4 Ιουν 2009

Βραστούς Βραστούς

Όλη η μιντιακή Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη από χθες την δικαστική εκτροπή να συλληφθούν η σύζυγος και η κόρη του μιζίμενς. Ανήσυχα τα μίντια και οι εργολάβοι που ανεβοκατεβάζουν, χρηματοδοτούν κυβερνήσεις και χτίζουν βίλες στην Αντίπαρο (για τα τρέντι παιδιά τους) και σε καμιά δεκαριά ακόμα μέρη της χώρας κράζουν από χθες για το αίσχος της δικαστικής εξουσίας να συλλάβει τη γόνο και τη σύζυγο του μιζίμενς. Ξαφνικά τους πείραξε η θεσμική παρακμή στο δικαστικό σύστημα, που κατά τα άλλα λειτουργούσε καλά. Αχ! "Άμαχος πληθυσμός οδηγείται στις φυλακές" (λέει η δημοσιογράφος του Σκάι)... Κλαψ. Η κορούλα του Καραβέλα. Έτσι κλαινε και για τις άλλες αυθαίρετες και άδικες προφυλακίσεις όλα τα αστικά μίντια. Έτσι στεναχωριούνται για τον Νίκο Κουνταρδά που εδώ και μισό μήνα βρίσκεται προφυλακισμένος με πρόσχημα τη δήθεν μη τήρηση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, δηλαδή επειδή δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα. Και ενώ η ζωή του βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο λόγω της απεργίας πείνας, κανένα αστικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο δεν έβαλε τα κλάματα. Κανένας ρουφιάνος της δημοσιογραφίας που τώρα χτυπιούνται για την κορούλα του Καραβέλα δεν είπε τίποτα. Τώρα τι φοβήθηκαν; Τι λένε τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι για τους αδύναμους που τόσα χρόνια στέλνονται στις φυλακές από τη "δικαιοσύνη". Τι λένε για την εξευτιλιστική κολπική εξέταση που υπόκεινται οι κρατούμενες και εδώ και καιρό τόσες οργανώσεις παλέυουν εναντίον της; Σήμερα μια ακόμη 20χρονη (που από τα 13 της σέρνεται στις φυλακές για μικροκλοπές αλλά δε βγήκε κανένα μίντια να κλάψει όπως κλαινε για την κόρη του μιζιμενς απο χθες) καταγγέλει κολπική εξέταση. Τι είπαν όλοι αυτοί για την Κατερίνα Γκουλιώνη, που έθαψαν την είδηση του θανάτου της αλλά κυρίως το περιεχόμενο του αγώνα της;
Το πόσο σάπιο είναι ένα κράτος φαίνεται από τα μίντιά του. Και δίπλα σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, σάπιο θα είναι και το δεκανίκι του η δικαστική εξουσία. Αλλά όχι να κλαίμε και για την κόρη και τη σύζυγο του Καραβέλα. Ας δώσουν την εγγύηση να βγουν ή μήπως δεν τα έχουν;

8 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Και όχι μόνο αυτό, που σωστά επισημαίνεις Σαλαδίνε μου, αλλά επιπλέον κόβουν την εκπομπή της Μανωλίδου! Λογοκρισία!

Πάντως σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, όταν τα ΜΜΕ καταγγέλλουν επιλεκτικά, δείχνουν πόσο ξεπουλημένα είναι. Ακριβώς όπως επιλεκτικά λειτουργεί ή δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη.

Salah ad-Din είπε...

Λοιπόν έχω συγκλονιστεί (μια και μίλησες για την μπουμπούκα) γιατί όλοι οι γνωστοί μου που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στο προξενείο έλαβαν τον προεκλογικό φάκελο του Καρατζαφύρερ, μετά από την υποκλοπή των προσωπικών τους δεδομένων μέσα από το Υπ. Εσωτερικών ή το ΥΠΕΞ.

http://elawyer.blogspot.com/2009/05/spam.html
http://jungle-report.blogspot.com/2009/06/blog-post_02.html

Εμένα γιατί δε μου ήρθε ο φάκελος;

ΠανωςΚ είπε...

Χαχα... Ακριβώς αυτά τα δύο λινκ τα έστειλα χτες στον φίλο μας τον μετανάστη στο Βέλγιο, μέσω φέησμπουκ, γιατί παραπονιόταν για το υλικό που του έστειλε ο ΛΑΟΣ!

Εσύ είσαι φωτογραφημένο από παλιά αναρχόμουτρο και σε βάλανε στους αποχείς!

Salah ad-Din είπε...

καλά ρε μόνο σε μένα δε στείλαν;;(εδώ όλοι οι γνωστοί μου το έλαβαν).
Και το σιντι πρέπει να είναι συλλεκτικό με τις ομιλίες του Φύρερ.
Κάτι ύποπτο παίζει.

ΠανωςΚ είπε...

Ρε ο Βορίδης, σε λέω, όλους μας είχε βγάλει φωτογραφία τότε, πριν μπει στο ΛΑΟΣ, τότε που είχε έρθει για να δώσει κόκκινη κάρτα στους μετανάστες.
Για αυτό σε σένα θα στείλει τσι μπάτσοι.

Unknown είπε...

Aγαπητέ Πάνο Κ τρομερό το blog σου, έχει μια αισθητική που με διαλύει κάθε όνειρο ενός λατρεμένου μικροαστού, πραγματικά συμφωνώ με την κραυγή σου, διαφωνώ στο πέρ της αποχής και Εκλογικής απεργείας όπως λένε κάποιοι φίλοι μου Αναρχικοί ότι δέν έχει νόημα η συμμετοχή.
Θα διαφωνήσω μαζί τους και γενικά αν έχεις καταλάβει τι παίζει κάποιοι προσπαθούν να ακυρώσουν την δημοκρατία και τους θεσμούς.
Εύχομαι να είσαι και εσύ απο αυτούς τους ενεργούς πολίτες που θα πάνε να ψηφίσουνε για να αλλάξουν τις δυνάμεις.
Δεν είμαι κανένα κομματόσκυλο, υποστήριζω ένα κόμμα αλλά δεν παίρνω γραμμές και δεν είμαι φανατικός...
Είμαι ηδη 27 και έχω κουραστεί απο όλα αυτά, έυχομαι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο όπως πήγε να γίνει το Δεκέμβρη...

Σου αφιερώνω αυτό το video
http://www.youtube.com/watch?v=_b9rwSvzcbA

ΥΓ
Σε προσκαλώ να περάσεις απο την πλατεία
http://topaiditisplateias.blogspot.com/

Τα ξαναλέμε
Υγεία, Αγάπη και Αφοπλισμός...

αρσεν είπε...

LAst drive ε????
μμμμ αη λάηκ

Ανώνυμος είπε...

Geia sou Saladine! akrivws opws ta les. Sxwra mou ta fragolevantinika, eimai sthn Polh me ton G.V. Sto nhsi, pali apo 20 tou mhna panw katw (leme 3eleme). 8a'r8eis?