13 Νοε 2007

Ποιός τελικά ήταν ο "Άγριος";


Είπα δε θα ασχοληθώ.


Το ξανάπα.


Είπα ρε αφησέ τους λες και δε τους ξέρεις μωρέ.


Αλλά παω να σκάσω.


Και τελικά για να μη σκάσω και ως γνήσιο τέκνο της λεβεντομάνας Κρήτης ναι λοιπόν θα κάτσω να σας πω για τα Ζωνιανά.


Ξέρω ξέρω έχετε ήδη βαρεθεί. Αλλά τες πα είπα ότι αν δε μιλήσω θα σκάσω.


Λοιοιοιοιοιοιοιπόν. Για όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί θα πω: (βάλτε ΕΚΟ στην συγκεκριμένη πρόταση για να ακουστεί σαν η φωνή του Θεού να έρχετε μέσα από ένα πηγάδι): Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω (είμαι 100% σίγουρος ότι το έχω σκοτώσει στην ορθογραφία). Σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η διαφθορά η κλεψιά, η απατεωνιά είναι μαγκιά, τα ναρκωτικά είναι παντού κλπ κλπ κλπ το να μιλάμε για ένα χωριό της Κρήτης όπου οι κάτοικοι είχαν στο πατάρι 1,5 εκταμμύριο ευρώ είναι τουλάχιστο υποκρισία. Οι άνθρωποι πήγαν σύμφωνα με το τι έβλεπαν στην τηλεόραση κυρίες και κύριοι. Έκαναν λέει ρόμπα το κράτος και δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Γιατί, ο κ. Μπόμπολας δε έκανε ρόμπα το κράτος όταν ήταν στην επικαιρότητα αυτή η ιστορία με τον Βασικό Μέτοχο; Δηλαδή οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν έκαναν ρόμπα το κράτος με την ιστορία με τα ταμεία; Και επειδή λένε όλοι ότι όλα αυτά έχουν παρελθόν, δηλαδή οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν έκαναν ρόμπα το κράτος με το σκάνδαλο Κοσκωτά; Επειδή δηλαδή αυτοί τα έχουν στις τράπεζες (άλλοι ληστές αυτοί) είναι πολιτισμένοι και εντάξει; Προς Θεού δε θέλω να δικαιολογήσω κάποιους που το παίζουν νταήδες με πλάτες άλλων και πουλάνε ναρκωτικά για να βγάλουν εκατομμύρια. Αλλά μη μας το παίζουν και μυξοπαρθένες όλοι οι άλλοι.


Πως είναι δηλαδή δυνατό να ξέρω εγώ που εδώ και 10 περίπου χρόνια λείπω από το Ηράκλειο τι ακριβώς γίνεται με όλη αυτήν την ιστορία και να μην ξέρουν οι πολιτικοί παράγοντες του Ρεθύμνου;


Απευθύνω λοιπόν αγαπητέ αναγνωστά μου δυο ερωτήσεις:


Ποιός είναι ο κ. Νύκταρης και τι δουλειά κάνει; Τι επιχειρήσεις έχει ο κύριος αυτός σε Ηράκλειο και Αθήνα; Ποιός ήταν ο αποκαλούμενος "Άγριος", γιατί τον έλεγαν έτσι, τι σχέση είχε με όλη αυτήν την ιστορία και γιατί και ποιοί εν τέλει τον σκότωσαν; Ήταν ή δεν ήταν συζήτηση για καιρό στο Ηράκλειο ο θάνατος του "Άγριου"; Και για ποιό λόγο;


Πάμε τώρα παρακάτω.


Είναι ηλίου φαεινότερο τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία τα δενδρύλια που κατασχέθηκαν φέτος ήταν 700. Όταν τις δυο τελευταίες χρονιές οι κατασχέσεις ήταν περίπου 9.000 δενδρύλια. Έχει χαλάσει το ντίλ παιδιά. Και αυτό είναι γνωστό. Πάντα οι καλλιεργητές κάναβης "έδιναν" στην αστυνομία ένα αριθμό δενδρυλλίων. Έτσι οι αστυνομικοί κάθονταν ήρεμοι γιατί στην πρωτεύουσα έλεγαν: "Πάμε καλά. Δίνουμε δυνατό αγώνα κάνουμε κατασχέσεις. Σε λίγο καιρό όλα θα πάνε καλά". Και κανείς δε χρειαζόταν να αντιδράσει. Γιατί στη συνέχεια οι πολιτικοί υποστήριζαν ότι οι αστυνομικοί παρουσιάζουν έργο. Πάνω στις πιέσεις του κράτους για μεγαλύτερες κατασχέσεις οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΑΣ έστειλαν την πομπή για εκφοβισμό. (Και αυτό γινόταν για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες. Πάντα γινόταν μια πομπή με αστυνομικούς, έπεφταν πυροβολισμοί στα αυτοκίνητα σε σημεία που να μη χτυπηθεί κανείς. Έτσι γινόταν και καλά γνωστό ότι οι αστυνομικοί δε μπορούν να πάνε να πατάξουν το εμπόριο ναρκωτικών αν και προσπαθούσαν). Η σφαίρα δε πήγε χαμηλά βρήκε τον αστυνομικό (αφήστε τις καφρίλες έτσι; Ούτε εγώ γουστάρω την αστυνομία και πιστεύω ότι την σφαίρα την έχει φάει αυτός γιατί καλώς ή κακώς έγινε αστυνομικός για να μην την φάνε άλλοι απλοί πολίτες αλλά καλό θα ήταν να γλιτώσει ο τύπος) και έτσι ξεκίνησε το μπατιρντί. Αν κανείς δε τραυματιζόταν τίποτα δε θα είχε γίνει και τώρα.


Ξέρετε επίσης ότι το μόνο πράγμα που γίνεται τώρα είναι αναδιανομή του εισοδήματος. Το μόνο πράγμα που θα αλλάξει τώρα είναι ότι η μίζα που θα παίρνουν από την πώληση ναρκωτικών οι αρμόδιοι κρατικοί φόρεις (αστυνομία, εισαγγελέις, πολιτικοί κ.α. φορείς του δημοκρατικού πολιτεύματος) η οποία θα είναι υψηλότερη.
Σε ένα χρόνο από τώρα πάλι με τα ίδια θα ασχολούμαστε.
Α και πού 'στε (ποιόν είπες πούστε ρε;) να ξέρετε ότι σίίίίίίίίγουρα θα υπάρχουν αντίποινα για όλα αυτά στην αστυνομία...

8 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Καλά τα λες Ιωάννη. Αλλά άλλο ήθελα να σε ρωτήσω: είστε ή δεν είστε οι καλύτεροι, ωραιότεροι, εξυπνότεροι, λεβεντότεροι, με τσι ωραιότερους χορούς, τα ωραιότερα φαγιά, τα ωραιότερα χωριά και τα ωραιότερα χασίσια;

(α, επειδή είναι δύσκολο το ΕΚΟ, να σι βάλω ΣΕΛ;)

Μετεωρίτης είπε...

τώρα εγώ τι να πω;!
Πως ΔΕΝ είναι έτσι; Είναι.
Πως ΔΕΝ τα ξέρουμε όλα αυτά; Τα ξέρουμε.
Πως κάνουν τα στραβά μάτια; Τα κάνουν.
Οπότε δεν λέω τίποτα. Τα είπες όλα.

Καλησπέρες!

bbchris είπε...

Τα ίδια και χειρότερα γίνονται παντού στην επαρχία.
Η διαφορά είναι ότι οι άλλοι δεν μιλάνε για λεβεντιές και καπετανηλίκια.
Κάνεις ρε μπαγάσα την παπαριά αλλά κάνε και την πάπια μετά. Μην βγαίνεις και το παίζεις ήρωας.
Γιατί μπορεί να πέσεις και σε «ξεκαθάρισμα» πολιτικών λογαριασμών και να βρεθείς στη μέση... λέω εγώ τώρα... ;)

DAKIS είπε...

Σωστά μιλάς!
Εξιλαστήρια θύματα του συστήματος είναι οι κάτοικοι του χωριού στην Κρήτη.

nikolakisdiaselos είπε...

ιωάννη, μόνο εσύ και ο τρισκατάρατος Λαζόπουλος είπατε την αλήθεια.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ιωάννη Σκορδοπέογλου,
διάβασα σε κάποιο κρητικοβλόγκι για την ληστεία της Κράνας, ότι κάποιοι λήστεψαν ένα φορτηγό με ψάρια, το οποίο μετέφερε κρυμμένη κοκαΐνη, αξίας 2,4 εκατ. ευρώ.
Αυτή η ληστεία, η οποία χάλασα το ντήλ, αποδόθηκε στους Ζωνιανούς και συγκεκριμένα στον λιανοπωλητή κόκας, ο οποίος συνελήγθη κι έτσι άρχισε το πατιρντί.
Κάποιοι έγιναν ακόμη πιο άπληστοι, φαίνεται, και έφαγαν κι από του διπλανού. Και μπήκε η αγορανομία, συγνώμη η αστυνομία στη μέση, για να βάλει μια τάξη στους πρεζέμπορες.

βα.αλ. είπε...

Καλό αυτό. Ευτυχώς που το κλεψανε το φορτηγό γιατί αλλιώς έτσι και διοχετεύονταν στην αγορα τα ντοπαρισμένα ψάρια θα είχαμε ένα ακόμα διατροφικό σκάνδαλο.

Το καλύτερο το είπε ένας φίλος.

"Κοίτα. Για τα καρτέλ του γάλατος υπάρχει η επιτροπή ανταγωνισμού. Για τα καρτέλ των ναρκωτικών υπάρχει η αστυνομία."

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

http://exastal.blogspot.com/2007/11/25.html