27 Ιουλ 2010

Μανιφέστο vol 1

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα.
Αυτή η στιγμή είναι επίσης ιστορική.
Όλα αυτά επειδή σήμερα θα διαβάσετε το μανιφέστο.
Τη διακύρηξη. Όχι μάλλον ΤΗ διακύρξη.
Τις πέντε πρώτες θέσεις του συνδυασμού μας για το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ω ναι.
Έτοιμοι;
Πάμε.
Θα το κάνω λιανά. Όλα είναι για το κοινό καλό.
Αρχικά πρέπει να πω ότι στο συνδυασμό έχουν προστεθεί ο παρτάκιας και ο κούνελος
Περιμένω κι άλλες προσφορές αλλά δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα να περιμενω γι' αυτό κανονίστε την πορεία σας.
Πάμε λοιπόν. Και θα τα λέμε συγκεκριμένα. Και όχι, να εκεί έχουμε θέμα και πρέπει να παλέψουμε για να το φτιάξουμε και τέτοια. Όχι δηλαδή όπως εδώ
Να τονίσω επίσης ότι είναι σε τυχαία σειρά γιατί τώρα θα κάτσω να τα σκεφτώ και δε μπορώ να κάτσω να τα βάλω και σε σειρά.
Πάμε λοιπόν:
1) Αποποινικοποιούμε την φούντα. Ναι. Όπως το ακούσατε. Θα την αποποινικοποιήσομε. (όχι δε ξέχασα το υ. Ήθελα να σου θυμίσω ότι ο Μητσοτάκουλας είναι ακόμα ζωντανός και ότι θα μας θάψει ούλους). Γιατί; Γιατί έτσι ρε φίλος. Μέσα σε όλη αυτή τη λακίαμα με την κρίση μόνο με κάνα τσιγαράκι που και που θα ξεσκάσουμε. Άλλωστε ήταν και κάτι που είχε σκεφτεί να κάνει και ο Γιωργάκης. Στην πραγματικότητα θα κάνουμε και κάτι άλλο, φοβερά πρωτοποριακό. Θα ανοίξουμε ειδικά περίπτερα στην πλατεία Αριστοτέλους όπου η φούντα θα πωλείται ελεύθερα σε όλους. Θα υπάρξει βέβαια ειδικός φόρος κατανάλωσης. Τι; Διαφωνείτε; Χμ...και αν σας πω ότι έτσι θα μειώσουμε τα Δημοτικά Τέλη; Για να σας δω τώρα; Αχα! Έτσι μπράβο. Σε λίγο θα μας πείτε να τα καλλιεργούμε στους κήπους πίσω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
2) Ξεκινάμε δικαστική διαμάχη με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου για να βρούμε που πήγαν τα 30 μύρια ευρώ. Στη συνέχεια κάνουμε ένα ωραιότατο συμβιβασμό με την άλλη πλευρά, συμφωνούμε να μας δώσουν πίσω τα μισά και να μην παν φυλακή . Έτσι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει αμέσως κερδίσει 15 μύρια. Τι; να πάνε φυλακή; Και που θα βρούμε 15 μύρια;
3) Κάθε μεσημέρι στην παραλιακή γίνεται της τάνας που. Ανοίγουμε το λιμάνι λίγο μετά τη Βίλκα και έτσι ένα μεγάλο μέρος των αυτοκινήτων κινείται από εκεί και γλιτώνουμε χρόνο. Μόνο χρόνο. Γιατί για να μπορέσεις να κάνεις την μαγκιά (που ούτως ή άλλως κάνεις τώρα επειδή έχεις ένα μέσο μέσα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και σου έχει βγάλει πάσο) θα πρέπει να καταβάλεις 2 ευρώ. Τι; Το λιμάνι είναι κέντρο μεταφοράς και πρέπει να το κάνουμε μεγάλο και και και και...από πότε το λιμάνι το εκμεταλλεύτηκε κανείς; Τώρα εμείς θα εκμεταλλευτούμε το απαξιωμένο αυτό μέρος της πόλης και θα του δώσουμε ζωή. Ξέρετε πόσα αυτοκίνητα θα περνούν από εκεί όλη μέρα; Κάνουμε και τρεις ωραίες καφετέριες μέσα στο λιμάνι και τσουπ! να τα φράγκα. Πως; Δε σας αρέσει; Και αν σας πω ότι και πάλι θα μειωθούν έτσι τα δημοτικά τέλη;Έτσι μπράβο.
4) Κυκλοφοριακό. Τις θέσεις θα τις αναλύσει πιστεύω ο Σαλαδίνος αλλά θα πω και εγώ μερικά πράγματα. Ναι στην πόλη έχουμε θέμα. Ναι κολάς στην κίνηση και είναι δύσκολα. Να τι θα κάνουμε. Εκτός από εμπόρους που πρέπει να μπουν κάθε μέρα και για συγκεκριμένες δουλειές στο κέντρο, οι υπόλοιποι αποκλείονται από αυτό. Από Εγνατία, Τσιμισκή και παραλιακή δε περνάει κανείς μαδερφάκερς. Κασσάνδρου και Ολυμπιάδος και πολύ σας είναι. Να πάτε από το περιφερειακό. Επίσης θα βάλουμε στο δρόμο από εκείνες τις ειδικές ταμπέλες που σου λεν με τι ταχύτητα πρέπει να είσαι για να προλάβεις τα φανάρια σε όλο το δρόμο πράσινα. Είναι γνωστό άλλωστε πως αν ξεκινήσεις από τη ΧΑΝΘ προς την Τσιμισκή είσαι μέχρι και τέταρτος στο φανάρι που ανάβει πράσινο και συνεχίσεις με σταθερή ταχύτητα 45-50 χλμ σε νορμάλ συνθήκες όλα τα φανάρια τα περνάς πράσινα. Το έχω κάνει και πιάνει. Όποιος μπει στο κέντρο ενώ δε πρέπει, πρόστιμο. Και αν δε σας αρέσει να ξαναπώ για τα τέλη;
5) Μέγαρο Μουσικής. Ναι έχουμε από δαύτο στην πόλη αν κανείς δε το ξέρει. Η μεγαλύτερη μάζα που πήγε ποτέ ήταν εδώ

Η λύση είναι η εξής: Στήνουμε γιγαντοθόνη και δείχνουμε ματς του ΠΑΟΚ. Άντε και του ρούλη αν παίζουν στο Τσάμπιονς Λίγκ δηλαδή ποτέ. Άντε καλά επειδή θέλω να καλοπιάσω τον Argos_T θα παίζουμε και ρουλη. Ετσι και ο κόσμος θα μάθει ότι υπάρχει ένα Μέγαρο Μουσικής και δεν είναι απλώς μια μεγάλη αλάνα για να παρκάρουμε και να πιούμε καφέ στις καφετέρειες του Ποσειδωνίου. Επίσης θα έχει είσοδο ουισκάκι με ξυροκάρπι και τέτοια άρα παίρνει λεφτά ο δήμος.
Λοιπόν αυτές ητο οι πέντε πρώτες θέσεις μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Και όταν έχουμε να απαντήσουμε στην άλλη πλευρά θα το κάνουμε.

ΥΓ Μάλλον ρεζίλι θα γίνουμε έτσι όπως γίναν τα πράγματα αλλά...because PAOK you are καλή επιτυχία στα παληκαράκια μας αύριο.

7 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση αρχηγέ, γιατί να μην πεζοδρομίσουμε τελείως το κέντρο απ' τα πανεπιστήμια μέχρι τη δικαστηρίων? βάζουμε πέντε μεγάλα πάρκιανγκ γύρω γύρω, αφήνει ο κόσμος το αυτοκίνητο του και συνεχίζει με το τραμ. και θα έχουμε όλο δέντρα και συντριβάνια. ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ γέεεεεεααα!!!

Ανώνυμος είπε...

κούνελε μες την καρδιά μου μίλησες. Αλλά μην το περιορίζετε το θέμα. Αφού δεν υπάρχει πλέον χώρος στην πόλη για χτίσιμο...δεν αρχίζουμε το γκρέμισμα;

σαβόν

παοκ μαλαματίνα τώρα και στην αθηνα είπε...

με παοκ και με φούντα θα συντρίψομε του δικομματισμού τη χούντα

partaki είπε...

Κατεβαίνω εκλογές!!!Σταυρώστε με σταυρώστε με...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Προλαβαίνω να μεταφέρω τα εκλογικά μ' δικαιώματα;

MenieK είπε...

δεν είδα τίποτα για το Σάκη... ούτε για τα άλλα μου αιτήματα... Συμπεραίνω οτι ΔΕΝ με θέλετε για ψηφοφόρο σας. Κρίμα, κρίμα...

ΠανωςΚ είπε...

Meniek, όόόόχι, στάσου, κανείς δεν περισσεύει, λέμε. Τι θες, εμείς θα το κάνουμε! τζάμπα βιβλία στο λαό; τζάμπα Ρουβά για το λαό; τζάμπα τον ουρανό με τ' αστρα; Πέστο κι έγινε, τύφλα να 'χει η τζοβάννα φραγκούλη. Ψήφο στο Σκόρδο, για να σώσουμε τον τόπο!