12 Αυγ 2009

Γκίλτι Πλέζουρ #25.636

Τα μιούζικαλ. Τα γουστάρω τρελά. Ακόμη κι αυτά του Δαλιανίδη με τη Μάρθα Καραγιάννη. Το τελευταίο που είδα: Across the universe. Με διασκευασμένα τραγούδια των Μπίτλζ και θέμα -τι άλλο;- ένα λαβ στόρι, στα τέλη της δεκαετίας του '60, μεταξύ ενός φτωχού Λιβερπουλιανού, ονόματι Τζουντ, και μιας αστής Αμερικανίδας, ονόματι Λούσι.

Ο Μπόνο ως Δρ. Ρόμπερτ, δηλαδή ως Κεν Κέισι, στο λεωφορείο Further, on the Magical Mystery Tour...


O Εντι Ιζαρντ ως Μr Kite και τα μπλε ανθρωπάκια του (τα Blue Meanies απ' το Yellow Submarine)...


O Θείος Σαμ τραγουδά "Ι want you" στον χίπη που πάει στρατό με το ζόρι...


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το τελευταίο, (που είναι και από τα αγαπημένα μου), ήταν το καλύτερο. Αναρωτιόμουν αν θα κρατούσαν το She's so heavy , μέχρι που το είδα. Επίσης, μου θύμισε και μένα την πρώτη μέρα στο στρατό, την οποία νοσταλγώ.
.
.
.
(μόνον επειδή ήμουν εννιά χρόνια νεότερος).

ΠανωςΚ είπε...

Συμφωνώ Δυτη, μάλλον είναι το πιο "δυνατό" απ' τα τρία βίντεο. Γενικά πάντως η ταινία είναι αυτό που λέμε mix bag. Δηλαδή έχει και φοβερα ευρηματικές σκηνές αλλά και τρομερά κλισαρισμένες. Αλλά είναι ανάλαφρη και feelgood.

ZlatkoGR είπε...

Σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που είδα την περσινή χρονιά. Είναι μάλιστα η ταινία που προτείνω σε όσους νομίζουν πως δεν τους αρέσουν τα musical...

Go_Go είπε...

Εγώ πάλι με την ταινία δεν πολυτρελάθηκα, αλλά οι διασκευές των τραγουδιών ήταν εξαιρετικές ομολογώ και για τα δικά μου γούστα.

ΠανωςΚ είπε...

Ζλάτκο, είμαστε δύο λοιπόν! Λες να υπάρχουν κι άλλοι;

Go-Go, εσύ χρυσό μου τη βρίσκεις μόνο με γαλλική αβαντ γκαρντέ στην οποία πρωταγωνιστούν πρώην ΟΥΚαδες... Οπότε, άστο.