9 Ιαν 2007

Αυτό είναι το εκατοστό ποστ, το οποίο όμως δεν είναι ποστ αλλά μια απλή καταγραφή σκέψης: Μιας και το monitor, για λόγους που άλλοι, καλύτερα γνωρίζοντες από μένα τα πράγματα, έχουν αναλύσει, έκλεισε (μεχρι να ανοίξει κάπου κάπως κάποτε), νομίζω πως πρέπει να κάνω κάτι που καιρό έλεγα να κάνω αλλά βαριόμουνα: Να προσθέσω στην μπαρα των links μου όλα σχεδόν τα μπλογκ τα οποία επισκέπτομαι (κι επισκέπτομαι πολλά, παρόλο που σπανίως αφήνω κόμεντ -τι να κόμεντ να αφήσεις αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις;). Απλως θα παρακαλέσω τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το μπλογκ, αν έχουν κάποιο μπλογκ να προσθέσουν, να μου το πουν ώστε να πράξω τα δέοντα. Ελπίζω μέχρι σήμερα το βράδυ να έχω προσθέσει ό,τι πρέπει να προστεθεί.

4 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Καλή ιδέα.

artois είπε...

Noμίζω ότι τζάμπα κλάψαμε.

Είδα ότι το http://feed.greekbloggers.com/ είναι μια χαρά εργαλείο. Διαθέτει μάλιστα δύο πλεονεκτήματα έναντι του monitor:

Μπορείς να διαβάσεις τι γράφουν τα μπλογκς χωρίς να μπεις σ' αυτά, (μπαίνεις μόνον αν θέλεις να σχολιάσεις) και, το σημαντικότερο, δεν σε καπελώνει με τα λινκμπλογκς που, τελικώς, λειτούργησαν εις βάρος του.

ΠανωςΚ είπε...

@ Juanita: Καλή ή κακή, πάντως δική μου δεν ήταν... Πρόσεξα απλώς ότι αρκετοί μπλόγκερ με το κλείσιμο του μονιτορ επέκτεινα και αυτή την μπάρα με τα λινξ τους.

@ ARtois: Thanx for the info. Θα το τσεκάρω.

ΠανωςΚ είπε...

Τραγικά ορθογραφικά που δεν τα συνηθίζω:
"επέκτειναν", όχι "επέκτεινα",
"αυτοί", όχι "αυτή"