5 Μαρ 2009

E.R.


Συγχαρητήρια στη μεγάλη κόκκινη αρμάδα για την επική νίκη της επί του ΠΑΟΚ. Κατάφερε και ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 9 παίκτες για περίπου 40 λεπτά να πετύχει άλλο ένα γκολ.

Πραγματικά μπράβο.

Έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα φέτος. Μετά τα μεγάλα παιχνίδια, στο απόρθητο Καραϊσκάκη με Θρασύβουλο, Ξάνθη και Άρη και τη μεγαλειώδη εκτός έδρας εμφάνιση με τον Εργοτέλη όπως επίσης και τα μεγάλα παιχνίδια με Ανόρθωση και Σέντ Ετιέν στην Ευρώπη κατάφερε να βγάλει τον ΠΑΟΚ εκτός κυπέλλου στα ίσια και παληκαρίσια.

Για τον Κουκουλάκη θα περιοριστώ στο να πω ότι είναι ο νέος γιατρός του E.R.. Αλλά ξέχασα ο ΠΑΟΚ έχει το γιο του Γκαγκάτση και δεν έχει πρόβλημα.

Και έχω και δυο ερωτήσεις για τους φίλους Ολυμπιακούς.

1) Θυμήστε μου το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα που ο Ολυμπιακός το τελείωσε με 10, όχι με 9, αλλά με 10 παίκτες. Αντίθετα μπορώ να σας πω παιχνίδια που με μεγάλη ευκολία έβγαιναν κόκκινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Ειδικά αν το πράγμα ζόριζε. Μάλλον όχι. Θυμήστε μου το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ΓΕΝΙΚΑ που ο Ολυμπιακός το τελείωσε με 10. Μάλλον όχι. Θυμήστε μου το τελευταίο παιχνίδι ΓΕΝΙΚΑ που ο Ολυμπιακός το τελείωσε με 10.

2) Το δεύτερο γκολ το πανυγηρίσατε; Ειλικρινά τώρα. Όταν ο αντίπαλος παίζει με 9 και εσύ δε μπορείς να το βάλεις στην κανονική διάρκεια και το βάζεις στην παράταση πανυγηρίζεις;

Τέλος επειδή το γαρ πολύ της θλίψεως γενά παραφροσύνη.
Ελπίζω μόνο να μην γίνουν άσχημα πράγματα την Κυριακή...
(Α ναι!Παίζουμε και την Κυριακή!Μόνο που δε θα έχουμε τον βασικό μέσο και το βασικό μας αμυντικό!Τι σύμπτωση!)

Υ.Γ. Τελικά ρε Ντιόγκο με τις ψευτομαγκιές στους υπόλοιπους...Α ρε Πάμπλο που σου χρειάζεται. Παλιοκοτόπουλο...πάλι δε θα έρθεις στην Τούμπα...

31 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Στο πρωτοσέλιδο της Εξέδρας των Σπορ διαβάζω μεγάάάλη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη, που νομίζω πως τα λέει όλα: Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Κατά τα λοιπά, εγώ γέλασα πολύ χτες. Και δεν έχω τσατιστεί καθόλου. Συγχαρητήρια στο ΟΣΦΠ για το ντάμπλ.

demetrat είπε...

Εγώ πάλι, διότι λόγω καταβολών πρώτον, και διότι ξαντεριάζομαι όταν βλέπω τους ολυμπιακούς να χαίρονται ακόμα και με τα πληρωμένα δεύτερον,αναφωνώ,χωρίς νάχω ιδέα από ποδόσφαιρο.
Ζήτω οι δικέφαλοι!!

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Demetrat δε χρειάζεται να πω ότι σ αγαπώ...

nikolakisdiaselos είπε...

γνωστό τοις πάσι ότι είμαι γάβρος. κι επίσης θέλω να πω ότι δεν χάρηκα καθόλου που περάσαμε. κι αυτό γιατί είμαι gentleman και δεν μ' αρέσει να πανηγυρίζω όταν νικάω έτσι, με το ζόρι μια ομάδα με 9 παίχτες. συνεχίζοντας, να πω ότι ο παοκ καλά κάνει και φωνάζει για δύο φάσεις (αν είναι περισσότερες, να το κουβεντιάσω): για την αποβολή του αβρααμ και το φάουλ του ματ στην φάση που αποβλήθηκε ο ιβιτς. και οι δύο κόκκινες που πήρε ήταν δίκαιες κι επιτέλους, ξεκινήστε την γκρίνια απ' τα νεύρα κάποιων καλόπαιδων που έχετε (ίβιτς-χειρότερος σε χαρακτήρα κι απ' τον αδερφό του). Κατα τα άλλα, ξανατονίζω κάτι: όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται στην Ελλάδα σε σχέση με τους μικρότερους. Μην τα βάζετε μόνο με τον γάβρο. Ο Πανιώνιος τις προάλλες σφάχτηκε με τον βάζελο αλλά όλοι μόκο. Αν και πλέον, μετά τις αγαστές σχέσεις με τον πάο, γαμιέται μόνο ο θρύλος και ο πειραιάς. Κλείνοντας, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια εμπάθεια με τον ντιόγκο. γιατί; σαφώς και θα κάνει κι αυτός τις μαλακίες και τους θεατρινισμούς του. όλοι οι παίκτες το κάνουν εφαρμόζοντας μια τακτική. εδώ ο πανέξυπνος τεν κάτε έσπασε τα νεύρα της βιγιαρεάλ κρατώντας την μπάλα, τι να λέμε τώρα; δηλαδή, παρακαλάτε να βρεθεί κάποιο τσεκούρι για του κόψει την μπάλα; θυμάστε τι είχε γίνει με τον Τζιοβάνι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή;
και κάτι τελευταίο. όταν παίζαμε 11 με 11 ήμασταν πολύ καλύτεροι. κι αυτό, αγαπημένε μου ιωάννη, πρέπει να το παραδεχτείς...

ΠανωςΚ είπε...

Καλά, εγώ θα το ξαναπώ...: Το χτεσινό ήταν για γέλια, για πολλούς λόγους.

Αν το καλοσκεφτεί κανέίς, ο Κουκουλάκης -πώς τον λένε τεσπά- καλό έκανε στον ΠΑΟΚ με τις αποβολές.

Διότι έτσι και ο ΟΣΦΠ αποσυντονίστηκε, γιατί δεν ήξερε πώς να σκοράρει απέναντι σε εννιά παίχτες, και επιπλέον έδωσε άλλοθι και δικαιολογία στους μπαοκτζήδες για τον αποκλεισμό, που κακά τα ψέματα, έτσι όπως μπήκαμε στο β' ημίχρονο, θα ερχόταν ουτως ή αλλως.

Αρα αυτός που θα έπρεπε να φωνάζει είναι ο ΟΣΦΠ διότι ο Κουκουλάκης με τις κινήσεις του και τα σφυρίγματά του στέρησε το δικαίωμα απ' τον ΟΣΦΠ να πανηγυρίζει για έναν πανδίκαιο θρίαμβο απέναντι σε έναν προκλητικό αντίπαλο.

Κοινώς, αντί να αναστηθεί ο νεκρός Ολυμπιακός με μια πανδίκαια πρόκριση, τώρα κάθεται και προβληματίζεται για τη δυστοκία που παρουσιάζει όταν παίζει με παίχτες παραπάνω, και όλοι οι αντιΟλυμπιακοί έχουν να λένε για το Κοκκαλιστάν.

Ολο αυτό το σκηνικό βολεύει τους πάντες, κυρίως γιατί οι ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση που απαιτείται και έχει να κάνει με τη δυναμικη της ομάδος στα παρασκήνια, εκεί που παίζουν πολλά μπικικίνια.

Τα παόκια θα συνεχίζουν να κάνουν μια ζωή τους ξανθόπουλους, όσον αφορά τη διαιτησία. Και ο ΟΣΦΠ θα πάρει το νταμπλ...

Ούτως ή αλλως το ξέραμε απ΄το πρώτο παιχνίδι: Με ένα μηδέν, μεσα στο Καραϊσκάκη, δεν ελπίζουμε σε πολλα.

Το άν ήταν δίκαιες οι κόκκινες ή όχι, για τον Ντιόγκο, τον Ιβιτς, κτλ., σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ. Μπάλα είναι, για χαβαλέ την βλέπουμε...

Εμένα ας πούμε το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που δεν μπορώ να πάρω το Διάσελο τηλέφωνο και να του πω... "ρούφα!".

nikolakisdiaselos είπε...

ούτε και γω ρε δεν μου βγαίνει, δεν γουστάρω...

nikolakisdiaselos είπε...

να πω και κάτι άλλο. πολλά κοράκια τρέχουν να κάνουν ψυχικά στον γάβρο, για να κερδίσουν την εύνοιά του. ο γάβρος όμως δεν τα χρειάζεται. επιμένω: ο ολυμπιακός θα πέρναγε έτσι κι αλλιώς, με βάση την συνολική εικόνα των ομάδων μέχρι την πρώτη αποβολή και το γρήγορο γκολ του ντιόγκο

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Διάσελε ξέρεις πολύ καλά ότι αν μπούμε σε αντιπαράθεση δε θα καταλήξουμε πουθενά. Το τσεκούρι όμως που θα κόψει την μπάλα του Ντιόγκο που λες δε μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Ρώτα τον Παπανδρέου και τον παίκτη του ΟΦΗ που τους είχε σπάσει το πόδι ο Ανατολάκης. Όσο για τις δυο φάσεις που λες ότι είναι οι μοναδικές που πρέπει να φωνάζουμε καθόρισαν ναι ή όχι το παιχνίδι;Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν σφυρίγματα. Ο ΠΑΟΚ θεωρείς ότι είναι δηλαδή ισάξιος του Θρασύβουλου;

Go_Go είπε...

Θέλετε να βρεθούμε να τον κάνετε και λάιβ τον τσακωμό σας; Να έχω προλάβει να πάρω και μια πίτσα να χαζεύω και να απολαμβάνω. Σαν γυναικείο μαλλιοτράβηγμα.

Θεϊκό το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο τελικά.

Go_Go είπε...

Α, Πάνω, θεϊκή η εκπομπή, ούτε προξενιό να μου έκανες τόσα καλά λόγια... Θα επανέλθω

nikolakisdiaselos είπε...

όχι καλέ μου, γιατί και ο παοκ παίρνει σφυρίγματα όταν θα παίξει με τον εκάστοτε θρασύβουλο. καλά κάνεις και λες για τον ανατολάκη. να πεις και για τον στολτίδη με τον παίκτη της ροζενμποργκ-για να σου θυμίσω μια άλλη αμαρτία-. αυτό τι σημαίνει; ότι πρέπει να επιτρέπουμε στα τσεκούρια να σφάζουνε τους παικταράδες; γιατί όπως ο τζιοβάνι (γι΄ αυτό τον ανέφερα), έτσι κι ο ντιογκο τρώει πολύ, μα πάρα πολύ ξύλο.
να πω και κάτι άλλο. στο μπάσκετ, ο γάβρος αδικείται μονίμως. δεν θα το χρησιμοποιήσω όμως σαν άλλοθι, έστω κι αν χάσαμε δύο πρόσφατα πρωταθλήματα. κι αυτό, γιατί ο βάζελος έχει καλύτερη ομάδα. απλά.

ΠανωςΚ είπε...

Go-Go, καταρχήν, αμα υπήρχε πίτσα σιγά μην καθόμασταν να συζητάμε...

ΠανωςΚ είπε...

Α, εν τω μεταξύ ακόμη δεν έχει ανοίξει το στόμα του ο Παοκτζής των Παρισίων, κι έχω αρχίσει να ανησυχώ...

nikolakisdiaselos είπε...

ετοιμάζει τρισέλιδο λίβελο γι' αυτό...

Salah ad-Din είπε...

Δεν εχω να πω τίποτα. 10 χρονια Διασελε από τότε που σε ξέρω τα ίδια παραμύθια μας λες: θέλω να πω ότι δεν χάρηκα καθόλου που περάσαμε, δε μου αρεσει που μας ευνοουν αλλα ετσι παντα γινεται ολοι οι μεγαλοι κερδιζουν σφυριγματα... για να καταληξεις: δε χρειαζεται ο Ολυμπιακος αυτα τα σφυριγματα ειναι ουτως η αλλως καλυτερος. Αλλά κατά τα άλλα δε χαίρεσαι που νικας (γιατί δεν είναι πολίτικαλι κορρέκτ) κλπ
Έλεος ρε φίλε. Και μετά αναρωτιέστε που όλη η Ελλάδα είναι Σεντ Ετιέν.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Τα είπε όλα ο Παριζιάνος...
Go-Go δε καβγαδίζουμε ρε...κουβέντα να γίνεται...
Πληροφορία από ξάδερφο από Ηράκλειο...
Ο Κουκουλάκης ξέρετε τι επαγγέλεται;
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ!!!
Φοβερό;
Επίσης Διάσελε ποιός είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καλύτερη ομάδα;
Την έχει αλλά αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα να τον παίξουν στα ίσα;

Salah ad-Din είπε...

Όσο για σενα ΠανωΚ που μιλούσαμε χθες στο τηλέφωνο και δεν είχα δει τις φάσεις, σήμερα τις είδα. Ο επόπτης είναι δίπλα στην ανατροπή του Αραμπατζή και δε δίνει τίποτα. Αυτό ειναι καθαρή πρόθεση. Η αποβολή του Ίβιτς είναι απολύτως δικαιολογημένη μετά αλλά... Του Κοντρέρας η κίτρινη υπερβολική. Αλλά ακόμα και αυτό να το δεχτώ ότι είναι μέσα στο δυνατό. Αλλά γίνεται ρε φίλε να είναι το σκορ ένα μηδεν, να γίνεται η ανατροπή του Μπακα, να μην δίνει τίποτα και να θεωρήσω ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τα κοράκια;
Το πόσο γελοιοί είναι όλοι οι γαύροι φαίνεται από την ατάκα του Καρπετόπουλου σήμερα το πρωί:"Ξέχασαν οι ΠΑΟΚτσηδες ότι το γκολ τους με τον Ηρακλή μπήκε λίγο μετά από επιθετικό φαουλ του Κοντρέρας που δε δόθηκε". Αυτή είναι η "σοβαρή αθλητική δημοσιογραφία"...οπαδική και γαυροκρατούμενη.Τόσα χρόνια χουντας όμως λογικό.
Αλλά είπαμε ΓΚΟΜΙΣ

http://www.asse.fr/prepage/ch_prepage.php

και το παιδί από τη Ρεουνιόν, Ντιμίτρι Παγιέ!

nikolakisdiaselos είπε...

όχι ρε σαλαδίνε δεν χάρηκα,ψέμματα να πω; τι μου την πέφτεις; και ναι, δεν τα χρειαζεται τα σφυρίγματα αυτά γιατι σας δίνει τροφή. όταν όμως σας ευνοούν με τον άρη, επειδή είστε οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης,δεν σας χαλάει καθόλου έτσι; εκεί δεν παίρνετε σφυρίγματα έτσι; έλεος πια με την γκρίνια, αν θέλουμε ν΄ αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει ν' αλλάξουν νοοτροπίες, κι όχι να εξαφανιστεί ο γάβρος απ' τον χάρτη.

Salah ad-Din είπε...

ρε Ιωάννη όχι και καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός! Που το απεδειξε; Με 5πλασιο μπάτζετ καλύτερη ομάδα; Και πέρσι η καλύτερη ομάδα ήταν η ΑΕΚ, μη σου πω ο Άρης. Αλλά το πρωτάθλημα είπαμε από την πρώτη αγωνιστική έχει δοθεί. Οι άλλοι να παίζουν για τη δεύτερη θέση και το κύπελλο.
Α ρε Σεντ Ετιέν που σας χρειάζεταιιιι

ΠανωςΚ είπε...

(Πάλι εγώ θα μπλέξω)

Σ' αυτόν τον Κουκουλάκη θα πάω στο Βενιζέλειο μου φαίνεται να κάνω την επέμβαση με το λέιζερ για τη στραβομάρα.

Κατά τα λοιπά, εφόσον τόσα χρόνια τα ξέρουμε, ας προσέχαμε! Κι αυτό πάει για τα σκαμνάκια του Κοντρέρας. (Όντως ανύπαρκτη η δεύτερη κίτρινη).

demetrat είπε...

Και γώ σας αγαπάω πέρα γιά πέρα.

Α επίσης μόνο ένα κύπελλο του αξίζει του κοκκινόκωλου.
Αυτό της εθνικής ενότητας
Είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον του.Τι μέσα παίζει, τι έξω παίζει, εμείς με τους άλλους είμαστε.Υπάρχουν και μερικοί βέβαια που το παίζουν μεγάθυμοι και παιδιά είμαστε με την ελληνική ομάδα, αλλά τους ξεφεύγουν κάτι άχ ρε αρχίδι, άμα κάνουν κανά δοκάρι οι άλλοι, και καταλαβαίνεις τι έχουν στην ψυχούλα τους κιαυτοί.
ξανά χεχεχεχεχε.

ΠανωςΚ είπε...

Και κάτι τελευταίο για να κλείνω: δεν υπενόησα ότι δεν ευνοήθηκε ο γάβριτς, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο.

demetrat είπε...

επίσης ,προς αυτούς που στενοχωριούνται που τους δίνουν τα κύπελλα επί πληρωμή.
Να κάνουν μιά ωραία πορεία, και να τα γυρίσουν πίσω.
:)

nikolakisdiaselos είπε...

υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να κατεβεί κανείς στον δρόμο σήμερα, πέρα απ' τα κύπελλα που πήρε ο γάβρος δίκαια ή όχι και την χαμένη τιμή των αντιγάβρων μπλουμ! τις πορείες τις αφήνω για τα καλόπαιδα της θύρας 7 και στους συνάδελφους τους σ' όλα τα γήπεδα της ελλάδας...

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Α ρε Demetrat να αγιάσει το στοματάκι σου!
Πάνε όπως θα βλέπεις καθαρά μετά το λέιζερ έτσι όπως θα τον δεις ρίξ' του μια φάπα. Στην ανάγκη έρχομαι και εγώ μαζί σου στην επέμβαση για συμπαράσταση.
Άσχετο αλλά μου έχει κολλήσει και το λέω συνέχεια
De Gomis pou de Gomis de pas gia psarema??

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Α και κάτι άλλο. Μαγκιά Διάσελε επέδειξε ο νέος βουτηχτής του Ολυμπιακού Ντιόγκο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε η Πετρούλα, όταν σηκώθηκε πολύ ψηλότερα από τον Κοντρέρας και το κάρφωσε. ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ επέδειξε μετά με κάτι αγκωνιές και μαλακίες. Ξύλο τρώει και ο Μουσλίμοβιτς. Αλλά τέτοια χαζά δε κάνει. Σε παίρνει και σου τη λέει φάτσα με φάτσα.
Α ρε Ντιέ...εσύ φταίς...

nikolakisdiaselos είπε...

δεν είπα ότι είναι μάγκας ο ντιόγκο, είπα ότι κατ' εμέ είναι παιχταράς...άλλο το ένα άλλο το άλλο...

ΠανωςΚ είπε...

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να χαίρομαι που γίνεται τόση συζητηση και μαζεύεται ετούτος ο πρωτόγνωρος αριθμός σχολίων, ή να στεναχωριέμαι που αυτά τα σχόλια -και αυτό το πάθος- εκδηλώνεται για την... μπάλα. Και αυτό που λέω, δεν εξαιρεί εμένα...

bunnysuicides είπε...

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=35035

α ρε σκοδροπούτσογλου μπλογκόλιθε!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν, εγώ προσωπικά, δεν είδα καμιά σφαγή στο Καραϊσκάκη. Εκτός αν εννοείτε την σφαγή το 1827 όπου ο Γεώργιος Καραϊσκάκης εδέχθη σφαίρα στο δόξα πατρί...

Άν είναι να παίζετε καλά μόνο στην Τούμπα, δεν σας αξίζει να είστε στη δεύτερη θέση... Μόνο στη δεύτερη θέση από το τέλος της βαθμολογίας...

Ου, ρε!

Πουρέ!

By the way, ο γιος Γκαγκάτσης παραιτήθηκε... Και γιατί σας φταίει ο Κόκκαλης κι ο γάβρος που έχετε να δείτε χαρά για τίτλους, από το 2001 με το κύπελλο που πήρατε στη Φιλαδέλφεια και το 2003 που νικούσατε τον Ολυμπιακό τόσο στην Τούμπα όσο και στο Καραϊσκάκη (επί Κόκκαλη! Τότε δεν πλήρωνε οθαλμίατρους διαιτητές; Τότε δεν ήταν "χούντα";)

Οι μόνες ομάδες που μπορούν να μιλούν για Αριστερά είναι ο Ατρόμητος Περιστερίου και ο Πανσερραϊκός... Κι αυτες πολύ τις είναι. Κακώς σε τέτοια μπλογκς καθόμαστε και ασχολούμαστε με οπαδικά και ποδοσφαιρικά. Χαβαλέ κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

So if you actually require a excellent ab belt, here are some
solutions which you can consider.

Also visit my website; Flex belt coupons