17 Δεκ 2007

Δύσκολοι καιροί για ιστολόγους


Χέστηκα αν κάποιος θέλει ή δεν θέλει να βάλει διαφήμιση στο ιστολόγιό του, ή τεσπά με κάποιον τρόπο να βγάλει λεφτά από το μπλογκ του. Αυτό που με εξοργίζει και με κάνει να κλείνω τον υπολογιστή είναι κάτι ατάκες σαν και αυτή δεξιά στη φωτογραφία... Σιγά ρε μαλάκα, καταξοδεύτηκες για να ανεβάσεις το σιντάκι των Smiths! (δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο ιστολόγιο, άλλωστε πρώτη φορά μόλις το επισκέφτηκα, σκαλίζοντας να βρω κάνα δισκάκι να κατεβάσω... Αλλά αυτή η ατάκα δεξιά με έστειλε αδιάβαστο).

1 σχόλιο:

Μετεωρίτης είπε...

..ξανοίχτηκε ρε συ ο άνθρωπος λέμε!
Τόσα έξοδα του τρέχουν...!!

Πλάκα-πλάκα, πληροφορήθηκα σήμερα για έναν διαγωνισμό (έτσι το΄λέμε τώρα) όπου ψηφίζεις για κάτι δώρα... σε ψηφίζουν... μαζεύεις hits, γίνεσαι πλούσιος για 10 λεπτά... θα σε γελάσω αλλά κάτι παίζει αυτές τις μέρες (το διάβασα σε ένα blog και έχει βουίξει ο τόπος κι εμείς πετάμε χιονόμπαλες!!).
Δεν ξέρω αν είναι κάτι παρεμφερές αυτό που αναφέρεις, αλλά ένα είναι σίγουρο: μας την πέφτουν (αν όχι σε μας, στους γκουρού της μπλογκόσφαιρας) για να διαφημιστούν και τα λοιπά.
Αμα ενδώσεις να βάλεις τον Ψωμιάδη σπόνσορα!!
Αλλά σε ικετεύω, ο Λιάπης είναι δικός μου. ολόδικός μου. Σε μπάνερ, σε σιδερότυπο, σε τατού και δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά παίρνω κάθε φορά που τον βλέπω στο blog σου!
BYE τώρα και έχε το νου σου!