13 Μαρ 2007

Άτιτλο

Μόλις διάβασα αυτό...
http://pisoselides.blogspot.com/2007/03/blog-post_13.html
Και άκουσα αυτό...
http://www.left.gr/mp3/Papadakis_13.3.2007.MP3

Πρόκειται για επώνυμη καταγγελία σχετικά με συστηματικούς βασανισμούς, ακόμη και εικονικές εκτελέσεις στη ΓΑΔΑ. Η καταγγελία έγινε σήμερα στον αέρα του ρ/σ των Αθηνών "Στο Κόκκινο".

Αν συνεχίζετε να θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ ακολουθήστε τους ανωτέρω συνδέσμους.

7 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Είμαστε στην Ε.Ε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

nikolakisdiaselos είπε...

ποια εικόνα θα δείξουμε στους ευρωπαίους φίλους μας; Να σβήσουμε το post τώρα...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Σε όλη την Ε.Ε. γίνονται αυτά τα πράματα. Όλα τα παλάτια έχουν τους υπονόμους τους. Και όλοι οι υπόνομοι τους αρουραίους τους...

παράλληλος είπε...

Οι δικοί μας αρουραίοι δεν ντρέπονται να εμφανίζονται και να μας βγάζουν και τη γλώσσα.
Οι δικοί μας αρουραίοι έχουν φωτογένεια.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Ναι, αλλά να τους πιέσουμε πλεον. Να περάσουνε στο grass-roots politics. Να δείξουμε σοβαρά ότι δε μασάμε. Δε μπορεί θα το πάρουν είδηση ... Όποιος κάνει κέφι ας αφήσει μία ερώτηση για τον Πολύδωρα στα σχόλια του blog μου. Θεωρητικά θα τα πάρουν από το FREE μέχρι τις 6 το απόγευμα και θα του τις στείλουν. Να καταλάβουν ότι δε μασάμε ... [Νίκο - το κείμενο που μου άφησες, ειδικά το πρώτο, είναι καταπληκτικό. Με τη πρώτη ευκαιρία, θα το ανεβάσω χωριστά και χωρίς σχόλια γιατί αξίζει προσοχής].

nikolakisdiaselos είπε...

όχι μόνο έχουν φωτογένεια, αλλά ζουν και την dolce vita τους...
Να είσαι καλά δε μασάμε ρε. Γιατί όντως δε μασάμε.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα και φίλοι, οι ερωτήσεις για τον Bύρωνα Πολύδωρα που το περιοδικό FREE θα προωθήσει στο γραφείο του, μπορούν να συνεχιστούν όλη μέρα σήμερα.

Για να μαζεύονται καλύτερα οι ερωτήσεις συνεχίστε σας παρακαλώ να γράφετε τις ερωτήσεις στα σχόλια του πιο κάτω κείμενου, για να είναι πιο εύκολο να τυπωθούν με τη μία, και να μη χαθούν.

Ξαναλέω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Tα παιδιά από το FREE έχουν δεσμευθεί ότι οι ερωτήσεις θα φτάσουν στο γραφείο του Υπουργού. Από εκεί και πέρα αν θα καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων του είναι ένα άλλο θέμα.