12 Αυγ 2008

Τα λόγια είναι Περισσά


Μια δήλωση που με εντυπωσίασε, την οποία βρήκα εδώ. Και μια φωτό με διάθεση παιγνιώδη και προβοκατόρικη λεζάντα: "Καλέ ποια είναι αυή η πολυεθνική που στόλισε τις εγκαταστάσεις της με το σφυροδρέπανο;". Αλλά εγω προβοκάτορας δεν είμαι.


«Οπωσδήποτε, φαβορί στις προτιμήσεις ισχυρών κύκλων της άρχουσας τάξης και του κατεστημένου εξακολουθεί να κατέχει το ζεύγος ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ. Πρόκειται για νέες χαμένες ευκαιρίες. Όταν γονείς, συμπεθέροι και κουμπάροι σε τέτοιους γάμους, τέτοιων πολιτικών ζευγαριών, είναι η πλουτοκρατία του τόπου και το κατεστημένο, τότε ο λαός πρέπει διπλά και τριπλά να κουμπώνεται και να τους απορρίπτει όλους τους συλλήβδην. Ένα είναι σίγουρο και καθαρό. Ακριβώς γιατί είναι γνήσιο, έντιμο, ελπιδοφόρο. Η ενίσχυση του ΚΚΕ».

3 σχόλια:

kostasK είπε...

"...γνήσιο, έντιμο, ελπιδοφόρο"

Πλλλλλάκα ΜΕ κάνεις ρε συ ψελλλε?

Αααα πάρε και ένα ωραίο quote του Frank Zappa που θυμήθηκα (θυμήθηκα...λέμε τώρα.Απλά περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία για να το παίξω έξυπνος...)

"Communism doesn't work because people like to own stuff"

ΠανωςΚ είπε...

Κοίτα, αξά, για το "έντιμο" δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι. Για το ελπιδοφόρο, καμία αμφιβολία ότι ΔΕΝ είναι -πλέον. Για το γνήσιο, μεγάάάλη συζήτηση.

Ο Ζάππας καλά τα έλεγε, δεν είναι τυχαίο που φτιάξαμε και το Ζάππειο προς τιμή του.

παράλληλος είπε...

Ε, ναι!
Ο Γερμανός είναι έντιμος (στις συναλλαγές του).