29 Μαρ 2007

Ο συνωστισμός των χορτοφάγων δεινοσαύρων

Σε προηγούμενο ποστ είχαμε μιλήσει για τα λόμπι των γενιτσαροφαγικών ζόμπι που δεν είναι χορτοφάγα. Σήμερα βρήκα κάτι αντίστοιχο, για τα χριστιανοδεξιά λόμπι στις ΗΠΑ, που προωθούν την άποψη ότι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους είναι αυτή που αναγράφεται στις γραφές (πχ στη Γένεση) και έχουν βαλθεί μάλιστα να το αποδείξουν με επιστημονικό τρόπο.



Ιστορία του Σύμπαντος, όπως την μαθαίνουν οι επισκέπτες του Μουσείου της Δημιουργίας στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ: Οι δεινόσαυροι αρχικά ήταν φιλήσυχα, χορτοφάγα πλασματάκια, μέχρι που κάνανε τη μαλακία ο Αδάμ και η Εύα και εκδιωχθήκανε από τον Παράδεισο. Το λέει και η Γένεση, αφού ο θεός δίνει πράσινα βοτάνια (βρε μπας ήταν τίποτε άλλο το βοτάνι;) σε όλα τα πλάσματα για να τρωνε. Οι δεινόσαυροι είχανε μεγάλα κοφτερά δόντια για να μπορούν να ανοίγουν ευκολότερα τις καρύδες. Και μη νομίζετε ότι εξαφανίστηκαν στον κατακλυσμό του Νώε οι δεινόσαυροι. Όχι, όχι, σύμφωνα με τους επιστήμονες που δημιουργήσανε το μουσείο αυτό, ο Νώε είχε προβλέψει ότι το μέγεθος των δεινοσαύρων θα του δημιουργούσε πρόβλημα, και για το λόγο αυτό ανέβασε στην Κιβωτό μόνο μωρά-δεινοσαυράκια.
(αλήθεια, φαντάζεστε τα δεινοσαυράκια να κάνουν κοπάνα από το κρυφό σχολειό, για να προλάβουν την ύψωση του λαβάρου του Κατακλυσμού από τον Παλαιών Μεσσοποταμιών Νώε, και να συνωστίζονται στην προκυμαία προκειμένου να μπουν στην Κιβωτό; χαχαχα).

Αν τώρα ενδιαφέρεστε να μάθετε και άλλα πράγματα για την τύχη των δεινοσαύρων, επισκεφτείτε http://www.answersingenesis.org/
Αν θέλετε επίσης, μπορείτε να
προσευχηθείτε και να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια του μουσείου.
Και δείτε και κάτι άθεους βέβηλους στον δικτυακό τόπο Alternet που δυσφημούν την εν λόγω ευλογημένη προσπάθεια.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα δεινοσαυράκι (αριστερά) που, μετά το Συνωστισμό, μπήκε στην Κιβωτό (δεξιά) για να σωθεί από τον Κατακλυσμό. Ενδεχομένως σήμερα να προσχωρούσε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

4 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δίκιο έχ'νε!
Ο Τυρανόσαυρος Ρεξ ζει ακόμη. Και μάλιστα η κόρη του είναι Υπ.Εξ. της Ελλάδας!

ΠανωςΚ είπε...

Περιμενω αμάν και πώς τη στιγμή (αλλά μάλλον δεν προλαβαινουμε πια) της απόλυτης γκαντεμιάς: αυτή πρωθυπουργός, αυτός πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Καλά, μιλάμε για ΤΗΝ απόλυτη Κόλαση. Λες ΄ρθει ο Βους στην ορκωμοσία;

Kapetanios είπε...

ΛΑΟΣ, με σήμα το κροκοδιλάκι, εεε συγνώμη το δεινοσαυράκι!! αμπαλαέα.