4 Δεκ 2007

Άουσβιτς και Μαδαγασκάρη

Προσπαθούσα να βρω πληροφορίες για τη δίκη του Πλέυρη. Ναι ρε του "πατριώτη". Αλλά δε βρίσκω ρε γτμ. Συγκεχυμένα πράγματα. Βρήκα κάποια εδώ αλλά δε ξέρω τι έγινε τελικά. Ζητώ τη βοήθεια του Σκύλου της Βάλλιας (της κομμώτριας χε χε) από τη Κάλντα.
Τώρα για όσους από εσάς δε γνωρίζουν. Ο Πλευρίκος είπε να προσφέρει κάτι ακόμα στα πολλά πράγματα που έχει κάνει για τον πλανήτη γράφοντας ένα βιβλίο για τους Εβραίους. Τίτλος: «Εβραίοι. Όλη η αλήθεια». (Πλάκα-πλάκα μου θυμίζει τίτλο για άρθρο του Marie Claire ‘Σπέρμα: Αυτός ο άγνωστος. Χίλιες και μια αλήθειες). Αποσπάσματα από το καταπληκτικό αυτό πόνημα μπορείτε να βρείτε εδώ. Όσοι θίγονται από το βιβλίο, καθώς προάγει το ρατσισμό και τις διακρίσεις τον έστειλαν το Σεπτέμβρη στο δικαστήριο με αφορμή την παράβαση του σχετικού νόμου. Η δίκη διακόπηκε. Η απόλαυση είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν ορισμένοι την υπόθεση. Σύμφωνα με την «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής ιδού ορισμένα πράγματα που είπε ο εισαγγελέας προς την μάρτυρα κατηγορίας Άννα Στάη σε εκείνη τη δίκη:
* «Εδώ κυκλοφορεί ο κάθε ανώμαλος και ο κάθε τοξικομανής και βγαίνουνε όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και οι προοδευτικοί και λένε το εξής: «Α! Το δικαίωμα στην έκφραση». Και όλοι λέμε: Ωραία και καλά!»
* «(…) Το 1979 περί Ολοκαυτώματος οι πάντες ήταν ανύποπτοι. Τώρα τα τελευταία 2 χρόνια γίνονται κάτι πράγματα στην Ευρώπη και υπάρχουνε στη Γαλλία και τη Γερμανία κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων με κάποιους νόμους αμφιβόλου συνταγματικότητας (…) Ο κύριος Πλεύρης αναφέρεται και σε βιβλιογραφία (…) Με αυτό θέλω να καταλήξω στο ότι το έργο του έχει επιστημονικό χαρακτήρα. Το όλο πνεύμα της καταθέσεως σας που με ενδιαφέρει εμένα είναι το ότι του αρνείστε τον επιστημονικό χαρακτήρα στο έργο του. (…)Εάν μας αρέσει ο Πλεύρης σαν επιστήμονας…είναι θέμα κριτικής δεν είναι θέμα να τον ρίξουμε στο μπουντρούμι. (…) Ο κύριος Πλεύρης έχει το δικαίωμα να πει ότι ο Χϊτλερ έκανε καλώς. Γιατί να του το αφαιρέσουμε; (…) Θέλετε εσείς ένα ναζιστικό δικαστήριο να σας δικάσει και να σας καταδικάσει; Ή μι αναζιστική πολιτεία; (…) Όταν οι Εβραίοι λένε ότι «Είμεθα ο περιούσιος λαός επί της γής» τους μήνυσε κανείς;»
* «Κυρία μου θα διαβάσω κάτι το οποίον λέει ο Πλεύρης. Και επ’ αυτού τι έχετε να πείτε; Λέει εδώ: «Επανειλημμένως θα τονίσω ότι δε επιτίθεμαι εναντίον των Εβραίων ως ατόμων και ως λαού, ως φυλής και ως έθνους. Αλλά εναντίον της θρησκείας τους. Επειδή αυτή διδάσκει ότι οι Εβραίοι συνεφώνησαν με το Θεό τους τον Ιεχωβά αυτοί να τον λατρεύουν κι εκείνος θα τους εξασφαλίσει την παγκόσμια κυριαρχία σε όλα τα έθνη του κόσμου» Κι αν είναι κάποιος ρατσιστής είναι αυτοί εδώ που γράφουν αυτά στη θρησκεία τους».
Η δίκη συνεχίστηκε χθες και σήμερα. Σύμφωνα με τα λίγα που κατάφερα να βρω ο Πλεύρης σήμερα κατέθεσε λέει στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με τα οποία τα θύματα ήταν 66 χιλιάδες. (Φοβερό ε; Παραδέχεται ότι υπήρξαν θύματα αλλά όχι τόσα πολλά. Φανταστικός). Κάπου αλλού διάβασα ότι λέει οι Εβραίοι εξορίστηκαν στη Μαδαγασκάρη και δεν σκοτώθηκαν. (Διακοπές έκαναν ρε! Μαύρο γυαλί, αντιηλιακό και έτσι).
Εν κατακλείδι: Ούτε εγώ γουστάρω που οι Εβραίοι δε πήραν ένα μάθημα από τη γενοκτονία που επιχειρήθηκε εις βάρος τους και κάνουν τα ίδια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αλλά ούτε από την άλλη μπορώ να αμφισβητήσω το ξεκλήρισμα Εβραϊκών οικογενειών λόγω της μαλακίας ενός παρανοϊκού. Και το ανησυχητικό είναι ότι:
1) Ένας άλλος μαλάκας παρανοϊκός γράφει μια μπούρδα.
2) Ένας δεύτερος μαλάκας παρανοϊκός, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και πλασιέ βιβλίων, φραντζάτος με τσιριχτή φωνή, (καταλάβατε έτσι;) το διαφήμιζε συνέχεια στην εκπομπή του.
3) Ένας τρίτος μαλάκας παρανοϊκός εισαγγελέας υποστηρίζει ότι αυτή η μπούρδα έχει επιστημονικό χαρακτήρα.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
Δεν υπάρχει αντίλογος σε όλες αυτές τις βλακείες. Για την είσοδο του ΛΑΟΣ στη βουλή τεράστιες ευθύνες έχει η αριστερά για την έλλειψη κινήσεων και πραγματικών επιχειρημάτων απέναντι σε όλη αυτήν την ιστορία. Μεγάλες ευθύνες στα βρωμοκάναλα που προβάλλουν συνέχεια τον Καρατζαφέρη. Και φυσικά σε εμάς.
Ντροπή μας...

Υ.Γ. Δείτε και κάτι ωραίες άλλες εκδόσεις εδώ
Υ.Γ. 1 Ωραίες πληροφορίες από τον "Ιό" εδώ
Υ.Γ. 2 Ο Υιός Αθανάσιος Πλεύρης έχει μπλόγκ (http://www.thanos-plevris.gr/), (είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου μη το ξεχνάτε), έχει συνδέσεις με τις "γνωστές" ελληνικές γραμμές και έχει σε σύνδεσση αυτό το ωραίο κείμενο.

4 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εμένα μην με μπλέκεις, ΠανωΚάτε μ'. Με τα σκατά δεν ανακατεύομαι. Ας τους αφήσουμε στη λήθη, λέω εγώ.

ΠανωςΚ είπε...

Ψιτ, Σκύλε...
Είμαστε πολύ εδού μέσα.
Μπερδέψατε την Σκορδοπούτσα με την βουρτσαφεντιά μ'!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Σωστά! Μλκία μ'!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Λες: «οι Εβραίοι δε πήραν ένα μάθημα από τη γενοκτονία που επιχειρήθηκε εις βάρος τους και κάνουν τα ίδια.»
Λάθος: πήραν και παραπήραν μάθημα. Γι' αυτό έφτιαξαν το πάνοπλο κράτος του Ισραήλ και δεν σκοπεύουν να ξαναγίνουν θύματα. Αποφάσισαν να είναι από την σωστή πλευρά της κάνης: την πίσω!