25 Οκτ 2007

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Σαν τον προπονητή ποδοσφαίρου, που κάθε Κυριακή, πριν κατακεραυνώσει τον ανίκανο διαιτητή, τονίζει ότι "με τη διαιτησία δεν ασχολούμαι ως γνωστόν", να διευκρινίσω κι εγώ ότι δεν με αρέσει να γκρινιάζω για τις όποιες φοιτητικές ή μαθητικές κινητοποιήσεις.
Αντίθετα με χαροποιεί το γεγονός ότι περίπου 35 σχολεία στη Θεσσαλονίκη τελούν υπό κατάληψη. Ομως με πιάνουν τα νεύρα μου όταν διαβάζω εδω το εξής, για μένα εξωφρενικό:

Οι μαθητές (σημ. ΠανωςΚ: του συντονιστικού των καταλήψεων), όσον αφορά στις παρελάσεις, δήλωσαν πως δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποια διαμαρτυρία, παρά μόνον, αν και δεν αποφασίστηκε από τη συνέλευση, να φορέσουν στις στολές παρέλασης αυτοκόλλητα του συντονιστικού.
Αχ αυτό το ΚΚΕ...

4 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, από τις στήλες του Ριζοσπάστη η κόρη της γραμματέως, η Βασιλεία «Deree» Παπαρρήγα υπεραμύνεται των παρελάσεων. Είχε και παρελάσεις το Deree;

ΠανωςΚ είπε...

Τι είναι αυτό το Τυρί;

(πάντως αυτό που με λέτε δεν το γνώριζα, περί κειμένεων στο Ριζο δηλ. υπέρ των παρελάσεων. Τι να πω, η απογοήτευσή από το ιστορικο και τιμημένο γίνεται έτι μεγαλύτερη. Και να φανταστείς ότι πριν από χρόνια, θυμάσαι πού, προσπαθούσα να τους υπερασπίζομαι ενάντια σε "κακοπροαίρετες επιθέσεις".)

παράλληλος είπε...

Το "κόμμα" πάντα είχε το άγχος να αποδείξει ότι είναι ΚΑΙ πατριωτικό!

(Δε παρελαύνουμε, λέω ΄γω!...)

ΠανωςΚ είπε...

Αμέ, εγώ γουστάρω. Είδα και τους κόκκινομπερεδες σήμερα και συγκινήθηκα.