14 Οκτ 2007

Σουρεάλ είναι...

...να έχεις δυο σι ντι πλέιερ που κολλάνε συνεχώς, ο υπολογιστής που παίζει τα εμπι3 επίσης και το μόνο που έχεις είναι ένα ντι βι ντι που παίζει κάτι πάνκικα κομμάτια. Και εσύ να λες για το στοίχημα. Χε χε...California uber alles και στο 522 Ταραγόνα-Σαλαμάνκα 2-2 στις καθυστερήσεις και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα από το 6'΄.
Κισλόφσκι και μπλέ κόκκινες και λευκές μαλακίες τώρα...

11 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Αστα φίλος, σε νιώθω.
Επίσης το να έρχεσαι πρώτος και να φεύγεις τελευταίος, μην γνωρίζοντας ακριβώς το πότε, και στο mp3 από το δεξί αυτί να ακούς Joe Strummer, από το αριστερό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και οδηγίες περί μαγειρικής, τα φουντούκια να έχουν τελειώσει, ο καφές να έχει τελειώσει, ο δίσκος των bang gang να μην κατεβαίνει, και ταυτόχρονα να πρέπει να δώσεις προσοχή σε ένα κείμενο ενός γνωστού σχετικά κυρίου με πιατάκι του καφέ στο κεφάλι που γράφει κάτι αηδίες για την υπόσταση του γάμου στον 21ο αιώνα.

Και να σε πω ρε λεβέντη, θα ρθει ο Κόκε στον ΠΑΟΚ να ξαναγίνουμε αφεντικά της πόλης;

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Κάτσε...ένα ένα...πρώτα πρέπει να έρθει ο Χαβίτο. Επίσης: Ο πιατάκης άλλη δουλειά δεν είχε από το γράψει για το γάμο στον 21ο αιώνα; Τι τους πιάνει μερικούς ρε φίλε...

ΠανωςΚ είπε...

Κοίτα να δεις, τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι από εκείνες τις λίγες φορές που το κείμενό του έχει θέμα, και η μοναδική από αυτές τις λίγες φορές που αυτό το θέμα δεν είναι η αφεντομουτσουνάρα του.

"Καλός αυτός ο Ροναλντίνιο... Θα τον ήθελα στον Αρη".
Χαρισμά τους. Εμείς θα πάρουμε τον Κάραγκερ που είναι καλύτερος.
Το ξέρω, παραληρώ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καταλαβα...Βιωνεις στιγμες Ελληνοφρενειας!!!!

παράλληλος είπε...

Θα πάει ο παλτοΚωνσταντίνου στον Άρη και θα πάρετε τον Κόκε εσείς.
Ο Ροναλντίνιο, δώρο από το ράδιο Κορασίδη.

Μετεωρίτης είπε...

ο ΠΑΛΤΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!
ΧΙΧΙΧΙ !!

Παιδιά, τα δύο πρώτα χρόνια ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και πήγαινα ΚΑΙ ταμείο! Από τη μέρα που έπαιξα τη Σαουθάμπτον άσο και χι και ήρθε διπλό στο 95, η τύχη μου με εγκατέλειψε. Καταρχήν, δεν μου πήγαινε να πάω κόντρα στον Θρύλο ποτέ καί έχω χάσει πολλά δεκάρικα περιμένοντας τον Θρύλο να ανακάμψει.

Ο Κόκε, παιδιά, ως όνομα και μόνο δεν μου κάνει και πολύ για αξιόπιστος παίκτης! Μα, όνομα είναι αυτό;! Και τι θα παίζει στο γήπεδο, Ντίλινγκερ;!!

Ανώνυμος είπε...

xa! katapliktiko! tin kalispera mou

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δεν είναι σουρεάλ, γκαντεμιά είναι! Μήπως κανένα απ' αυτά είναι μάρκας Μitsubishi ή Mitsotakhi;

ΠανωςΚ είπε...

Deplironi είναι νομίζω η μάρκα σκύλε...
Κι όσο για τους τους φίλους γάβρους, Παράλληλο και Μετεωρίτη, μη κοροϊδεύετε βρε τις ομάδες του Βορρά (μόνο εμείς δικαιούμεθα να το κάνουμε). Σεις δικαιούσθε να ψωνίζετε μόνο απεδώ πάνω παλτουδάκια αλλά και καλά παικτάκια...

παράλληλος είπε...

Δεν κοροϊδεύω, μπρε!
Πληροφορίες καλές σε λέω!
Περίμενε το Γενάρη και θα δεις...

ΠανωςΚ είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά το σενάριο γιώργη, το Γενάρη θα ενισχυθεί ο γαβριτς με τον μοναδικό νεαρό έλληνα αμυντικό ομάδας της Θεσσαλονίκης που κατέχει και κάμποσο το τόπι;