν τα χρη(ι)στά ήθη..

ΠανωςΚ είπε...

Αστα Κουνελάκο, τα ίδια ποθώ κι εγώ: ρεπορτάζ Μυκόνου για το Σταρ, η καλύτερή μου.

demetrat είπε...

και της αγίας Νάπας, και της αγίας Νάπας
(ακόμα εσυ;)
δ

Ανώνυμος είπε...

Και τι προκαλεί τα όργια στις αξιαγάμητες περιοχές που προαναφερθήκατε, αγαπητέ, αφού δεν υπάρχει σχετική ταμπέλα; Ή μήπως το Malia σημαίνει κάτι που δεν γατέω;

(καλά να περάσεις στην Κρήτη και διάβασε και τίποτα ντόπιο)