13 Μαρ 2008

Η Αποκάλυψη θα 'ρθει με φαξ

Σήμερα το πρωί πρόσεξα αυτό..
Και μετά συνέβησαν τα κάτωθι...

Στα γραφεία της εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών «Ανδροειδή Που Συρρικνώνονται Στο Νερό ΑΕ ΣΕΛΕΤΕ ΟΛΕ» το φαξ άρχισε ξαφνικά να ξερνάει τόνους χαρτιού. Απορημένα τα βλέμματα του Μεγάλου Λεμπόφσκι και της Αμελί Πουλέν άφησαν κατά μέρος τη δική τους συνάντηση για να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια: Κάποια βρομοδουλειά είχαν κάνει τα καλοχτενισμένα αφεντικά τους, αλλά το φαξ δεν θυμόταν να τους πει ακριβώς τι. «Ετοιμάσου, περιμένουμε επισκέψεις» είπε ο Λεμπόφσκι. «Μα Μεγάλε μου, στο έχω πει τόσες φορές», διαμαρτυρήθηκε το πουλέν του γαλλικού κινηματογράφου, «να με ειδοποιείς νωρίτερα όταν είναι να έρθουν οι…», δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση της και ξάφνου ο χώρος γιόμισε μπάτσους, οι οποίοι καταλαμβάνοντας κάθε τετραγωνικό μέτρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας επιδόθηκαν μετά μανίας στην αποστολή sms μηνυμάτων. «Την μπουτσίσαμε», βόγκηξε ο Λεμπόφσκι, κι άρπαξε το κινητό από το χέρι του πλησιέστερου αστυνομικού αντικαθιστώντας το με ένα γαρύφαλλο. «Το έξι, το έξι, πάτα το έξι», βέλαξε το εκπάγλου κάλλους πρόβατο, καθισμένο στη γωνιά του, ήρεμο και στοχαστικό, παρά τα χιλιάδες γουρουνίσια χέρια που το χάιδευαν και τραβούσαν φωτογραφίες τα γαλάζια μάτια του, γαλάζια σαν του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, δηλαδή μάτια ίδια με τον γαλάζιο σκύλο, τα οποία μια φορά άνοιξαν και κλείσανε κι άρχισε να βρέχει έπιπλα, όχι μόνο πόδια καρεκλών, αλλά και μπιντέδες, καναπέδες, σομιέδες, πορτμαντό, καλόγερους που δεν τους αγαπούσε ο θεός, ντιβανοκασέλες προχωρημένης ηλικίας και παντζούρια με διχτυωτά καλσόν. Ατάραχοι οι μπάτσοι άνοιξαν τις ασπίδες τους για να προφυλαχτούν απ’ το κακό, μάλιστα κάποιος που κάπου κάποτε, πριν γίνει μπάτσος, ήταν καλό παιδί, πρόσφερε κάλυψη και στην Αμελί Πουλέν, κρατώντας την σφιχτά στην αγκαλιά του. «Μωράκι μου», γουργούρισε αυτή στ’ αυτί του, προκαλώντας του εγκαύματα πρώτου βαθμού με την καυτή ανάσα της, «θέλω να μου πεις τα πάντα για το έξι». «Να, βλέπεις αυτό το cd πάνω στο πλήκτρο έξι;» της είπε το μωράκι της. «Πατώντας το μπορείς να ακούσεις σε αποκλειστικότητα, με χρέωση απλού μηνύματος, τις νέες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας». «Δεν σε πιστεύω, μου λες ψέματα, και δύο πράγματα σιχαίνομαι περισσότερο στον κόσμο: την υποκρισία, την αχαριστία και το ψέμα», είπε η Αμελί, που στην αριθμητική ήταν σκράπας, και φόρεσε την στολή της Μπάτγκερλ. «Το έξι, το έξι, πάτα το έξι», ξαναβέλαξε το πρόβατο, «εσύ σκάσε», πετάχτηκε ο Λεμπόφσκι… Η έκρηξη που ακολούθησε ήταν εκκωφαντική, για αυτό και κανείς δεν σήκωσε το κινητό που χτυπούσε με ringtone το «666, the number of the beast». Ξάφνου σταμάτησε να βρέχει έπιπλα. Οι μπάτσοι κλείσανε τις ασπίδες τους, σταυροφιληθήκανε «Χριστός Ανέστη», βγάλανε από τις εξαρτύσεις τους τις σούβλες και το grill express και στήσανε ένα γλέντι τραγουδώντας «Γεια σου Γιώργη Παπαδόπουλε…».


21 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Έξιεξήνταέξι
Πανούλι, είσαι σέξι!

ΠανωςΚ είπε...

Ναι, λίγο ακόμη και θα με βάλουν στο Ρήγα.

Μετεωρίτης είπε...

το ήξερα
το ήξερα!!!
(ότι παρόλο που βρίσκομαι σε κατάσταση πολλών μποφόρ, δεν θα το μετάνιωνα που μπήκα -με κόπο- να διαβάσω τι ανέβασες!!!).

έξοχο ΣΕ λέω!!!!

να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος μου από την παρέα του Λεμπόφσκι είναι ο αγαπημένος μου Τζίσους (μεγάλε Τορτούρο) που είναι ο πιο-πιο-πιο αγαπημένος μου actor-μαζί με τον Σον Πεν.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο,
εξάλου,
η παλιά μου ταυτότητα είχε πάνω το 666
και πολύ στεναχωριέμαι
που έπρεπε να την αλλάξωμ πράγμα που έγινε
και έχασα τη μοναδική ευκαιρία να λογίζομαι ως παιδί του Σαμ Νιλ (βλέπε "ο μικρός Αντίχριστος", τι κρίμα ρε γαμώτι που δεν βγάζουν πια καλά θρίλες...)

πολλές καλησπέρες

Μετεωρίτης είπε...

(οκ, έφαγα ένα λάμδα, και να έτρωγα μόνο αυτό............
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΠΑΝΟ...)

Ανώνυμος είπε...

Γουελ, κοίτα να δεις μαν. Από τη στιγμή που λέει πριν το σατανικό νούμερο, πως «έβριθινγκ γιου νόου ιζ ρονγκ», τέικ ιτ ίζι. Τίποτα δε θα συμβεί, γκαρντασάκο μου, σε λέω αφού. Άκου τον παλεστή του κήτους και του θηρίου και άραξε στα κυβικά σου. Αφού ό,τι ξες είναι λάθος, ε, πως να το κάνουμε να 'ουμ', δεν τρέχει κάστανο κάτω από ταις καστανιές. Είπα και ελάλησα και αμαρτία δεν έχω.
Ουγκ!

ΠανωςΚ είπε...

Μετεω, η καλή η καπετάνισσα στα μποφόρ φαίνεται. Στην τελική αυτά τα μποφόρ οδηγούν σε ασφαλές λιμάνι (ούτε η Λίτσα Πατέρα δεν θα το έγραφε έτσι). Οσο για τις ταυτότητες, μην ξεχνάς ότι οι καινούργιες είναι περισσότερο του Θηρίου απ' ό,τι οι παλιές -μη με πεις ότι δεν είχες υπογράψει, θα σε παρεξηγήσω...

Εξόριστε -τυχερε άνθρωπε!- στο Βερολίνο, ίντα θα γενεί όμως αν αποδειχθεί λάθος το "εβριθιγκ γιου νόου ιζ ρονγκ"; (τα ουγκολέζικά σου πάντως θέλουν λίγο δλειά ακόμη, το σωστό είναι ουγκ-γκουχ, μα σβήστε τα τσιγάρα επιτέλους).

demetrat είπε...

Χελόου, χαίρομαι που σας βρίσκω τσουτσουρωμένους.

ΠανωςΚ είπε...

Καλως την Demetrat!
Τσουτσουρωμένοι; Προς στιγμήν εφοβήθην ότι μας μισοβρίζετε...

demetrat είπε...

μετά καταλάβατε πως όχι;

ΠανωςΚ είπε...

Ναι, κοίταξα το λεξικό και είδα πως η μετοχή ρωμένος-η-ο δεν αποτελεί βρισιά.

demetrat είπε...

και το θέμα τσουτσού;

βα.αλ. είπε...

Χαχα! 666... Καλό. Ο Χεσούς στο B.L. είναι θεός...

Τέλος πάντων ανέβασε κάνα βιντεάκι με κάναν παπά από το youtube να φύγει το 666 από τις αναρτήσεις και να κάνει κάνα ευχέλαιο γιατί μας βλέπω όλους στην κόλαση...

παράλληλος είπε...

667, the neighbor of the beast!

ΠανωςΚ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠανωςΚ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠανωςΚ είπε...

Demetrat, το θέμα τσουτσου το εξαντλήσαμε πιστεύω, τι να λέμε τώρα. (πήγα να γράψω ότι το θέμα τσουτσού είναι μεγάλο, αλλά μου φάνηκε καφρίλα, για αυτό και δεν άντεξα, το έγραψα στην παρένθεση)

Βααλ, τουλάχιστον εκεί, στην κόλαση, θα τα πούμε από κοντά, αφού δεν τα καταφέραμε διά ζώσης.

Και 668, μίστερ, παράλληλε, ιζ δε μπιστ οφ δε νέημπορ (πίτμπουλ, βασικά).

demetrat είπε...

δε σε έβρισα μαρέ.
δυναμωμένος ,καρδαμωμένος σημαίνει.:)

ΠανωςΚ είπε...

A, τώρα το έπιασα: Τσουτσού + ρώμη...
(σκετή ωδή στη βλακεία είμαι σήμερα)

demetrat είπε...

αμ τι είσαι τρομάρα σουυυ.
κι είσαι και παρεξηγιάρης.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

ΠανωΚάτε, στόχω ξαναπεί πως είσαι πρόστυχος: το πρόθεμα «τσουτσου» της «ρώμης» προέρχεται από την διπλή άρνηση «τσού», που μας κάμνει μία κατάφαση: «ναι στη ρώμη», δλδ!

ΠανωςΚ είπε...

Αμα τώρα, μετά από μια τέτοια προσβολή (πρόστυχος), πάρω φόρα και χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, θα έχω γίνει πρόστοιχος μήπως;