1 Νοε 2007

Το κοινό κρυολόγημα και πώς να το ξεπεράσετε σε δύο μέρες

Θα χρειαστείτε:(προσαρμόστε τη δοσολογία κατά το δοκούν) έναν καναπέ (άνετο), ένα πορτοκαλί κουβερτάκι φλις, τσάγια όλων των ειδών, την κασετίνα "Six Feet Under" (κύκλοι 1, 2, 3, 4, 5), πιπεριές τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα, παστίτσιο, αρακά λεμονάτο, δύο προφιτερόλ μεγάλα από του Αλεξούδα, δύο μιλφέιγ, δύο με τρία μεγάλα γαμοκούλουρα, ένα κιλό πτιφουράκια με μαρμελάδα και όχι με σοκολάτα κατά προτίμηση και μια αναρρωτική άδεια από κάθε είδους εργασία.

Στα πρώτα στάδια ενδεχομένως να χρειαστεί να ακούτε κάτι σαν κι αυτό.






και κάτι σαν κι αυτό στα τελευταία...



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μαύρο ρούμι (δίχως πάγο) ξέχασες.

Περαστικά!!!

Ωραίοι οι Devastations

Μετεωρίτης είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!

Λοιπόν, εγώ ήμουν άρρωστη μια βδομάδα και είχα όλο το "πακέτο". Συνάχι, πυρετό, φαρυγγίτιδα (και κάποια άλλα αηδιαστικά συμπτώματα που ντρέπομαι να αναφέρω) και την έβγαλα καθαρή με αναβράζοντα ντεπονάκια (τα μεγάλα) και με... 4 μέρες άδεια από τη δουλειά! Χα!

Οι devastations είναι πολύ καλοί, από τότε μάλιστα που εγκαταστάθηκαν στο Βερολίνο, βελτιώθηκαν αισθητά!
Όταν είχε βγει το sex and mayem μου το ζητούσαν ως "sexy baby" από.. david bowie!!!!!
Άσχετο!!
Ή.. άσχετοι!

nikolakisdiaselos είπε...

Πάνε, επληροφορήθην ότι εφημερίδα του κίτρινου τύπου θα μοιράζει όλα τα friends. και τους δέκα κύκλους. αυτό είναι το τέλειο γιατρικό. Θα σε πάρω βραδάκι, γι' αυτό που λέγαμε...
παιδιά, συγγνώμη που θα ρωτήσω. Γιατί τέτοιο κόλημα με τους Devastations; καλούτσικοι είναι, λίγο ατάλαντοι βέβαια και κουλοί, αλλά οκ. (χε,χε). Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται περί μιας μέτριας μελαγχολικής μπάντας, λίγο χειρότεροι, απ' τους spain (τους θυμάστε άραγες;). Οι Tindersticks είναι έτη φωτός μακριά, κι ας μην μιλήσουμε καλύτερα για τις ενορχηστρώσεις και την ικανότητα των μελών ξεχωριστά. Γι' αυτό τα έχω με τον πάνο, διότι κολλάει με κάτι συμπαθητικά γκρουπάκια, κι όταν μιλήσουμε για τους tinder πλακωνόμαστε. Άσε που πλέον είναι καλύτερος στο playstation κι ούτε και εκεί δεν μπορώ να εκτονώσω το άσβεστο μίσος που τρέφω για την αρχοντομουτσούνα του...Καλημέρες

ΠανωςΚ είπε...

Ινδικτε, ρούμι ε; Ασε, άσε κι έχω να πιω κάτι μήνες αλκοόλ!

Μετεωρίτη, χαχα, τι ακούτε κι εσείς οι τραγουδοπαίχτες... Συλλογή ολόκληρη από λεκτικά μαργαριτάρια περί μουσικής μπορείτε να κάνετε.

Διάσελε, δεν έχω κανένα κόλλημα με τους Ντεβαστάσιονζ. Απλώς το δίσκο τους άκουγα αυτές τις δύο μέρες. Είναι καλός, αρκετά καλός. Για τους Ρόκετ φρομ δε κριπτ, που μου είναι κόλλημα δέκα χρόνια τώρα, γιατί δε λες τίποτες; Δεν σε αρεσανε βελουδένιε μου;

indictos είπε...

Ως προς τους Tindersticks θα συμφωνήσω με τον ΠανωςΚ.
Τους βαριέμαι βαθιά λέμε.

Άν και παίζω αυτό με την Ροσσελίνι.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Τσάι με ρούμι, και κανέλα και γαρύφαλο. Εξαίρετο.
Επίσης εντριβή στο στήθος με Βικς Βέιποραμπ. Βρωμάει σαν τον κώλο του κοάλα αλλά ξεβουλώνει τα λούκια.
Το πορτοκαλί φλις κουβερτάκι είναι απαραίτητο και ψάχνω κι εγώ ένα. Αλλά το βρήκα 37 ευρώπουλα, γαμώτοσόιτους!
Υπεραστικά σας εύχουμαι.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Α, ναι! Επίσης θεραπευτικόν (δια τον ψυχιζμόν σας) είναι το να αφήνετε πού και πού μερικά εκτονωτικά μουγκανητά σαν της αγελάδος. Σας κάνει καλό κι ας ενοχλεί τους συγκατοίκους σας.

ΠανωςΚ είπε...

Ινδικτε, για να είμαι ειλικρινής δεν τους βαριέμαι τους Τιντερστιξ. Είναι στιγμές που τους απολαμβάνω. Αλλά είναι το ύφος, το ήθος, το στιλ που δεν αντεχω (πίνω, καπνίζω, είμαι μελαγχολικός, με παράτησε η σκρόφα, αλλά εγώ θα το γράψω πιο ποιητικά γιατί εχουμε και φλέβα ποιητική αμα λάχει ναούμε).

Κυρ-Σκύλε, έχετε μυστική επικοινωνία με κάποιο απ' τα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος; Διότι αυτό με τα βογγητα-αγελαδινό μουγκάνισμα είναι σήμα κατατεθέν μου όποτε δεν την παλεύω. Βογγώ στον ξύπνιο μου και τραγουδώ στον ύπνο μου...
(καλέ, το πορτοκαλί το κουβετάκι σε μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα ψευτοεπίπλων το αγόρασα κάτω από δέκα ευρώ. Για κάντε καμιά βόλτα απεκεί. Αν και το συγκερκιμένο παραείναι κουβερτάκι. Προτιμήστε κάτι μεγαλύτερο, περίπου στα 15 ευρά.)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ωπ, ματάρες μου, σε έπιασα!
Για το κουβερτάκι, τώρα, δεν βάζω στην οικία μου πράματα από το IKEA! Ο σούπερμάρκετ της γειτονιάς μου τα είχε το καλοκαίρι. Αλλά τι να τα κάμω το καλοκαίρι; Θα ξαναπάω...

nikolakisdiaselos είπε...

κάτσε ρε φίλος, οι devastations, τί είναι δηλαδή; Επειδή είναι φρέσκο αίμα και hype; Δεν στέκει αυτό που λες γιατί οι ίδιοι τους αναφέρουν ως κύρια επιρροή τους...

ΠανωςΚ είπε...

Διάσελε: ναι έχεις δίκιο (μ' έπρηξες!)

Σκύλε, άστα, καμιά μέρα θα κάνω ολόκληρο ποστ, για τις εμπειρίες μου με την ΙΚΕΑ. (το κουβερτάκι όμως γαμεί,για να πούμε την αλήθεια).

Μετεωρίτης είπε...

oι TINDRESTICKS είναι θεοί!!!!!
Τελεία.

ΠανωςΚ είπε...

Μετεωρίτη, οι τιντερστιξ είναι θεοί, ομως εγώ είμαι άθεος
:)

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και εκεί να επιβεβαιώσεις τον τίτλο του μπλογκ σου! Χα! Και ό,τι ξέραμε για το κρυολόγημα, είναι λάθος!!

ΠανωςΚ είπε...

Μελίνα,καλησπέρα.
Τον τίτλο του μπλογκ μην τον παίρνεις στα σοβαρά.
Είπαν κάποιοι ντανταϊστές μια μαλακία πριν από κάτι χρόνια και 'γω τώρα το έχω κάνει σημαία, για να λέω ό,τι κουλαμάρα μου κάτσει.

βα.αλ. είπε...

Εγώ πάντως όλον τον Οκτώβρη μες στις αρρώστιες τον έβγαλα. Αφού γλύτωσα την ιγμορίτιδα όμως όλα καλά. Τώρα σιγα σιγα επανέρχομαι.

Το ίδιο εύχομαι και δι υμας, λοιπόν.

ΥΓ. Τους Τιντερστιξ τους άκουγα πριν 10 χρόνια τότε που ήμουν ακόμα μελαγχολικό αγόρι και έψαχνα γυναίκα. Βρήκα μία που άκουγε και αυτή τιντερστιξ και ητο μελαγχολική. Από τούδε και εις το εξής αφού βρήκαμε ο καθείς το ταίρι του οι τιντερστιξ τελούν εν πλήρη αχρηστία εν τη οικία τουτη.

Φαντάζομαι αυτό εξηγεί πολλά.

βα.αλ. είπε...

Ε δεν το πιστεύω. Σύμπτωση; Συνάντηση κοσμικού κάρμα; Διεθνής σιωνιστική συνωμοσία;

Μολις τώρα πρόσεξα τη φώτο πάνω δεξία από την ταινία Freaks. E μόλις σήμερα τέλειωσε το κατέβασμα της στο πισί μου.

Αγνωσται αι βουλαί του κυρίου.

ΠανωςΚ είπε...

Βααλ, αποκάλυψη τώρα και απότομη προσγείωση: τη φωτό την είχα ψαρέψει χθες προχθές από κάποιο αμερικάνικο βλογ, που είχε φωτό σχετικές με το Χέλογουίν που γιορτάζουν οι σύμμαχοί μας αυτές τις ημέρες.
Την ταινία ούτε την είδα, ούτε την ξέρω, λυπάμαι.
Αλλά τουλάχιστον ξέρω ποιος έχει γράψει το συνοδευτικό της φωτογραφίας στίχο (για κάποιο περίεργο λόγο θεωρώ ότι ταιριάζουν απόλυτα, ο στίχος με τη συγκεκριμένη φωτό).