25 Ιουλ 2010

ΦΑ.Κ.Ε.30ΜΥ.Μ.

Το αποφάσισα.
Όλοι πάνε για Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης. Γιατί δηλαδή να μην το κάνω εγώ;
Επίσης τα κατάφερε ο πλέον στρυφνός, κομπλεξικός, ότι να ναι τύπος στον πλανήτη να είναι όχι μόνο για ένα, όχι για δυο αλλά για 12 χρόνια στο τιμόνι της πόλης. Αρα;
Εγώ, ο Σκορδοπούτσογλου δηλαδή γιατί να μη μπορώ να το κάνω;
Εύκολο είναι. Πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα;Γιατί ανακοινώνει κανείς πρόγραμμα και δε το ξέρω; Πέρα από αναμασήματα δηλαδή κανείς δεν ανακοινώνει κάτι που να αξίζει τον τόπο. Ε, κάτι τέτοια ανασήματα θα ανακοινώσω και εγώ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η παράταξη ή καλύτερα ο συνδυασμός που θα κατεβάσω στον πολιτικό στίβο θα λέγεται ΦΑ.Κ.Ε.30 ΜΥ.Μ.
Δηλαδή:
ΦΑΕ
ΚΑΙ
ΕΣΥ
30
ΜΥΡΙΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ
Παρακάτω η λίστα των ατόμων που θα παραταχθούν δίπλα μου σε όλη αυτήν την ιστορία. Σε μελλοντικό πόστ θα αναφέρουμε και το πρόγραμμα μας. Ταυτοχρονα θα παρακολουθούμε στενά, εγώ και το επιτελέιο μου, τις εξελίξεις στον τοπικό πολιτικό στίβο και θα απαντούμε στις προκλήσεις των υπολοίπων υποψηφίων οι οποίοι μόνο ασθμαίνοντας μπορούν να μας πάρουν τη θέση του Δημάρχου της νύμφης του Θερμαϊκού.
Αρχικά να πω για τον εαυτό μου ότι έχω όλα τα προσόντα για να πάρω τη θέση του ΒΑΣΙΠΑΠ. Δηλαδή:
1) Έχω τα δικαιώματα μου σε άλλο Δήμο.
2) Δεν έχω χρόνο, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, να κάνω μια βόλτα στην πόλη για να δω τι πραγματικά σημβαίνει.
3) Δεν έχω ιδέα από τα πολιτικά.
4) Με ενδιαφέρει περισσότερο το σπίτι μου και χέστηκα για τους υπόλοιπους
5) Έχω κάτι φίλους να βολέψω.
6) Γουστάρω να μιλάω χωρίς να με διακόπτουν και πολύ. Υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης για την εκπομπή "Η ώρα του λαού" με τον Μεγάλο Οραήλογλου να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα; (Πω πω ξαφνικά φαντάστηκα τον Οραήλογλου να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα και από την μια ένιωσα το μουστάκι του να μου τσιγκελώνει τον κώλο και από την άλλη θέλω να κάνω εμετό, μπάνιο και να κάψω τα ρούχα μου)
7) Μου αρέσει το κίτρινο μαρκαδοράκι υπογραμμίσεων.
8) Γουστάρω τίτλους όπως "Γιορτή αγγέλων" ή "Όλη η πόλη μια παρέα" και άλλα τέτοια, τα οποία βέβαια θα αντικαταστήσω με άλλα πιο ωραία όπως ξέρω γω..."Μαλλιά Αγγέλων" αλλά αυτά στο πρόγραμμα που θα ανακοινώσω μέσα στις επόμενες ημέρες
9) Μου αρέσουν τα μεγάλα μηχανήματα οπότε θα εμφανίζομαι συχνά στις ασφαλτοστρώσεις ή στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
10) Είμαι ΠΑΟΚ. Και ως γνωστών ΠΑΟΚ να σαι και μη φοβάσαι, και άλλα ωραία (που πάμε να παίξουμε Champions League με Δερμιτζάκη προπονητή Παναγία μου; Ω ρε ρεζίλι θα γίνουμε)
Μπορώ να παραθέσω και άλλα τρανταχτά επιχειρήματα αλλά ως εδώ για την πάρτη μου. Πάμε να δουμε τους συνεργάτες μου.
Πρώτος και καλύτερος και πάνω από τον επόμενο που θα καταλάβετε τι εννοώ παρακάτω μη βιάζεστε ο αγαπητός Argos_T.
Ο λόγος είναι ότι με ενδιαφέρει περισσότερο να μη με κράζει από το thess.gr αλλά και από εδώ.
Έτσι θα έχω τα μέσα με το μέρος μου και θα κανονίσω να έχω την προπαγάνδα που χρειάζομαι.
Στη συνέχεια (τώρα είναι ο επόμενος που έλεγα πριν αλλά τον άφησα δεύτερο γιατί πάνω από όλα είναι να έχεις μαζί σου την προπαγάνδα και κατ επέκτασιν την κοινώ γνώμη) ο Πάνως Κάτως. Γνωστός ιντελεκτουέλ τύπος με μεγάλη βιβλιοθήκη που ξέρει να μιλάει όμορφα και ωραία και έχει και τα απαραίτητα για την περίπτωση γένια. Επίσης φοράει γυαλιά. Πόσα ακόμα να σας πω δηλαδή για να καταλάβετε ότι ο τύπος κάνει για υποψήφιος; Θα κανονίσει όλα όσα έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό αυτής της πόλης. Ξέρετε γιορτές αγγέλων, θα κανονίζει το συρματόσχοινο με το οποίο θα κατέβει από το Ηλέκτρα Παλάς ο Σάκης ή το κόκκινο φόρεμα της Βανδή που πριν από αυτή το έχει βάλει μια άλλη ή τις γιορτές το Πάσχα. Αυτές δηλαδή που πάνε οι συνταξιούχοι δίνουν κλοτσομπούνια για λίγο κατσίκι και εμείς λέμε ότι η εικόνα αυτή έχει να κάνει με την ανυπομονησία του Έλληνα. Ι-δα-νι-κος!!
Ένα άλλο θέμα που καίει την πόλη είναι το κυκλοφοριακό. Εδώ θα βάλουμε υπεύθυνο τον Σαλαδίνο . Κοσμογυρισμένος ξέρει τι γίνεται σε άλλες πόλεις αρα μπορεί να βοηθήσει. Έχει γυρίσει όλη την πόλη με το μηχανάκι του, φοράει παρδαλά ρούχα και έχει νομίζω και ποδήλατο. Άρα ξέρει. Έχει και φωτογραφική μηχανή, έχει και υφάκι ξέρει να παίζει και Προ. Σύμβουλο του θα του δώσω τον υπεύθυνο αυτούνου. Είναι άλλωστε ότι καλύτερο για το κυκλοφορικό.
Χμμμμμμ νομίζω χρειάζομαι άλλους δυο-τρεις....
Λοιπόν στην εκδήλωση μου θα καλέσω το μετεωρίτη. Γνωρίζω βρε ότι δεν μένει στη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα τον φέρω όπως o Ευθυμιάδης έφερε τον Πάσχο (ποιόν Πάσχο; Ένας είναι ρε ο Πάσχος!) Ως αθηναίο που αγαπάει την πόλη. Γιατί δηλαδή μόνο ο Ευθυμιάδης θα τα κάνει αυτά;
Επίσης:
Υπεύθυνος για τα αθλητικά αυτός
Υπεύθυνος υγείας αυτός
Υπεύθυνος οικονομικών αυτός (θα τον φέρω από το Ηράκλειο)
Υπεύθυνος για την ασφάλεια αυτός

Ουφ!Νομίζω έτοιμοι είμαστε. Δε χρειάζεται βέβαια να πω ότι όποιος θέλει να συμμετάσχει στην όλη προσπάθια θα πρέπει να περάσει από ενδελεχή έλεγχο. Και να δουμε αν θα είναι μέσα έτσι;

Μη φύγετε μακριά. Σε λίγες μέρες θα κάνει την εμφάνιση του το πρόγραμμα.
Προς το παρόν καληνύχτα.

6 σχόλια:

partaki είπε...

Αμέσως μεταφέρω τα εκλογικά μου. Τουλάχιστον εσύ δεν θα τα κάνεις χειρότερα

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

όχι φίλε.Και θα βολέψω και ημέτερους. Να σε βάλω στο κόλπο;

ΠανωςΚ είπε...

τιμή μου, να γίνω ο Γερουλάνος σου. ή έστω ο Γάκης σου, όχι ο Γιώργος, αλλά αρκετά τραμπλμέηκερ...

bunnysuicides είπε...

δώσε και μένα μπάρμπα

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Κούνελε θες;Πες σε τι θέση και αμέσως σε έχω μέσα!

MenieK είπε...

καταγράψτε με στους ανιδιοτελείς ψηφοφόρους σας, μόλις μου εξασφαλίσετε, εσαεί πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του ΠάνωςΚάτω, τη δισκοθήκη του Μετεωρίτη και τη διεύθυνση του Σάκη.