6 Νοε 2007

Οτσίλντρεν του Νικ Κέηβ

Ονομάζομαι Διάσελος, Νικολάκης Διασελος. Σήμερα το απογιεμα αποφάσισα να ανεβασω στο μπλογκ του πανουκάτου ένα βίντεο από το γιουτιούμπ. Κι επειδής δεν ξέρω από αυτά, πηρα τηλέφωνο τον πανουκατου, να τον συμβουλευτώ. Κι αυτός σαν φασίστας που είναι, που το παίζει και αντμινιστράτορας και χάιτεκ φρικιό, μπήκε με τους κωδικούς μου και ανέβασε το βίντεο΄παριστάνοντας ανεπιτυχώς εμένα.
Ονομάζομαι Διάσελος, όντως, είμαι ο Νικολάκης Διάσελος. Σήμερα το απόγιεμα ήθελα να ανεβάσω στου πάνου κάτου ένα βίδεο από το γιουτιουμπ. Δεν ήξευρα όμως πως, μιας και είμαι βλαχαδερό και αντι-χάιτεκ φρικιό, έδωσα τους κωδικούς μου στον πάνωκ και προσπάθησε να με υποδυθεί ανεπιτυχώς, αφού δεν είμαι τόσο άσχετος όσο νομίζ. Στο προκείμενο τώρα. Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου, 14ου δίσκου του Nick Cave και των Bad Seeds, με τίτλο Dig, Lazarus, Dig. Από τώρα και μέχρι τις 3 Μαρτίου -και ίσως νωρίτερα -(κλείνω πονηρά το μάτι στους πιρέιτς του διαδικτύου), η μουσική χρονιά αποκτάει νόημα και αξία. Ανυπομονούμε, όπως ανυπομονούμε και για την εκλογή του Γιωργάκη στις 11 Νοεμβρίου (τί σου είναι η ζωή, αν δεν έχεις κάτι να περιμένεις...).
Ειδικέ Νίντζα: Μπορεί να είμαι άσχετος όσον αφορά το γιουτιουμπ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην μ' ακολουθήσεις σε τυχόν συναυλία τους. Κι άσε τον Πάνω κ να παίζει drums ακούγοντας maximo park.


12 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Και τώρα δύο σε ένα χτυπήματα κάτω από τη μέση: θα είσαι τόσο κουρασμένος που θα καταφθάσεις αργοπορημένος στη συναυλία, λίγο πριν από το encore των Κακόσπορων, όπου θα παίξουν ένα medley επιτυχιών των Μαξιμο Παρκ.

nikolakisdiaselos είπε...

φάε τη γλώσσα σου ρε...σαν δε ντρέπεσαι. αυτό δεν ήταν κάτω απ' τη μέση, ήταν μέσα απ' τα σπλάχνα

Μετεωρίτης είπε...

γεια σου νικολάκις!!!
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ το βίντεο,
για τον Νιεκ το έμαθα κι εγώ (σκάψε, Λάζαρε, σκάψε), άντε να δούμε τι θα βρούμε κάτω από το χώμα (από το breathless έχω να ακούσω κάτι του cave που να μου αρέσει πάρα πολύ..)

ΑΣΧΕΤΟ: HAPPY?? Ναι, έτσι;!! Not bad at all!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ.

nikolakisdiaselos είπε...

ναι, θα μπορούσαμε και να χάσουμε έτσι όπως πήγαν τα πράγματα. Κοίτα, αντικειμενικά, η Ρεαάλ είναι ομαδάρα. οπότε όλα με την Λάτσιο.

ΠανωςΚ είπε...

Νικολάκη, επειδή το άλλο που αναμένεις, των Πόρτισχεντ λέμε ντε, το βλέπω να αργεί ακόμη πολύ, τράβα στο άλλο το μπλογκ, το μουζικό, να κατεβάσεις αμα θες ένα σιντάκι του Πόρτισχεντ Αντι Σμιθ.

http://upkay.blogspot.com/

(δεν το πιστεύω ότι σπάμαρω τον ευατό μου!)

Μετεωρίτης είπε...

νικολάκις,
ναι, ΟΛΑ με τη Λάτσιο.
Θα τα καταφέρουμε.

πάνωςκ.
σπαμάρεις τον ευατό σου;!!
ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικό!!!!!μια στιγμή να πάρω μαζί μας τις εικόνες και φύγαμε.......

nikolakisdiaselos είπε...

έτσι σε θέλω. για ειδικές αποστολές...

παράλληλος είπε...

Εγώ δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις μουσικές... Ειναι ναρκωτικές!

ΠανωςΚ είπε...

Δεν είναι οι μουσικές ναρκωτικές, φίλε παράλληλε.
Ναρκωμένο είναι το μυαλό του Νικολάκη.

παράλληλος είπε...

...από το πολύ οξυγόνο, κείθε στα βουνά που πιλαλάει!

nikolakisdiaselos είπε...

απαξιω...