7 Ιουλ 2008

Ενας απλός άνθρωπος

Υπενθυμίζουμε πώς είναι ένα ταξίδι χιλιάδων άλλων Ελλήνων, σύμφωνα με τον κύριο υπουργό: Ταξίδεψε στις 19/6/2005 από το Σάλτσμπουργκ στη Φρανκφούρτη με ιδιωτική πτήση, δηλαδή με το νοικιασμένο λίαρ τζετ του Θ. Λασκαρίδη. Η εταιρεία «Τheos Τaxi» στο Μόναχο είχε αναλάβει τις μετακινήσεις Λιάπη - Χριστοφοράκου - Λασκαρίδη. Παραλαβή από το ξενοδοχείο "Intercontinental Berchtesgaden" και μετάβασή του στο αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ. Αναχώρηση με ιδιωτικό αεροσκάφος από το Σάλτσμπουργκ προς τη Φρανκφούρτη.
ΥΓ. Για να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν έχω ιδέα αν ισχύουν όσα καταλογίζουν στον κύριο Λιάπη. Ωστόσο δεν μπορώ να μη σχολιάσω, έστω και λαϊκίστικα, αυτό το "όπως χιλιάδες άλλοι Έλληνες"...

Πολλά κρέντιτς και ρισπέκτ στον
γνωστό μάγο Θήτα,
ο οποίος για μια φορά ακόμη φωτοσοποίησε την ανοησία που
κατέβασε η γκλάβα μου...

3 σχόλια:

kostasK είπε...

Τεσπα, τουλάχιστον άτυχο αυτό που είπε (κυρίως το ΠΩΣ το είπε), όμως νισάφι πια με ένα κωλοταξίδι ενός υπουργού!

Δηλαδή αυτό μας μάρανε? Αυτό είναι η κορυφή Έβερεστ του σκανδάλου? Εγώ ΣΕ λέω δε πα να τα πήρε τζαμπαντάν τα εισιτήρια? Χέστηκα! Τα 1000-2000 ευρώ θα με νοιάξουν?

Έλεος να πούμε, λες και βρήκαμε λύση για όλα τα άλλα και μας έμεινε μόνο ο Λιάπης...

Υ.Γ. Είναι γνωστό της πάση ότι είσαι ΜΕΓΑΣ λαικιστής, αλλά τι να ΣΕ κάνω αφού είσαι από τη "φαμίλια"

ΠανωςΚ είπε...

Εχεις ενα και περισσότερα δίκια ΚωσταΚ. Η αλήθεια είναι ότι το παράκανα κι εγώ γιατί είναι εύκολος στόχος για "σάτιρα" και "ειρωνεία" ο εν λόγω. Συν τοις άλλοις όταν είμαι στη δουλειά μού είναι παρα πολύ εύκολο να σκεφτώ (σχεδόν αυτόματα) και να ποστάρω τέτοιες βλακειούλες. Καταλαβαίνεις, η εύκολη λύση, για να σπάσει η ανία της δουλειάς. Αλλά ο,τι αναρτήθηκε αναρτήθηκε. Πάμε για άλλα τώρα.

kostasK είπε...

Δεν εννοούσα εσένα ρε αξά! Ούτως ή άλλως για χαβαλέ τα ανεβάζεις (και τα σχολιάζουμε).

Για άλλους τα λέω που τα γράφουν σοβαρά (και καλά..)