17 Μαρ 2008

Μεταξύ άλλων σ' αυτό το ποστ εφτά χιλιάδες εξακόσιοι τριάντα οκτώ τυχεροί θα μπορέσουν να ακούσουν το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου των αριεμ

Νεαρός τις, ευήθης -μαλακία, όχι ευήθης, ευειδής ήθελον να ξυγγράψω- και τρέντης, απηλάμβανε την ποδηλατάδα του στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη. Εντούτοις την περιέργειά του εκίνησε η απουσία οχημάτων, τη θέση των οποίων είχαν λάβει ισχυραί αστυνομικαί δυνάμεις (λαϊκιστί μπάτσοι, πανιδιστί γουρούνια, νομικιστί δολοφόνοι) μετά των κλουβιών τους. Ο νεαρός, αθώος ων, και νυν αεί ευήθης -είπαμε, λάθος, αντ' αυτού διάβαζε ευειδής- και τρέντης, εποδηλάτευσε με ελεγχόμενη από τον ΚΟΚ ταχύτητα προς την πλατείαν της Εαγίας Εσοφίας, καθότι ήτο προφανές ότι κάτι το ιδιαίτερον ελάμβανε χώρα εις την ιστορική πλατείαν όπου ο Βασίλειος Λεβέντης προ δωδεκαετίας είχε διενεργήσει πολυπληθέστατη συγκέντρωση λυκειοπαίδων που την είχον εκοπανεύσει από το σχολείον (ενθυμείσθε ασφαλώς το γνωστόν από παλαιόθεν πρόβλημα της διπλοβάρδιας εις τα σχολεία).

Ο ανώνυμος –κατά τα αποδέλοιπα ενοχλεί η των ιστολόγων ανωνυμία- ηρωικός εργαζόμενος χοίρος, πίσω από τα διά τον ήλιον ματογυάλια του, μάρκας Payban (ελληνιστί Πουτσαπαγόρευση) κυαλάρισε τον τρέντη, ευήθην -αντε πάλι! ευειδής, γαμώτη μου, ευειδής!- πλην όμως αθώον νεαρόν και πετάρισε η κλειτορίδα, μπαρδόν η ψυχούλα του ήθελον ειπώ… Ωσάν τον Ρόμποκοπ, ανέλυσε το προφίλ του νεαρού: ποδήλατο, σκουλαρίκιον εις τον ου, έντονος τριχοφυΐα εις τας παριές του προσώπου, σακίδιον υπόπτως παραγεμισμένον εις την πλάτη, παντελόνα τρίχρωμη και τισέρτιον απεικονίζον κουκουλοφόρον, όστις ηκράτη εις την χείραν του ένα σπρέη… «Ανάρχαξ», απεφάνθη και έσπευσε διά τα δέοντα.

(αργότερα...)

«Ασε ρε μαλάκα, ήταν κάτι φασιστοειδή στην Αγία Σοφία ρε, ούτε πενήντα άτομα, και σταμάτησα να δω τι παίζει, και μου την έπεσαν οι μπάτσοι για έλεγχο, επειδή είχα την τσάντα. Βγάζει το λάπτοπ, τα φλασάκια, τα σιντί, τις σημειώσεις μου και το βιβλίο για την ιστορία του ισλάμ και τι μου λέει ρε ο γελοίος: μα καλά, αυτό το έχεις διαβάσει όλο;».

Για να τον παρηγορήσω του έβαλα να ακούσει τα κάτωθι, ωστόσο ήταν απαρηγόρητος. Μόνο όταν έκατσα και μου έχωσε έξι γκολάκια στο pro ηρέμησε κάπως... Μετά ήθελε, λέει, να με ταΐσει, γιατί σαν να αδυνάτησα λίγο.


Powered by eSnips.com

19 σχόλια:

demetrat είπε...

τι παει να πει ευήθης;

demetrat είπε...

α το βρήκα,
βλάκας.

ΠανωςΚ είπε...

Σοβαρά;
Βλάκας σημαίνει;
Ποπό, αμα το δει ο φίλος μου θα με γαμήσει. Με "καλό ήθος" ήθελα να πω.
Μάλλον εγώ είμαι ο ευήθης. Καλά να πάθω που κάνω τον έξυπνο.

demetrat είπε...

εμ αυτα παθαινει οποιος παει να κανει τον Εγγονοπουλο.

ΠανωςΚ είπε...

Ποιος είναι αυτός πάλι;

demetrat είπε...

τη μεγαλύτερη παραχώρησι που μπορω να σου κανω είναι:
αφελής.

ΠανωςΚ είπε...

Ποπό... Και τώρα τι να κάνω;
(ασχετο, αυτός ο Εγγονόπουλος φίλος του Πανούση ήταν; Γιατί νομίζω πως τον μνημονεύει σε ε΄να τραγούδι, μαζί κάτι άλλους κουλτουριαρέους).

demetrat είπε...

εμπειρικος ήθελα να γραψω
αλλα κοιταγα κατι για τον εγγονοπουλο

ΠανωςΚ είπε...

Μπα, δεν θα το έλεγα ότι έχω πείρα.

demetrat είπε...

κεφάκια όμως έχετε.

ΠανωςΚ είπε...

Ουφ, νομίζω πως τα μπάλωσα κάπως. Διότι ευειδής ήθελα να γράψω από την αρχή, αλλά μου ξέφυγε...

demetrat είπε...

και γω για ευειδής νόμισα πως το πηγαινες, αλλά πριν σε κράξω, πηγα στο λεξικό, και βρήκα πως υπάρχει κιαυτό, αλλά αντι για όμορφος, προκύπτει βλάκας.
:)

demetrat είπε...

Οι καλύτεροι απο τα τρία που έβαλες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, μας άφησες με την αγωνία;
Το είχε διαβάσει το βιβλίο;
Μήπως είχε διαβάσει κι άλλα βιβλία;
Να το προσέξει πάντως, γιατί έτσι είναι αυτά: ξεκινάς διαβάζοντας βιβλία και καταλήγεις αναρχικός!
Δε ρώταγε και τον καλό κύριο Μπατσέα να του πει;

demetrat είπε...

θα μου πεις και μένανε πως να βάζω μουσική στα ποστάκια μου;
δ

ΠανωςΚ είπε...

Espoir, το αν διάβασε ή όχι το βιβλίο δεν τ' αποκαλύπτω. Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Κατά τα λοιπά εχετε δίκιο: τα βιβλία διαφθείρουν τους φιλήσυχους πολίται.

Demetrat, σε έστειλα μεηλ με τα δέοντα.

demetrat είπε...

νάσαι καλά πασάμ

παράλληλος είπε...

Υπέροχα ευειδές το ποστάκιον!
έπαθα ευήθεια από τον τρόπο σας.

(Πρόσεξα πως διαβάζεται και από κάτω προς τα πάνω και πλαγίως!)

ΠανωςΚ είπε...

Μπα, καλέ μου παράλληλε, πού τέτοια τύχη. Πρόκειται για κείμενο 1D!