2 Ιουλ 2009

Πρώτη

Ανταπόκριση, λίγο αργά βέβαια, για το φίλο Σαλαχαντίν που είναι μακριά αλλά θέλει να μάθει.
Πήγα στην πρώτη του ΠΑΟΚ.
Είχε φάση. Λες και πήγαμε σε ματς. Περί τους 15.000 κόσμου. Οι παίκτες χωρίστηκαν μετά από λίγο τρέξιμο σε πέντε ομάδες που έπαιζαν σε μικρό χώρο σε δυο μικρές εστίες. Κάθε ομάδα είχε μια συγκεκριμένη μερίδα οπαδών απέναντι της. Κάθε φορά που έμπαινε ένα γκολ άκουγες να φωνάζει η κερκίδα. Φανταστείτε ότι άκουγες "ΓΚΟΛ" από διάφορα σημεία της κερκίδας.
Όλοι σχολίαζαν πόσο ψηλός είναι ο Κρέσιτς, πόσο αδυνάτησε ο Βερόν και τέτοια. Κλασσικά δηλαδή. Όλοι παρατηρούσαν γενικώς τους καινούργιους. Φώναξαν όσο φώναξαν αλλά μετά κατάλαβαν ότι πρέπει να πουν και κάνα σύνθημα για τους καινούργιους.
Επικράτησε για λίγο ησυχία...και ξαφνικά:
(Πάμε όλοι μαζί κατά το "είσαστε όλες κλπ")
Κου-τσια-νικούλη, γάμα τον πούστη το ρούλη. (Όπου ρούλης ξέρετε Παπαναστασιακός, άτιτλος κι έτσι...)
Μετά έπρεπε να πουν για άλλον. Οπότε στον ίδιο ρυθμό:
Α-μπου-μπακάρι γάμα τον πούστη τον Άρη.
Επικράτησε περισσότερο ησυχία. Δεν βγαίνει κάτι με Φωτάκη, Παπάζογλου. Επίσης γιατί ασχολούμαστε με τον Άρη; Έτσι πήγαινε η ρίμα αλλά δε μας νοιάζουν αυτοί οι ανύπαρκτοι. Αντίπαλοι μας είναι άλλοι.
Άρα ήρθε η συνέχεια:
(Κατά τον ίδιο ρυθμό)
Μπρούνο Τσιρίλο γάμα τον πούστη το Θρύλο.
Σκέψη σκέψη σκέψη και πάλι στη συνέχεια. Μετά από αρκετό μούμπλε μούμπλε μούμπλε ήρθε το αποκορύφωμα:
Φιλομένοοοοοοο Φιλομένοοοοοο με το Θρύλο να τον έχεις σηκωμένοοοοοο
Respect στον εμπνευστή της κερκίδας.

Μετά η ομάδα έπαιξε διπλό. Έβαλε γκολ ο Κονσεϊσάο και τρελάθηκε. Κανείς δε φώναζε. Μας έκανε σήμα δείχνοντας το αυτί του. Αμέσως άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του και αυτηνού μην μείνει παραπονεμένος. Κατά τη διάρκεια της όλης φάσης είχαμε τα γνωστά συνθήματα περί Γκαρσία, Ζλάταν και τέτοια, Ζαγοράκη μάλιστα και Σάντος. Είδαμε το διπλάκι γουστάραμε μετά οι παίκτες πέταξαν μπάλες στο κόσμο και όλα πήγαν ωραία.
Life Starts When Season Begins κύριοι....

ΥΓ
Ωραία αθλητικά θα δουμε φέτος στο ΣΚΑΙ. Προσέξτε τι είχε η ειδησεογραφία:
Ντόπινγκ για ακόμα μια φορά στην Άρση Βαρών. Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι για ακόμα μια φορα και κινδυνέυουμε με αποκλεισμό. Κλήρωση σήμερα για το πρωτάθλημα. Πρώτες με 15.000 κόσμο για ΠΑΟΚ και Άρη. Φιλικό η Λάρισα που παίζει σε λίγες μέρες Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Επίσημες πλέον οι μεταγραφές Λέτο (Λέτο ρε Διάσελε; Λέτο; Πρέπει να γελάτε πολύ. Γιατί μεταξύ μας σιγά τον παίκτη) και Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό. Ο Ογκουνσότο πάει Ρωσία. Προσέξτε λοιπόν σειρά παρουσίασης του ΣΚΑΙ:
Επίσημες πλέον οι μεταγραφές Κατσουράνη Λέτο στον Παναθηναϊκό, κανένα μεταγραφικό νέο για τους άλλους δυο των Αθηνών αλλά περιμένουμε σούπερ ντούπερ μεταγραφές κουτόχορτου. Κλήρωση πρωταθλήματος σήμερα που θα το δείτε από το ΣΚΑΙ Ω! τι χαρά. Ντόπινγκ στην άρση βαρών. Και το αποκορύφωμα: Ο Άρης στο μπάσκετ στην Ευρολίγκα, κάτι που έγινε ΠΡΟΧΘΕΣ!!!
Ούτε λέξη για Άρη-ΠΑΟΚ-Λάρισα. Ούτε λέξη για τον Ογκουνσότο που πάει Ρωσία. Ούτε λέξη για όλους τους υπόλοιπους.
Αίσχος. Σε λίγο θα μας λείψει ο Πουρουπουπου και ο Κατσαρός με τον καθηγητή Μπαρούφα.

10 σχόλια:

nikolakisdiaselos είπε...

προσωπικά γελάω ναι δεν μου άρεσε καθόλου ο κω-λέτο ξέρει αρκετή μπάλα, αλλά είναι ζώο (με όλο τον σεβασμό για τα ζωάκια). προτιμώ με τα χίλια τον χιλιανό της μπέτις αλλά περιμένουμε ελεημοσύνη απ' τους θρυλοπολυμετοχικούς για να πάρουμε παίχτη. πιστεύω οτι ο παοκ ενισχύθηκε αρκετά και όσο και να σου φαίνεται περίεργο γουστάρω και τα σκουλήκια επίσης πήραν καλά παιχτρόνια

ΠανωςΚ είπε...

Διάσελος Νικολάκης: Παίζει στα δάχτυλα πνευματικούς γίγαντες όπως ο Μιζογκούτσι, ο Μπροχ, ο Αλτουσέρ, ο Λέτο και ο Βαγγέλης Κουσουλάκης...

nikolakisdiaselos είπε...

και τον αποσπόρη, για να μην ξεχάσουμε το αντίπαλο δέος του φουκώ

ΠανωςΚ είπε...

Το δράμα, καλέ μου Νικολάκη, είναι ότι ακόμη και σήμερα ο Αποσπόρης παραμένει το καλύτερο (μοναδικό ίσως;) αστείο που έχω πει ποτέ...

nikolakisdiaselos είπε...

πλάκα πλάκα αυτός ο σουηδός που ο gt μου είπε πρόσφατα ότι αποκλείεται να έρθει(και μάλλον έχει δίκιο) φέρνει πολύ παιχτικώς στον Κουσουλάκη. αλήθεια, κάλστρομ λέγεται ή σέλστρεμ; νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει η pipermaru. όχι για τίποτα άλλο, μόνο για να ξέρω τι θα λέω όταν΄θα βάζει τα γκολάκια: ρούφα! κάλστρομ ή ρούφα σέλστρεμ;

ΠανωςΚ είπε...

Kim Källström (Swedish pronunciation: [ˈkɪm ˈɕɛlstrœm];

Κατάλαβες;
Εσύ μπορείς να τον φωνάζεις Αγάπιο Καλταβερίδη.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Και Παγώνη Βακαλόπουλο άμα λάχει. Όσο για το αν τα σκουλήκια πήραν καλούς παίκτες κάτσε να δούμε πως θα είναι μέσα στο γήπεδο ναι; Εμείς οι δυο θα τα πούμε κάτα τη 4η αγωνιστική Διάσελε.

nikolakisdiaselos είπε...

Θα φέρουμε και σαμπάνιες...

GT είπε...

As gino o kakos tis pareas... me kati tetoia pernaei o kairos omorfa stin Toumba, alla peran toutou ouden.

G

ΠανωςΚ είπε...

Εμείς όμως είμαστε γυμνασμένα παιδιά, δεν παθαίνουμε... αντε να μην πω τι, αγαπητέ μου Τζιτί.