14 Ιουλ 2008

Είπα να βγω βόλτα με τον Μικρό Παίκτη

και σας μεταφέρω ότι είδα. Πριν από όλα να πω στον Πάνω ότι γράφω απευθείας στο ιστολόγιο και όχι στο Γουόρντ οπότε και ίσως χρειαστεί η πολύτιμη βοήθεια του στα ορθογραφικά λάθη. Ως γνωστών ο Ιωάννης είναι και γαμώ τους ανορθόγραφους να ούμ.
Επίσης. Όποιος δεν έχει όρεξη να δει φωτογραφίες καλύτερα να αλλάξει κανάλι.
Πάμε;
Άντε πάμε.
Ε, άντε ντε τι κάνεις τόση ώρα;
Πω πω πάψε επιτέλους με τη γκρίνια σου τώρα ξεκινάω...
Μη με λες εμένα πάψε...
Με λες;Γίναμε και Σαλωνικιός τώρα;
Ωχ μωρέ...
Ο κάδος απέναντι είναι σας πληροφορώ σε πολύ καλή κατάσταση. Σε όλη τη διαδρομή πρέπει να κάνεις ατελειώτα ζίγκ ζάγκ για να αποφύγεις τη βρώμα και τη δυσωδία που αποπνέουν οι κάδοι ακόμα και άδειοι. Ερωτική πόλη μη χέσω Ατσαλάκωτε κάτοικε Πανοράματος.
Το φανάρι ίσα που φαίνεται λόγω του υπερβολικού πρασίνου που έχει η πόλη Ατσαλάκωτε κάτοικε Πανοράματος. Και σε ρωτώ: Από που θα ανεβάσω το καρότσι. Αυτό βέβαια έχει να κάνει περισσότερο με την ασυνειδησία του βλάκα που έχει αφήσει το αμάξι του στη διάβαση. Και σας πληροφορώ πως στο κέντρο είναι πολλάκις χειρότερη η κατάσταση.
Άφησα το πρώτο και το τελευταίο στοιχείο της πινακίδας για να καταλάβει ο αστοιχείωτος που άφησε εκεί το Άτος πόσο βλάκας είναι. Γιατί θα πρέπει να είσαι βλάκας αν δεν αφήνει καθόλου πεζοδρόμιο και έχεις κολημμένο στο αυτοκίνητο "Μωρό στο Αυτοκίνητο". Σημαίνει ότι έχεις βρεθεί στην ίδια κατάσταση αλλά αν είναι για τους άλλους δε γαμείς...Που είναι οι Δημοτικοί Γουρουνάδες τώρα Ατσαλάκωτε κάτοικε Πανοράματος;
Με τα πολλά φτάνουμε στην παραλία...Σημερινές είναι όλες οι φώτο. Όχι δεν είναι καρτ ποστάλ. Ναι εγώ την τράβηξα. Ναι το ξέρω είναι γαμάτη όντως. Κάτι έχει αφήσει ο Ατσαλάκωτος τελικά από τη μαγεία της πόλης. Μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να το αλλάξει και αυτό. Θα βάλει καρέκλες για καφετέρειες. Και μετά είδα αυτό:

Καλά μιλάμε πολυτέλειες έτσι;Και γαμώ έτσι;Δημοτικά έτσι;Και το αποκορύφωμα:


ΔΩΡΕΑΝ κυρίες και κύριοι.
Δωρεάν.
Κυρίες και κύριοι...
και όχι τίποτα....ουρητήρια της σειράς έτσι;;;
ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΑ! Για σκληρές καταστάσεις Νο 2 ρε παιδί μου. Τι ξαλάφρωμα που προσφέρει δωρεάν ο Δήμος ρε!Και λέτε ότι τα αρπάζουν από παντού...Αχάριστοι.
Και μετά είδα αυτό:
Να ξεκαθαρίσω κάτι:Ποτέ δε κατάλαβα τι σόι τέχνη είναι αυτή του Ζογγολόπουλου. Ξέρω μόνο ότι κάποιοι τη θεωρούν τέχνη και αυτό το σέβομαι. Προσέξτε σας παρακαλώ καλά την εικόνα και αν βρείτε μια στο ίντερνετ από την εποχή που μπήκαν οι ομπρέλες το 98 αν δεν κάνω λάθος στην παραλία θα δείτε την εικόνα εγκατάλειψης. Τα στηρίγματα έχουν σπάσει και οι ομπρέλες κουνιούνται πέρα δώθε από τον αέρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλο και κάποια θα έχει καταλήξει στο σπίτι κάποιου φοιτητή. Μια ασπίδα έφυγε από το άγαλμα του Μέγα Αλέκου και έγινε της Πόπης. Και αυτό το έχουν αφήσει στη μοίρα του. Να ο πολιτισμός σας. Δείτε κάποιες φωτογραφίες γύρω γύρω και κάποιες για να δείτε τη σκουριά που έχουν γύρω γύρω τα πάντα. Όπως και την επιγραφή.



Υπ όψιν ότι λίγο πιο πάνω χτίζει το τερατούργημα του ο Ατσαλάκωτος κάτοικος Πανοράματος. Και μια βόλτα προς τα εκεί δεν έχει πάει. Ντροπή σας ρε ρεμάλια. Αυτό όμως που έκανε έξω φρενών είναι αυτό:



Παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς. Σειρά. Για να δείτε καλύτερα:

Και ερωτώ: Τι θέλουν εκεί παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα; Γιατί; Σε χώρο που υπάρχουν οικογένειες με καρότσια και παιδάκια και ποδήλατα;Ποιός τους άφησε να παρακάρουν εκεί και γιατί;;
Αφήνω τελευταίες δυο φωτογραφίες. Έτσι χωρίς λόγια. Και σας λέω απλώς αουφ βίντερζέιν.


(Διευκρινιστικά να πω ότι ο παππούς δεν είναι κινέζος νομίζω φαίνεται. Το αγοράκι ανήκει στην κυρία που πουλάει καπέλα, σε μια φωτο με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπορείτε να τη δείτε. Ο παππούς παίζει με τον μικρό χωρίς να τον νοιάζει ποιός είναι από που ήρθε και αν όταν μεγαλώσει θα θεωρείται Έλληνας. Σε μια πόλη που μάλλον έχει ξεχάσει το παρελθόν της η εικόνα αυτή εμένα τουλάχιστο με συγκίνησε πολύ).
ΥΓ Ας το καλό. Πολύ κλάψας είμαι σήμερα. Στα κομμάτια δηλαδή...
ΥΓ1 Έφαγα κατσίκι το Σάββατο και μου άρεσε. Περίεργο ε; Στη γάστρα. Γαστρωμένο δηλαδή...χε χε χε

5 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Φίλος, γαμάτο ποστ, ναι το ξέρεις. Κι παιχταράς είναι μεγάλος παίκτης, όχι μικρός, έτσι;

(εσύ το Σάββατο έφαγες κατσίκι και σε αρεσε, και η ξέρεις ποια το Σάββατο χόρευε Μαλεβιζιώτη... το αίμα νερό δεν γίνεται και τα λοιπά και ταλιμπάν, όσοα "με" και "σε" και να λέτε).

demetrat είπε...

Πρώτον που λέει η πρωθυπουργάρα μας άσε την κλάψα σκορδοτέτοιε (πρωί πρωι
προσέχω τι βάζω στο στομα μου),
και κανε και γιά μένα ένα γούτσου γούτσου στο ζουμπουρλό γαμποπατουσάκι του μικρού παίχτη.
Αυτο το χύμα μεγάλο δαχτυλάκι είναι όλα τα λεφτά.
Δεύτερον,παλι καλά που είναι δημοτικά τα βεσέ, σκέψου νάτανε γυμνάσια και να σε βάζανε να κάνεις το Μελισσανίδη γιά να χέσεις;
Τρίτον τι να κάνουμε, ο καθείς με το ίμανντζ του.
Τις ομπρέλλες του Χερβούργου τις κάνανε ταινία.
Της πόλης σας, σιδερόβεργες.
Τέταρτο, μιά χαρά τα πάς και στο κατευθείαν.:))

GT είπε...

φιρστ οφ ολ. γουελκαμ του δε κλαμπ. σεκοντ δις καουντρι σακσ. ολσο δε πιπλ - νοτ ολγουεις δε στειτ, μπατ δε πιπλ. φαιναλι, σαμ πιπλ αρ ναις. νο νιντ του μπι αφρειντ ιφ γκρικς αρ ρασιστς.

GT

ΥΓ. Είδες Σκορδοκαϊλα μου πως δεν κάνεις ορθογραφικά λάθι;

Ανώνυμος είπε...

Σε ολόκληρη ερωτική πόλη, πόσους βρήκες να φιλιούνται ή έστω να κρατιούνται χέρι χέρι;

[Ωραίες φωτογραφίες. :)]

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση δημοσιογράφου: "η θεσσαλονίκη ειναι ερωτική πόλη;"
απάντηση μελίνας κανά: "ναι, περπατάμε και χύνουμε!"