4 Ιαν 2013

To excel d'amour ψάχνει επενδυτή

To excel ντ' αμούρ θυμάται τότε που ήσουνα καψούρ. Επαναστατικό απλικέσιο για υπερσύγχρονα σμαρτφόν, βασισμένο σε μια από τις απλούστερες εφαρμογές της μικρομαλακίας, το excel ντ' αμούρ, υποβοηθούμενο από τα συστήματα παρακολούθησης όλων των πολιτών (αλλά και των πωλητών), τα μπιγκ μπράδερ, τα απόκρυφα ημερολόγια αγοριών και κοριτσιών, λειτουργει ως εξής: καταχωρείς στο πρώτο κελί -αν και την αγάπη μην τη βάζεις φυλακή- το όνομα της πρώτης σου αγάπης και από κει και πέρα το excel ντ' αμούρ σου εμφανίζει οτιδήποτε, οποιονδήποτε, οποιανδήποτε θέλησες ή πόθησες ποτέ σου και με συγκεκριμένα διαγράμματα, πίτες και λοιπές πίπες παρουσιάζει το βαθμό ανταπόκρισης, επιτυχίας, ικανοποίησης κάθε σου πόθου, όλη σου η ζωή κλεισμένη στα κελιά, σε γραμμές και σε στήλες, συναρτήσεις και αθροίσματα, ένα χρόνο τώρα μετρώ και αποχαιρετώ τα μέρη που θα μου λείψουν, σαν αυτούς τους μουσαφίρηδες, στο τέλος μιας αρμένικης βίζιτας, που χασομεράνε "να το επαναλάβουμε αυτό σύντομα να μας ξανάρθετε περάσαμε πολύ ωραία" μέσα από την πόρτα έξω από την πόρτα περιμένοντας το ασανσέρ μέσα στο ασανσέρ, ένας μεγάλος αποχαιρετισμός που παίζει καθυστερήσεις, όσο πιο μεγάλος τόσο πιο οριστικός, μεγάλος όπως το the Long Goodbye του Τσάντλερ όχι του Μπινγκ αλλά του άλλου, του Μεγάλου, άσχετο, δες σύμπτωση (αλλά και κατάντια) αυτός ο ηθοποιός που έπαιζε τον πατέρα του Ρος, φίλου του Τσάντλερ του Μπινγκ, όχι του άλλου του μεγάλου, είχε παίξει και τον Μάρλοου στον Μεγάλο αποχαρετισμό του Τσάντλερ του Μεγάλου, ναι άργησα έχω στήσει καποιον για καφέ, κατεβαίνω.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διατίθεμαι να επενδύσω στο απληκέησχιό σας, ακούγεται γαργαλιστικό. Εξέλ ντ' αμούρ. έχει κάτι το εξωτικό το μπραντ νέημ σας

μεστ απ είπε...

αν στις πίτες έχει και πασπαλόπιτες, κάουντ μι ιν!

ΠανωςΚ είπε...

throgos, ευχαριστούμε, να στείλω τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να κάνεις την κατάθεση;

Μεστ, κακούργα, μ' εβαλες πεινασμένο άνθρωπο να γκουγκλίζω;

sunCoater είπε...

πρέπει να μπει ένα τρεσχολντ στη χρονική διάρκεια του πόθου. γιατί άμα μιλάμε για 1-2δευτ. (μετρό, δρόμοι, διαφημίσεις) δε νομίζω να φτάσουν τα ρος και τα κολουμς.

ΠανωςΚ είπε...

SunCoater, πόσο απολύτως απόλυτο δίκιο έχεις!

μεστ απ είπε...

στόχος μου είναι να μάθουν όλοι την πασπαλόπιτα!
ο ένας μετά τον άλλο!

ΠανωςΚ είπε...

Η πασπαλόπιτα, τελικά, έμαθα, έχει σχέση με τον Πάσπαλιε.