7 Απρ 2009

Κόπιασε, να σε φορμάρω

Στα πολυ παλιά τα χρόνια, τότε οι φίλοι είχαν υλική υπόσταση και δεν ήταν μια ανταπόκριση στην άλλη ακρη της γραμμής, του σύρματος, του δικτύου, ή ένα προφίλ στο φέησμπουκ, μια φωτογραφία στο μέσεντζερ κτλ., λέγαμε λόγια αγαπησιάρικα ο ένας στον άλλο: Ελα να παίξουμε ένα προ, να σε φορμάρω λίγο (τι ακριβώς ήταν αυτό που έπρεπε να φορμαριστεί, ακόμη δεν έχω καταλάβει). Σήμερα, μετά από χρόνια, επανέλαβα τη ίδια φράση: Ελα να σε φορμάρω λίγο. Μόνο που την απηύθηνα στον υπολογιστή μου. Αυτή τη στιγμή γίνεται το επώδυνο backup (σκούζει και γρυλίζει και κολλάει και ασθμαίνει ο δύστυχος, αλλά θα τα καταφέρει). Οπότε, αν χαθώ, να μη με ψάξει κανείς.
Κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στον πισί μου:




6 σχόλια:

nikolakisdiaselos είπε...

ελα τωρα που δεν ήξερες το φορμαρισμα...κι ο μπατιστουτα τι σου εκανε δυο συναπτα ετή;

Go_Go είπε...

Θα γίνω χυδαία, αλλά είναι και κάποιοι "φίλοι" που λένε έλα να "στον" φορμάρω λίγο, γι'αυτό πρόσεχε τι συνειρμούς προκαλείς...

Τί το 'θελες μεσημεριάτικα στη δουλειά να με συγχίσεις;

GT είπε...

μερικοι μερικοι είναι και πιο εκφραστικοί με το "ρούφααααα" να σκιζει τον αέρα στο δωμάτιο και το χείλος να κρέμεται για να παραχθεί το ηχητικό εφέ του βαθιού λαρυγγιού. Διόλου απίθανο ότι αυτός ο άνθρωπος (ο Θεός να τον κάνει) είναι γαύρος. Α και μην κοιταγόμαστε μεταξύ μας. Είναι τόσο προφανής όσο ο κώλος αυτού που έκλασε μέσα στο ανσασέρ.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Τώρα είναι φιλικές κουβέντες αυτές; Είχε, ρε συ ΠανωΚάτε, μία φόρμα να σε κεράσω, μονοκόμματη, πορτοκαλιά, που γράφει Prison Brake στην πλάτη αλλά αφού φοβάσαι μην στον φορμάρουν οι φίλοι σου, την χάρισα σε ένα φίλο, ελαιοχρωματιστή, λέμε!

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Άντε ρε με τους Ίπσον και τους Ντι Νατάλε να ουμε. Γκραφίτι που σε χρειάζεται πεταμένε...Σέντρα της σέντρας ώ σέντρα.

ΠανωςΚ είπε...

Σημείωσις: Ο σκόρδο, κι ας μην του φαίνεται, είναι σχεδόν Θεός! Φίλε, δίκιο είχες για αυτό που είπες στη Ναρι, ήθελε ντράιβερ μητρικής.

Κατά τα λοιπά, είμαι σχεδόν έτοιμος και παντελώς φρίγουερ, και με πολύ λάιτ προγραμματάκια πλέον στο πισί, για καλύτερη και πιο σεξιόπιστη απόδοση.

Τώρα παίζουμε με ντρίμπλες, τσαλιμάκια κτλ. από το δεξί εξτρέμ, που κάνει τη σέντρα, τ' αριστερό εξτρέμ κάνει κίνηση κλίνοντας προς το σημείο του πεναλτι και τραβάει απάνω του όλη την άμυνα της αντιπάλου αφήνοντας χώρο για τον σέντερ φορ, ονόματι Μπεν Σαχάρ, να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά....
Το πλήθος παραληρεί. Κι εγώ το ίδιο!