29 Ιουλ 2008

Ξάνθος Χήτας οε οε οε

Καλησπερίζω όλη τη πατούλια.
Σήμερον την 8 πρωινή που σηκώθηκα, είμαι από τους τυχερούς που η οκτάωρη σκλαβιά είναι ένα τέταρτο της ώρας απόσταση από εκεί που μένω, και καθώς έπινα καφέ στο έρημο από κόσμο σπίτι (Καθότι ο μικτός παίκτης και αξιολάτρυετη μητέρα του είναι εις την πεθερικήν οικίαν) είδα μια εικόνα που δεν ήξερα αν θα έπρεπε να με κάνει να γελάσω ή να κλάψω. Θα ενθυμάστε βεβαίως βεβαίως το πόστ στο οποίο έγραφα για τις ομπρέλες του Ζογκολόπουλου. Αν δε θυμάστε κακώς γιατί τώρα βαριέμαι υπερβολικά να βάλω λινκ στη σελίδα.
Τες πα, στη τηλεόραση έβγαζε για την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη ο Ξάνθος Χύττας ή Χήτας ή όπως να ναι τέλος πάντων. Συμπαθής ο παίκτης να πούμε. Βγαίνει κάθε μέρα είναι και ΠΑΟΚτσάκι.
Το θέμα είναι ότι σήμερα, μισό να αλλάξω τραγούδι γιατί ααααααααααααα άλλαξε μόνο του μόλις τώρα τελείωσε το προηγούμενο.
Το λοιπό τι έλεγα; Α ναι.
Σήμερα λοιπόν ο παίκτης αυτός θέλησε να δώσει έναν άλλο αέρα στην ανταπόκριση του. Αέρα με ιώδιο ένα πράγμα. Αέρα...παραλιακό. Οπότε πήγε στην παραλία και που στήθηκε;
Ε, ναι στις ομπρέλες. Και να σου να κάνει ζουμ ο κάμεραμαν στις ομπρέλες και ξαναζούμ. Ήθελαν σαφώς να δείξουν την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης αλλά μάλλον είναι ηλίθιοι διότι έδειχναν και ξαναέδειχναν τις σμπαραλιασμένες ομπρέλες...Φοβερό;
Ναι είναι το ξέρω...
Και επειδή θα κάνατε σχόλιο για τη μετάβαση μου στη δουλειά να σας πω. Δε με νοιάζει που πάω στη δουλειά.
Αυτές οι 8 ώρες που σπαταλάω εκεί είναι που περνάνε δύσκολα.

3 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Σιγά μην πρόκειται και για τον πρώτο ξανθό Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων...

(κι ένα μυστικό: αρκεί να πεις "Ζήτω η εξωκοινοβουλευτική ριζοσπαστική αριστερά, που είναι φορέας της παιδικής ασθένειας του κομμουνισμού", για να δημιουργηθεί το λινκ που βαριέσαι να δημιουργήσεις...)

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Α ρε Πάνε...με σκλάβωσες ωρε...έβαλες το λινκ ρε φίλος...
(Αυτό σημαίνει ΧΥΤΑ;Γιατί στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη νόμιζα ότι σήμαινε Χέζε Υψηλά Ταυτόχρονα Αγνάντευε)

παράλληλος είπε...

Ιοάννη,
σε καταλαβαίνω.
Κι εμένα το 8ωρο ανοιγόκλειμα των ποδιώνε ένα τέταρτο απέχει.
Ελα όμως που ενώ μπορεί να έχω σηκωθεί 2 ώρες πριν (όπως τώρα καληώρα), πηγαίνω με μισή ώρα καθυστέρηση!
Όχι δεν φταίει που δεν γουστάρω την τελώνικη δουλειά μου, αλλά είναι που βγαίνουν ο Φιλικός Ξάνθος, το ακόμα πιο φιλικό παπαδάκη και άλλοι φίλτατοι που μου πίνουν τον καφέ και ως γνωστόν ανά την επικράτειαν, χωρίς καφέ εγώ δεν ξεκινάω...