30 Απρ 2008

Μια ανολοκλήρωτη αυτοϊκανοποίηση

Μαλάκα, πού πας; τον ρώτησα.
Πάνο, μου λέει, θα πάω στα καράβια.
Και μου εμπιστεύτηκε την ανολοκλήρωτη αυτοβιογραφία του, να τη φυλάω ως κόρην οφθαλμού.
Μαλακία του.
Επρεπε να ξέρει πόσο αφερέγγυος είμαι.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

Συγχαρητήρια, είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας! η οδοντοστοιχία του παρουσιαστή άστραψε στους προβολείς. Αμέτρητοι παχουλολάγνοι πάνω σε αμέτρητα κρεβάτια επιδίδονταν στο τάισμα του συντρόφου τους, δίνοντας τροφή για σκέψη και διαφωνίες σε παρέα καλοφαγάδων, οι οποίοι Μεγάλη Πέμπτη δειπνούσαν με αρτήσιμα πίσω από τη Ροτόντα και κοιτούσαν ο ένας τον άλλο ψάχνοντας να βρουν ένα βλέμμα ενοχής, του τύπου «μήπως είμαι εγώ ο παχουλολάγνος δάσκαλε;».

Ξύπνησε απότομα. Σκατά, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε. Τσέκαρε το πουλί του. Σε στύση, αλλά ήταν κατουρόγκαβλες ή ερεθισμός από το όνειρο, κι αν ναι, θα έπρεπε να ανησυχεί; Παραπατώντας πήγε στην κουζίνα, έβαλε στην καφετιέρα υπέρδιπλη ποσότητα καφέ. Χα, το ίδιο χρώμα με αυτά που θα χέσω, σκέφτηκε, φοβερός στους συνειρμούς, και κατευθύνθηκε στο μπάνιο.

Μια παλιά «Ελευθεροτυπία», δίπλα στη λεκάνη, για συντροφιά:


Μαραθώνιος αυνανισμού

ΛΟΝΔΙΝΟ

Τη... χάρη του Σαν Φρανσίσκο ζήλεψε η Βρετανία κι αποφάσισε να διοργανώσει τον πρώτο της «μαραθώνιο αυνανισμού» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για έργα κοινής ωφελείας.

Η «έμπνευση» έρχεται από την αμερικανική μεγαλούπολη όπου την τελευταία πενταετία εκατοντάδες άνθρωποι μαζεύονται μια φορά το χρόνο σε μια μεγάλη δημοτική αίθουσα και αυνανίζονται όλοι μαζί.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν και χορηγούς: φίλους, συγγενείς, γείτονες και συναδέλφους που για να τους στηρίξουν συνεισφέρουν χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς. Στη Βρετανία, ο τηλεοπτικός σταθμός Channel 4 θα αφιερώσει μια εκπομπή του στο ευφάνταστο γεγονός.

Στόχος είναι είτε να χτυπηθεί το αμερικανικό ρεκόρ των οκτώ ωρών και 30 λεπτών είτε απλώς να καταγραφεί ένα αξιοπρεπές βρετανικό.


Ρε μαλιάκα μου, τι γίνεται στον κόσμο.

Σκουπίστηκε, τράβηξε το καζανάκι, χρησιμοποίησε το βουρτσάκι που ποτέ δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι το λένε πιγκάλ, έπλυνε τα χέρια του, δεν βούρτσισε τα δόντια του, έσβησε το φως του μπάνιου κι άνοιξε τον υπολογιστή. UPDATE από τον ΠάνωΚ.: Ας μου επιτραπεί εδώ να σημειώσω ότι αυτή η παράγραφος δείχνει γιατί ποτέ δεν θα γίνει ο φίλος μου ο μεγαλύτερος μαλάκας όπως μύχια ονειρεύεται (ονείρωξη το λένε αυτό;). Κανονικά έπρεπε να είχε γράψει ως εξής την παράγραφο: Σκουπίστηκε στο καζανάκι, τράβηξε τον κώλο του, χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσά του για να καθαρίσει τη λεκάνη, δεν έπλυνε τα χέρια του και βούρτσισε τα δόντια του με μια μεγάλη οδοντόβουρτσα που ποτέ δεν κατάλαβε γιατί κάποιοι τη λένε πιγκάλ, έσβησε τον υπολογιστή του μπανιου κι αναψε το φως γιατί εντέλει δεν υπήρχε κανένας λόγος να χέζει στα σκοτεινά.

Πίνοντας τις πρώτες γουλιές του καφέ, μαζί με το πρώτο τσιγάρο της ημέρας, σκέφτηκε πώς δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το προωθήσει ο σωστός άνθρωπος. Ένα ριάλιτι αυνανισμού, σε ειδικό συνδρομητικό κανάλι, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα αυνανίζονται κατά το δυνατό περισσότερο όπου σταθούν, όπου βρεθούν, όπου μπορούν κι όσο μπορούν. Η κοινωνία άλλωστε είναι γεμάτη μαλάκες, ψώνια, επιδειξιομανείς, μπανιστιρτζήδες: εξασφαλισμένα μεγάλος αριθμός και συμμετεχόντων και τηλεθεατών. Η επιτυχία του εγχειρήματος δεδομένη, απ’ τη στιγμή που η τολμηρότητα του εγχειρήματος θα προκαλέσει το σχετικό ντόρο, χάρη στα διάφορα παπαγαλάκια, που επί πληρωμή δεν θα διστάσουν να δουν από οποιαδήποτε οπτική γωνία το θέμα: χριστιανόπληκτοι θα καταδικάζουν τα έκφυλα της εποχής μας ήθη, ευαισθητοποιημένες συνασπισμένες τηλεκριτικοί, που χωρίς τα μίντια θα ήταν άνεργες, θα αναδεικνύουν για πολλοστή φορά την εκμετάλλευση του ανθρώπινου είδους από τα μίντια, μεταμοντέρνοι αιρετικοί στοχαστές θα στέκονται στην ειρωνεία και τον συμβολισμό του εγχειρήματος, εμμέσως στηρίζοντάς το ως μια ντεμπορική στηλίτευση της κοινωνίας του θεάματος, κουκουέδες σινεκριτικοί θα το κατακρεουργούν ως μια ακόμη απομίμηση της αμερικανικής σκουπιδοτηλεκουλτουρας, σοβαροί πολιτικοί αναλυτές θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το σπέρμα που πάει χαμένο τη στιγμή που η χώρα μας απειλείται από την υπογεννητικότητα, υπερπατριώτες βουλευτές πρώην τηλεβιβλιοπώλες θα υπερθεματίζουν την προηγούμενη άποψη επισείοντας τον κίνδυνο εξ ανατολών και υπενθυμίζοντάς μας πόσα παιδιά γεννιούνται καθημερινώς στην Τουρκία, ενώ σοσιαληστές βουλευτές θα υποστηρίζουν ότι ανάλογες διαδικασίες εσωστρέφειας περνά και το ΠΑΣΟΚ αλλά σίγουρα θα βγει ενδυναμωμένο μέσα από αυτές.

Η κάφτρα του έκαψε τα δάχτυλα και τον έβγαλε απότομα από την ονειροπόλησή του, συνειδητοποιώντας ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι ικανοί στην Ελλάδα να σκεφτούν και να πραγματώσουν αυτό το εγχείρημα. Χαραμίζομαι, μονολόγησε όχι για πρώτη φορά τα τελευταία τριάντα χρόνια, και πάτησε έντερ για να μπει στο facebook. Σκατά, πάλι λάθος πάτησε τον κωδικό.

4 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Προτείνω να γίνει στα μπλογκ ο διαγωνισμός. Αφού οι μπλογκερς είμαστε πρωτοπόροι στις πρωτότυπες αντιδράσεις.
Να μη πηγαίνει τζάμπα το άσπρο που μας δέρνει!...

demetrat είπε...

Ρε παιδιά, έλεος,
και μαλακία, και ανολοκλήρωτη!!!!
με κουλούς μπλέξαμε;

ΠανωςΚ είπε...

Παράλληλε, μπορεί και να συμβαίνει ήδη αυτό που προτείνεις.

Demetrat, όχι με κουλούς, με μαλάκες.

soundandvision είπε...

To 'χω δει στην TV αυτό. (στον ΣΚΑΙ)
Νομίζω ότι αν γινόταν στην Ελλάδα θα σπάζαμε όλα τα ρκόρ. Άλλωστε η "μακακία" είναι το εθνικό μας σπορ..