16 Ιαν 2007

ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Το Διαδίκτυο και το καπιταλιστικό δαιμόνιο στην υπηρεσία του παγκόσμιου κινήματος διαδηλωτών! Δεν πρόκειται περί εξυπνακισμών, ούτε για σουρεαλισμό, ούτε περί σχήματος οξύμωρου, ούτε καν για φαντασιακό μεταμοντερνισμό. Πρόκειται για επίδειξη γνησίου επιχειρηματικού πνεύματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στα κελεύσματα της νέας τεχνολογίας, των δυνατοτήτων αλλά και των αναγκών που γεννιούνται από αυτήν.

Ανέλπιστα, λοιπόν, αυτός που διαψεύδει την άποψη ότι πλέον έχει πεθάνει ο κοινωνικός αγώνας στους δρόμους είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός, οι εταιρείες και οι νέες τεχνολογίες. Αν λοιπόν θέλετε να βγείτε στους δρόμους διεκδικώντας οτιδήποτε, αλλά δεν το κάνετε γιατί ξέρετε ότι δεν θα ανταποκριθεί ο λαός στα καλέσματά σας, επισκεφτείτε το σάιτ της εταιρείας ηλεκτρονικών ενοικιάσεων Ερέντο.


Στο ίντερνετ πόρταλ Ερεντο μπορείτε να νοικιάσετε τα πάντα: φορτηγά, κινητά, δωμάτια για τις διακοπές σας, ό,τι βάζει ο νους σας τέλος πάντων. Όμως για αυτήν την εδρεύουσα στο Βερολίνο εταιρεία, δεν υπάρχει όριο.

Ετσι λοιπόν, αν ενδιαφέρεστε, νοικιάστε έναν διαδηλωτή κι εσείς από το Ερέντο! Διαδηλωταί κάθε είδους (διαδηλωτής-μαθητής, διαδηλωτής-εργαζόμενος, διαδηλωτής-συνταξιούχος) σας περιμένουν για να ικανοποιήσουν τις κινηματικές σας ανάγκες…

Ο εκπρόσωπος του Ερέντο δηλώνει πως ήδη αρκετοί οργανισμοί και συνδικάτα δείχνουν ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, πριν από τα Χριστούγεννα, σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη τοπική βουλή του Βερολίνου, από τους διακόσιους συγκεντρωμένους οι εκατόν πενήντα ήταν «ενοικιαζόμενοι»...



Διαβάστε:
http://www.focus.de/digital/netguide/internet_nid_42141.html

Ενοικιάστε:
http://www.erento.com/mieten/

1 σχόλιο:

nikolakisdiaselos είπε...

Απίστευτο. Μπορούμε να νοικιάσουμε και πρωθυπουργούς;