27 Μαρ 2009

Auto-ερωτισμός

Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Everything you know is wrong, Πάνος Συγκαμμένος, με αφορμή το ερώτημα που ετέθη επί τάπητος στο ιστολόγιο του Σκύλου της Βάλια Κάλντα, κατά πόσον και τίνι τρόπω μπορεί να εσυνουσιασθεί ένα σπίτι και κατ’ επέκτασιν οτιδήποτε άψυχο, κατά τις γνωστές προτροπές «σου γαμώ το σπίτι», «σου γαμώ τα πρέκια», «σου γαμώ το κέρατο», «σου γαμώ τον άξονα της γης», «σου γαμώ το μαγαζάκι», «σου γαμώ το καριοφίλι» κτλ. μέχρι και τα επαναστατικά «γαμώ τα υπουργεία σας», «γαμώ το κράτος», κατόπιν επιτοπίου, ενδελεχούς και ριψοκίνδυνης έρευνος και έχοντας ακόμη στα αυτιά του, ως μονότονο σάουντρακ, τις μικρές κραυγές ντροπής των τριών συμφοιτητριών του, τότε που είχανε πάει μαζί να δούνε το Κρας του Κρόνεμπεργκ, στο σινεμά Παλάς, πριν γίνει Μαρξ εντ Σπένσερζ, γαμιέται στη δουλειά και υπογράφει:


ΣΚΕΥΗ ΗΔΟΝΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Του Πάνου Συγκαμμένου-Γαμημένου
Ο Έντουαρτ Σμιθ, όταν βγαίνει ραντεβού, δεν πηγαίνει σε ακριβά εστιατόρια. Δεν προσφέρει στο αντικείμενο του πόθου του λουλούδια, σοκολάτες, πρόστυχα εσώρουχα κτλ. Ο Εντουαρτ Σμιθ προκαλεί γουργουρητά πηγαίνοντάς το έτερόν του ήμισυ μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο ή καθαρίζοντάς το. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές του κατακτήσεις είναι περίπου 999, ωστόσο το σημερινό του αμόρε ουδόλως ενοχλείται απ’ αυτό το αμαρτωλό και άσωτο παρελθόν.
Ο Εντουαρτ Σμιθ είναι ένας τύπος που έχει ανεβάσει την αγάπη του άνδρα προς το αυτοκίνητό του σε πρωτόγνωρα επίπεδα: η επαφή του με αυτές τις κατασκευές από μέταλλο και δέρμα μόνο πλατωνική δεν είναι.
Η πρώτη του φορά με αυτοκίνητο ήταν στα 15 του. Ποτέ του δεν έχει νιώσει ερωτική έλξη για μέλη της ανθρώπινης φυλής, άνδρες ή γυναίκες.
«Δεν είμαι άρρωστος και δεν πληγώνω κανέναν. Απλώς τη βρίσκω με τ’ αυτοκίνητα», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Τέλεγραφ.
Το τωρινό του γκομενάκι είναι ένα κατσαριδάκι της Φοξβάγκεν, που ο ίδιος ονομάζει «Βανίλα». «Εκτιμώ την ομορφιά. Εντάξει, αυτό που μου συμβαίνει ίσως να είναι κάτι παραπάνω απ’ την απλή εκτίμηση της ομορφιάς. Στην ουσία πρόκειται για έναν τρόπο να εκφράζω την αγάπη», δηλώνει ο Σμιθ.
Οι άνθρωποι που νιώθουν σεξουαλική έλξη απ’ τα αυτοκίνητα ονομάζονται «μηχανόφιλοι». Σύμφωνα με την εφημερίδα Τέλεγραφ, περισσότεροι από 500 μηχανόφιλοι ανακάλυψαν ο ένας τον άλλο χάρη στο ίντερνετ.
Όλα ξεκίνησαν στην εφηβεία του Σμιθ: «Όταν ήμουν 13, κυκλοφόρησε το μοντέλο Corvette Stingray, ήταν ένα αυτοκίνητο που ανάβλυζε ερωτισμό. Απίστευτο μηχάνημα. Το ήθελα κάργα».
Και συνεχίζει: «Υπήρχαν τότε διάφορα αυτοκίνητα που με γκάβλωναν: περίμενα να νυχτώσει, σκαρφάλωνα απάνω τους, τα αγκάλιαζα και τα φιλούσα».
Ο Σμιθ πιστεύει πως ο έρωτάς του δεν είναι μονόπλευρος, αλλά ότι κάτι νιώθουν και τα αυτοκίνητα: «Υπάρχουν φορές, έξω στη μέση του πουθενά, που βλέπω ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αγάπη».
Παρά το πάθος του, ο Σμιθ έχει κατά διαστήματα ξεκόψει απ’ τα αυτοκίνητα, επιλέγοντας το μοναχικό δρόμο, άλλες φορές μάλιστα είχε και ερωτικούς συντρόφους που δεν ήταν αυτοκίνητα, κι όπως ο ίδιος παραδέχεται την εντονότερη σεξουαλική εμπειρία τού τη χάρισε ένας απ’ αυτούς: ένα ελικόπτερο!


Νομίζατε πως, κατόπιν τούτου, τα έχετε δει όλα σχετικά με τους ανθρώπους που τα κάνουν όλα; Ξανασκεφτείτε το! Στο Cracked παρουσιάζονται άλλα πέντε αντικείμενα του πόθου, σκεύη ηδονής: ένα τραπεζάκι του πικνίκ, μια πινακίδα του δρόμου, ένα ποδήλατο, μια κολώνα φωτισμού, ένα παγκάκι πάρκου…

ΥΓ. Να δω τι άλλο θα γράψω για λίγα χιταλάκια… Ξεπουλημένος τελείως λέμε!

Κι ένα υπέροχο τραγούδι που έγραψε ο -προφανώς συμπασχων- Ρότζερ Τέηλορ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tigerlillies.com/2003/index.php?main=recordings&trackId=113

εξίσου υπέροχο. θα βρεις κ άλλες διαστροφες στον εν λογω δίσκο

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δεν φταίω εγώ, κύριε! Το αμάξι έκανε παντιλίκια και μου κουνούσε την ουρίτσα του!