2 Σεπ 2007

Το μετέωρο βήμα της Βούλας Πατουλίδου


Είδα μία Βούλα να πέφτει αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ευχή:

Κοίτα να δεις Γιώργο μου, εγώ για να κάτσω να χάσω από τον Πανίκα, αφήνω στρατό, καριέρα, λεφτά, ένσημα, ασφάλιση. Ε, πρέπει κι εσύ κάπως να μου το ανταποδώσεις. Μια εκλόγιμη θέση, Γιώργο μου στο Επικρατείας, είναι ό,τι πρέπει για μια σημαίνουσα προσωπικότητα σαν τη Βούλα την Πατουλίδου.


Είδα και μια Φώφη να πέφτει, αλλά δεν ξέρω αν πρόλαβε να το ευχηθεί η Βούλα, ώστε να ανέβει από την πέμπτη και αβέβαιη θέση στο επικρατείας στην τέταρτη και εκλόγιμη.

Ολοι για τον Πανίκα δουλεύουν: Μην παραιτείσαι Βούλα μου. Μείνε απλη νομαρχιακή σύμβουλος, στο δικό μου το πλευρό.

10 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειδα ενα ψηφοδελτιο της Νεας Δημοπρασιας να μπαινει μεσα στη καλπη,αλλα δεν προλαβα να κανω ευχη και θα την κανω τωρα...
Στο διαολο ολοι τους...

Argos είπε...

Αν καταδεχόταν την πρόταση του Πανίκα να την κάνει αντινομάρχη, τώρα δεν θα είχε πρόβλημα επιβίωσης.
Εξ' άλλου έπαιξε καλά το ρόλο του σάκου του μποξ για τον Πανίκα και έβγαλε από την δύσκολη θέση τα άλλα καλόπαιδα που δεν θέλανε να καούνε.

ΠανωςΚ είπε...

Χαχα, πρέζα, καλή η ευχή σου, αλλά δεν νομίζω να πιάσει, χαχαχα...

Argos, σίγουρα μια χαρά την εκμεταλλεύτηκε το ΠΑΣΟΚ τη ΒΟύλα. Και αυτή η αφελής νόμιζε ότι θα τους εκμεταλλευτεί και αυτή, μόνο που τα πασόκια είναι μανούλες στο να χρησιμοποιούν κάποιον και μετά να τον ξεφορτώνονται... Με αρεσει που αλληλοκατήγορούνται πλέον για αήθη πάρε-δώσε...

παράλληλος είπε...

Ιφιγένεια, έγινε ρε καλόπαιδα, για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.
Λίγη εκτίμηση, ρε ασύμμετροι!

ΠανωςΚ είπε...

Ιφιγένεια (δ)Εν Επικρατείδι...

παράλληλος είπε...

Ιφιγένεια ως Ταύροις εν υαλοπωλείο!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπα και αλλού για την Πατουλίδου,

... Μου είναι αντιπαθής όπως και κάθε άλλος αθλητής που θεωρεί ότι ξαφνικά έγινε “σημαντικός για τον τόπο” & ότι αξίζει να του/της φερόμαστε με σεβασμό.

Επειδή κάποιοι κάνανε το χόμπι τους επάγγελμα, ξαφνικά άρχισε να γυρίζει ο ήλιος γύρω τους;

Ασχέτως των πολιτικών μου προτιμήσεων, δεν σκοπεύω ποτέ να ψηφίσω κόμμα που βάζει αθλητή στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον προηγουμενο.Το λαθος ειναι εξ ολοκληρου του Παπανδρεου που επενδυσε σε ατομα οπως η Πατουλιδου και ο Λιαγκας.Ποιον σκεπτομενο ανθρωπο μπορει να επηρρεασει μια ανανεωση που γινεται με αθλητες και τηλεπαρουσιαστες,ατομα δηλαδη εντελως ασχετα με τα κοινα και την πολιτικη;Αλλη μια φορα,οπως εγινε και με Μανο-Ανδριανοπουλο,ο Παπανδρεου απεδειξε οτι δεν εχει πολιτικο αισθητηριο.Καταφερε και παλι να βαλει τρικλοποδια στον εαυτο του,οπως εγινε και με τη Γεννηματα.

ΠανωςΚ είπε...

Δηλαδή Espoir αμφισβητείτε ότι η Βουλίτσα τα έκανε όλα "για την Ελλάδα ρε γαμώτο";

Ανωνυμε/η ο Λιάγκας πάντως, από ό,τι μου λένε από Λαρισα, πάει καλά προς το παρόν. Εχει έτοιμα λαϊφσταϊλίστικα ποσοστά τηλεθέασης, που ελπίζει να μετατραπούν σε εκλογικά.
Ο δε Γιωργάκης τόσο ξέρει τόσο κάνει.

παράλληλος είπε...

"Ποιον σκεπτομενο ανθρωπο μπορει να επηρρεασει..." γράφει ο ανώνυμος.
Μα όταν ζητάνε ψήφους, δεν θέλουν σκεπτόμενες ή χαζές τοιούτες! Την ίδια αξία έχουν στο μέτρημα, άσε που οι δεύτερες είναι περισσότερες, άκοπες και ανέξοδες χρόνου!
Γι αυτό και κατεβάζουν -κυριολεκτικά- αναγνωρίσιμα πρόσωπα...