1 Μαρ 2007

Το ένα χέρι μονομαχεί με τ' άλλο διεκδικώντας το ίδιο πρόσωπο


TO ΨΕΜΑ(;): Η φωτό, τραβηγμένη από τον υπογράφοντα μπλόγκερ, σε ειδική αντερκόβερ αποστολή, για να έρθει στο φως ο τρόπος με τον οποίον ο κ. νομάρχης εξασφάλισε νέο κονδύλι, 5,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της νομαρχίας Θεσσαλονίκης...Δύο χέρια διεκδικούν το δικαίωμα θωπείας της παρειάς του νομάρχου και μονομαχούν μεταξύ τους. Το εξ αριστερών του νομάρχου δείχνει να έχει το προβάδισμα, όντας πολύ κοντά στην ποθητή θωπεία. Όμως το εκ δεξιών του νομάρχου ορμά στην αντεπίθεση και ανακόπτει την πορεία της ανταγωνιστικής χειρός. "Κάτω τα κουλά σου, είναι δικός μου!" μοιάζει να λέει αποφασιστικά η χειρ εκ δεξιών.Στοιχηματίστε ον λάιν: Αποδοση χειρός εκ δεξιών 5,30 και εξ αριστερών 2,75. Υποχώρηση νομάρχου μόλις στο 1,15.

Η ΑΛΗΘΕΙΑΔύο βέροι εκπρόσωποι της σαλονικιώτικης λαϊκότροπης ούλτρα πολιτικής ιντελιγκέντσιας, οι κύριοι Παπαθεμελής και Ψωμιάδης, σε τρυφερό ενσταντανέ σε κάποιο από τα γκαλά πολιτικού διαλόγου της συμπρωτεύουσας και πρωτεύουσας των Βαλκανίων.

Ωστόσο η απορία μου παραμένει: Ποιος διάολο είναι ο τύπος ο οποίος έχει τα απαιτούμενα balls για να διεκδικεί τον Πανίκα από τον Στελάρα; Και γιατί ο Ψωμιάδης έχει τόσο τρομοκρατημένο βλέμμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: