7 Οκτ 2007

Μην ομιλείτε εις τον οδηγόν




Οι εκλογές πέρασαν. Ζήτω οι εκλογές.

Επιστρέφω μετά από καιρό εις τον μπλογκερικό τούτο κόσμο. Η απουσία μου οφείλεται σε κοινωνικές κυρίως υποχρεώσεις (οι οποίες περιελάμβαναν κατά ένα μέρος ρακοποσίες με τους συμπλογκερίτες Πάνω Κ. και αξιότιμο κ. Διασέλο). Στη συνέχια έπρεπε να κοιτάξω το πως θα ετοιμαστεί ο κόσμος για τον Ιωάννη (όχι εμένα, άλλον Ιωάννη). Κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες στη συνέχεια (έβαφα το σπίτι μου). Ο υπερβολικός κνυσμός του τριχωτού της κεφαλής για την ανεύρεση της καλύτερης και ορθολογικότερης λύσης για ιντερνέτι στο σπίτι δεν έχει ολοκληρωθεί και επομένως σήμερον σας αποστέλλω από εξωτερική πηγή. Οπότε και δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επανέλθω αλλά δε βαριέσαι κάτι θα κάνουμε.

Πάμ παρακάτω. Αρχικά δεν είμαι σε θέση ακόμα να γνωρίζω αν ο Κοινοβουλευτικός πήρε ικανοποιητικό για την εκλογική του προσπάθια ψήφους. Ήταν όμως ένας αγώνας μέχρι τέλους για τον συμπαθή φίλο. Από την άλλη έχουμε την νίκη της ΝΔ και τα φαγώματα στο ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα που δημιουργήθηκε τελευταία στην παράταξη που ακόμα και νομό στην Κρήτη κατάφερε να χάσει (κάτι που φυσικά δεν ήταν δυνατό ούτε καν να συζητηθεί τα τελευταία 20 χρόνια) λόγω της ανύπαρκτης εκλογικής κινητοποίησης είναι ότι ο Σημίτης δε πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο. Και όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις κατηγορίες που ο συγγραφεύς αδερφός του μικρού Γιωργάκη είπε στο κανάλι της Μπάρμπι (τι;δεν έχετε δει ακόμα ότι ο Αντ1 έχει ροζ λογότυπο;) και στον Νίκο να-η-ρουκέτα-που-έριξαν-στην-Αμερικανική-Πρεσβεία Ευαγγελάτο. Ότι δηλαδής ο Σημίτης έκανε πραγματικά τον κινέζο και εκεί που κατάλαβε ότι οι εκογές για αυτόν θα είναι κάτι παραπάνω από καταπόντηση έκανε πάσα την γκόμενα που ήδη έχουν περάσει οι κ...ς της στον μικρό να μάθει και αυτός που το τρίβουν το πιπέρι. Τι θέλει να πει το ποιητή; Ότι ο Γιωργάκης ρε παιδιά δε φταίει που έχασε η μεγάλη αυτή παράταξη τις εκλογές. Φταίει ο Σημίτης και ο Βενιζέλος που τόσο καιρό του έβαζε εμπόδια και περίμενε πως και πως να χάσει τις εκλογες το Παχιές Αγελάδες Σκατά Όλο Κάνουνε για να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Από την άλλη, να μη ξεχνάμε, φταίει και ο Χατζηπετρής. ΔΗΛΑΔΗ: Ο Γιωργάκης είναι τόσο ηλίθιος που δέχθηκε να γίνει πρόεδρος ενός κόμματος που θα έχανε τις εκλογές; Επίσης στη κυβέρνηση του κοντού ήταν, άνθρωπος του κοντού ήταν, τον κοντό έβγαζε φόρα παρτίδα στις ομιλίες του. Λέτε να μην ήξερε που πήγαινε; Λέτε ξαφνικά δηλαδή να μας κάνουν να πιστέψουν ότι ο Γιωργάκης πήγε ξεβράκοτος στα αγγούρια;

Σήμερα βγήκε και ο "πλυθορικός πολιτικός" όπως λένε και οι δημοσιογράφοι (όπως λέμε "Σερβοέλληνας τεχνικός" για παράδειγμα) που ακούει στο όνομα Θεόδωρος Πάγκαλος και υποστήριξε ανοικτά τον Γιωργάκη (εν πάση περιπτώση πότε ο Γιωργάκης θα μεγαλώσει; Να γίνει Γιώργος ρε παιδί μου. Ακόμα και αυτός ο Γιαννάκης Οκκάς κάποια στιγμή απαίτησε να τον λένε πλέον Γιάννη. Ο Γιωργάκης πότε θα γίνει Γιώργος;Και αλήθεια πλέον ο Οκκάς που στην οκκά παίζει; Πληροφορίες αναφέρουν Θέλτα. Είναι αλήθεια;Ρε πόσο χαζοί είναι αυτοί οι Ισπανοί;). Ο Πάγκαλος δεν ήταν μαζί με τον Γιωργάκη; Δεν ήταν μαζί με τον Σημίτη; Όλοι αυτοί μαζί δε χάσαν τον Οτσαλάν; Ποιόν θα υποστήριζαν δηλαδής;

Πιστεύω ότι ο Μπένι έχει τσατιστεί από την ώρα που ο Σημίτης έκανε στη μπάντα και έδωσε το χρήσμα στον μικρό Γιώργο. Περίμενε να είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο το μαγαζί και δεν τον άφησαν τα συμφέροντα. Τώρα δίνει μαζί με τον Μπόμπολα τη δική του μάχη για την εξουσία. Θα βγεί και θα μιλήσει πάλι σαν μελλοντικός αρχηγός κόμματος, πρωθυπουργός, πρόεδρος της Δημοκρατίας Πάππας και δε συμμαζέυται. Οι υπόλοιποι τώρα τα ρίχνουν στον αφελή Γιώργο που δεν ήξερε. Εμ δεν ήξερε δε ρώταγε; Τότε που του δίναν το κόμμα με μοναδικό υποψήφιο τον ίδιο δεν αναρωτήθηκε "Μα γιατί σκατά μου δίνουν τόσο εύκολα το κόμμα". Τώρα δηλαδή γιατί είναι στη μέση ο Σκανδαλίδης, ο Βενιζέλος και ο άλλος ο δεν-με-ξέρει-ούτε-η-μάνα-μου υποψήφιος; Επιπλέον όταν έσκασε μπροστά σε όλους μια κάλπη και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης είπε ότι το έκανε λόγω της δημοκρατικής του ευαισθησίας. Ώστε τώρα σε έπιασαν τα δημοκρατικά σου. Όταν έβγαινες μοναδικός υποψήφιος (κάτι που μόνο σε δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής έχει γίνει) τι ήταν; Δεν ήταν παγκόσμια μέρα δημοκρατίας; Πρέπει να καταλάβουν: Ο Γιωργάκης είναι λίγος. Ο Ιζνογκούντ πολύς. Ο Σκανδαλίδης έχει το ιδανικό όνομα για πρωθυπουργός αυτής της χώρας.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα δημοκρατικών διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ αυτός που είναι ικανοποιημένος είναι ο Κωστάκης. Κανείς δεν ασχολείται με δάυτον. Και χαίρεται. Έδωσε και τα λεφτά στους πυροπαθείς τσιγγάνους, μετά τα πήρε πίσω και έκλεισε κανά δυο στη φυλακή. Τώρα θα κάνει τα καινούργια μέτρα για την ασφάλεια. Δε θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας. Λέει. Τώρα βέβαια αν θα έχεις τα απαραίτητα ένσυμα για να βγεις στη σύνταξη όταν θα είσαι 65 με τη μαύρη εργασία και το ελαστικό ωράριο, αυτό είναι άλλο θέμα. Γενικότερα με την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ μην ομιλείται εις τον οδηγόν αυτής της χώρας...


ΥΓ Κάτι άκουσα ότι παίζουν στην πιο ερωτική πόλη της χώρας (μη χέσω...) οι Locomondo την Παρασκευή 10 του μηνού. Ισχύει;;;
ΥΓ2 Είμαι ανορθόγραφος. Το επαναλαμβάνω σε όσους δε το γνωρίζουν. Ναι. Είμαι. Και να αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα λένε είναι σαν να κάνεις ένα βήμα για τη λύση του. Επίσης είμαι γραμμένους στους ανώνυμους ανορθόγραφους και παρακολουθώ συνεδρίες. Με λένε Ioannis και είμαι εντάξει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ανορθόγραφος ? Και υπάρχουν αλήθεια οι ανώνυμοι ανορθόγραφοι? θέλω στοιχεία

nikolakisdiaselos είπε...

η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, πραγματικά μου έχει γίνει πολύ βαρετή.τις καλησπέρες μου

ΠανωςΚ είπε...

Για την ιστορία, να πω κάτι: ισως κάποιοι θυμάστε που δημοσίευαμε κάτι κείμενα του κοινοβουλευτικού. Προεκλογικά μας έδωσε ένα χαρτί σαν τα άλλα, για να το ανεβάσουμε στο "μπλογκ του", μόνο που αυτό το χαρτί ήταν λίγο διαφορετικό. Ηταν ένα σύντομο βιογραφικό, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και η ανακοίνωση με το συνδυασμό της ενωσης κεντρώων στη Θεσσαλονίκη. Προβληματίστηκα για το κατά πόσον έπρεπε ή όχι να το βάλω... Δεν το εβαλα και ας με συχωρει ο κοινοβουλευτικός για αυτό. Η πλάκα ειναι ότι στα προεκλογικά του έντυπα που μοίραζε στην πόλη έγραφε: επισκεφτείτε το σάιτ μου panokato.blogspot.com.
Μιλάμε ο τύπος είναι καταπληκτικός!

ΠανωςΚ είπε...

"και η ανακοίνωση"* οτι κατεβαίνει* "με το συνδυασμό της ενωσης κεντρώων στη..."

παράλληλος είπε...

Είσαι Λεβέντης και μας το 'κρυβες...

ΠανωςΚ είπε...

Αστα γιώργη, δεν είναι για αστεία η κατάσταση. Από τη μια δεν ήθελα να τον προσβάλλω τον άνθρωπο, από την άλλη αυτό που μου ζητούσε δεν μπορούσα να το κάνω... Γάματα.