24 Ιαν 2007

Θεωρία του Χάους

Αν μια πεταλούδα, λέει, κουνήσει τα φτερά της στο Πεκίνο, θα γίνει σεισμός στη Νέα Υόρκη. Μια είδηση που βρήκα στο Reuters, εδώ, και παραπέμπει ευθέως στη θεωρία του χάους:


ΠΕΚΙΝΟ-24/01/07

Εκατοντάδες κοτόπουλα (443) βρέθηκαν νεκρά στην ανατολική Κίνα, δικαστήριο της οποίας απεφάνθη πως για το θάνατό τους ευθύνεται το γοερό κλάμα ενός τετράχρονου αγοριού, το οποίο με τη σειρά του είχε τρομάξει από το γαύγισμα ενός σκύλου. Το δικαστήριο συμπέρανε πως τα κοτόπουλα τρόμαξαν τόσο πολύ ώστε τσαλαπάτησαν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα το θάνατό τους. Ο πατέρας του αγοριού τώρα πρέπει να πληρώσει 1.800 γουάν (περίπου 180 ευρώ) ως αποζημίωση στον ιδιοκτήτη των κοτόπουλων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να κάνουμε μία μεταγραφή αυτό το παιδάκι στην Ελλάδα; Θέλω να εξαφανίσει μερικές κότες από την τιβί και τη ζωή μου. Προς Θεού, μην πάθουν τίποτα, απλώς να σκιαχτούν και να μας απαλλάξουν από τα κακαρίσματά τους.

ΠανωςΚ είπε...

Α, σας παρακαλώ κύριε τουκιθεμπλόμ! Από τη δική σας τη ζωή μπορείτε να εξαφανίσετε ό,τι (δεν) ποθείτε, αλλά την τιβι να την αφήσετε στην ησυχία της.
Αη λοβ τιβί!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε, κύριε Πανωκάτε μου. ότι το σύνθημα «Ανοίχτε τις πόρτες, να φύγουνε οι κότες!,» δεν έχει βγει απ' τη ζωή την ίδια; Κάτι ξέρανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

τουκιθεμπλομ είπε...

Έλα ρε, γιατί με βγάνει ανόνυμους;
Τεσπα, άντε σου τες χαρίζω τες κότες της τιβί.