7 Ιουν 2007

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο....

Παρακολουθώντας όλες αυτές τις ημέρες το χοντρό παιχνίδι που παίζεται γύρω απ' το ΛΑ.Ο.Σ., θα ήθελα να υποσημειώσω λίγα σύντομα σχόλια:
  • Οι μύδροι που εκτοξεύει το ΚΚΕ ενάντια στην παράταξη του Γιωργάκη μπορεί να έχουν έναν υπερβολικό, δημαγωγικό και "μακρυγιαννεϊκο" χαρακτήρα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν αποκυήματα νοσηρής, κομμουνιστικής και κονστρουκτιβιστικής φαντασίας. Διότι δεν είναι μόνο ο "πράσινος ήλιος" που τρίβει τα χέρια του με την αποδυνάμωση της ΝΔ, αλλά κι ένα μεγάλο πλήθος καναλαρχών, νταβατζήδων και κουμπάρων. Εξ΄ου κι όλη αυτή η προβολή, που μόνο στον "γκεβαρικό" βολονταριστή Καρατζαφέρη κάνει καλό.
  • Έχει πολύ πλάκα να βλέπεις τον Άδωνι και τον Προκόπη να τσακώνονται, ο πρώτος ως γνήσια, κυράτσα φραγκόκοτα για να προσελκύσει ζώα της ίδιας συνομοταξίας, κι ο δεύτερος ως ρεκλάμα αριστεροδεξιού που αναζητάει με προυστική μελαγχολία, αναδεύοντας το λυχνάρι του Διογένη, τα χαμένα κουκιά.
  • Χθες μάλιστα πληροφορηθήκαμε και την ευαισθησία που επιδεικνύουν οι εν λόγω Άρειοι κατσαπλιάδες στο θέμα της μετανάστευσης. Ευχαριστημένοι προφανώς απ' την πολιτική της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια (βλέπε υστερόγραφο), του στυλ ό,τι κινείται βυθίζεται, συνηγορούν σε πρακτικές που παραπέμπουν στα κρεματόρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η λύση άλλωστε που προτείνουν είναι η "στρατοπεδοποίηση" των λαθρομεταναστών ωσότου έρθουμε σ' επαφή με επουράνιους διεθνείς οργανισμούς και προσδώσουμε κίνητρα στις χώρες που αυτοί εγκαταλείπουν για να τους υποδεχτούν πίσω! Πάλι δηλαδή του στυλ, έλα κύριε Μουσάραφ, τί έγινε; Άκου να δεις, έχω πέντε πακιστανούς δίπλα μου και θα σους στείλω πίσω μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα τους βρεις δουλειά στο δημόσιο. Εντάξει; Να' σαι καλά ρε παλιόφιλε...
  • Όσο ο Άδωνις θ' ανησυχεί για το γεγονός ότι, με μαθηματική ακρίβεια, σε είκοσι χρόνια ο πρωθυπουργός μας θα είναι Αλβανός, τόσο θα του θυμίζω ότι πολλοί απ' τους οπλαρχηγούς της ελληνικής επανάστασης, τους οποίους όταν ήταν μικρός τους είχε αφίσα στο δωμάτιο του, ήταν δίγλωσσοι, και πολλά απ' τ' αντριωμένα παλικάρια τους ήταν Κίτσοι Αρβανίτες, κι όχι Κίτσοι Έλληνες. Επίσης, θ' αποκόμιζε μεγάλη ωφέλεια αν ρώταγε και μάθαινε για τις κινήσεις του Κολοκοτρώνη και του επιστήθιου φίλου του, μουσουλμάνου και Αλβανού Αλή Φαρμάκη, το 1812, που οραματίζονταν υπό την αιγίδα της Γαλλίας ένα υπέρλαμπρο ελληνο-αλβανικό κράτος.
  • Όπως ήταν για τη Δεξιά το περιβόητο παρακράτος του '50 και του '60 (και βάλε μέχρι σήμερα) ο ετεροθαλής αδερφός , έτσι και το ΛΑ.Ο.Σ είναι σήμερα το απεχθές κι ευγονικό της πείραμα, το εκτρωματικό σπλάχνο του δόκτωρα Φρανκεσταϊν.

Υ.Γ. Η Ενωμένη Ευρώπη έχει σκληρύνει την πολιτική της γραμμή όσον αφορά την μετανάστευση. Όταν με το νέο, θεσπισμένο κι εφαρμοσμένο εργασιακό καθεστώς (ελαστικότητα, ευελιξία, απελευθέρωση ωραρίου, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, κατάργηση μονιμότητας, ομαδικές απολύσεις κλπ.) δεν έχει πλεόν ανάγκη από φτηνά και εισαγόμενα εργατικά χέρια, είναι λογικό να κατακρημνίζει στα Τάρταρα τους λαθρομετανάστες και ν' αρχίσει να εκμεταλλεύεται το εγχώριο δυναμικό, που στην τελική είναι και της ίδιας...ράτσας.

17 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Εχει πολλή πλάκα επίσης το τρέντι-κοσμικό στοιχείο στο επερχόμενο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, καθώς έχουν βάλει στόχο την Αννίτα Πάνια και τη Νένα Χρονοπούλου. Με αρέσει ο Καρατζαφέρης που το βλέπει αλλιώς το πράγμα...

nikolakisdiaselos είπε...

Η Χρονοπούλου να κάτσει ήσυχα μην φάει πάλι καμιά μπάτσα από άντρα πολύ μάτσα...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Νενάκι, θεά!
http://rapidshare.com/files/21747342/nena-chronopoulou1.wmv

ΠανωςΚ είπε...

Διάσελε, μην αποπειραθείς να το κατεβάσεις, θα μπερδευτείς!
Κι εσύ βρε σκύλε τι τον εμπερδεύεις τον Διάσελο με τα ραπιντσέρια; Εδώ την ώρα δεν ξέρει ακόμη καλά-καλά να διαβάζει!

nikolakisdiaselos είπε...

καλά σου λέει σκύλε, τι με μπερδεύεις ; Ευχαριστώ μπαμπά...

ΠανωςΚ είπε...

Τώρα, δηλαδή ρε συ φίλος, τι εννοάς; Οτι σε πατρονάρω; Ετσι όπως πατρονάρει ο Αδωνις Γεωργιάδης τον αδερφό του το Λεωνίδα;
Ντροπή σ', λέμε ρε!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εγώ σας μπερδεύω, ωρέ; Αντι να κάνουτε αντιγραφή κι επικόλληση τη διεύθυνση που δίνω, για να δούτε πώς έριξε το Νενάκι ο Γιώργαρος (υποκειμενική λήψη), με χαώνετε εσείς!
Μ' αυτά που λέτε συνέχεια για το ΛΑΟΣ και το ΛΑΟΣ, εκεί που 'μανε στην τουαλέτα της δουλειάς, χτυπάει η πόρτα κι αντί να πώ «άλλος!» είπα «λάος!»

nikolakisdiaselos είπε...

σύγκριση θανατηφόρα...είδες πάντως παιδιά; για τρελά γέλια, ανεξαρτήτως τι εκπροσωπούν...τους φαντάζομαι μικρούς να τρώνε πέτρες κιο Άδωνις για να εκτονώσει τον θυμό του επειδή δεν τον κάνουν παρέα και τον πετροβολούν να σφαλιαρίζει τον Λεωνίδα που ήδη κλαίει και φοβάται και να τον τραβάει με το ζόρι σπίτι..

nikolakisdiaselos είπε...

τελικά, είδες σκύλε; σαν τον Άδωνι ο πάνος. Επειδή δεν μπορεί να κάνει αντιγραφή κι επικόλληση και μπερδεύεται, τα ρίχνει σε μένα που έτσι κι αλλιώς, είμαι μικρός και χαζός...

ΠανωςΚ είπε...

Κόψε κάτι βρε Διάσελε. Μου έχουν ξαναπεί ότι είμαι ομορφάντρας, αλλά όχι και Άδωνις!

ΠανωςΚ είπε...

Αλλο είναι το ζήτημα με το Αλλος-Λαος Σκύλε μου... Είναι η παλλαϊκή τάση αποχωρητισμού και ανακύκλωσης...

ΠανωςΚ είπε...

Ασχετο και τελευταίο: Δυστυχώς Σκύλε το βίδεο θα το δω το βράδυ από το σπίτι. Η υλικοτεχνική υποδομή της εργασίας δεν βοηθάει καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

1. Πέρα από τα σουρρεάλ της πολιτικής πρέπει να πούμε ότι το ΛΑΟΣ θα μπει πανηγυρικά στη βουλή με ποσοστά που θα τρίβουμε τα μάτια μας και πάντως ανώτερα του ΣΥΝ. Αυτό δείχνει συντηρητική στροφή της κοινωνίας μας, που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να την αποτρέψουμε.

2. Το ΚΚΕ κλαίγεται για το ΛΑΟΣ επειδή χάνει ψήφους προς τα κει, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα. Θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούν πως γίνεται να χάνουν ψήφους προς τους ακροδεξιούς. Προφανώς κάτι τρέχει με τις ιδέες τους οι οποιες είναι παραδοσιακά εθνικιστικές και τις καλλιέργησαν ωραία στη βάση τους τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα να μεταπηδάς εύκολα από ένα αριστερό σε ένα ακροδεξιό κόμμα.

3. Η κατάντια της ΕΕ είναι να παίρνει εύσημα για τη μεταναστευτική της πολιτική από ακροδεξιά κόμματα. Εκεί είναι οι πραγματικοί ακροδεξιοί που παίρνουν τελικά τις αποφάσεις, χτίζουν φρούρια και διαχωρίζουν ρατσιστικά τους ανθρώπους ανάλογα με το τι εθνικότητας είναι.

Και παρακαλώ μην κράζετε το διασελο , και μπουλετινς και απ' όλα έχει το κείμενο.

ΠανωςΚ είπε...

Τώρα αξιώθηκα να δω το βίδεο Σκύλε...
ΜΕγάλη ερμηνεια η Νένα...

In love with life: Δεν το κράζω το Διάσελο. Απλώς με τις παρατηρήσεις διορθωνεται...
(ασχετο: Για να αφήσω κόμεντ στο βλογ σου πρέπει να ανοίξω απλώς ενα wordpress account;)

nikolakisdiaselos είπε...

ευχαριστώ για την υποστήριξη. Α, κι αν θέλεις in love να με απελευθερώσεις απ' αυτό το αχρείο αφεντικό, ξεκινήστε να μαζεύετε υπογραφές. Εγώ, θα φροντίσω σε μια βδομάδα απο τώρα να τον σκίσω στο proevo6...

ΠανωςΚ είπε...

Διάσελε, το πολύ-πολύ να ρίξεις τον καφέ στα φρεσκοπλυμμένα παπλώματα...

παράλληλος είπε...

inlove, καίριος!
Διάσελε, εννοείται καίριος κι εσύ, αλλά τα συγχαρητήρια σου ανήκουν για την (μη) έκταση του πόστ!

Το βίδεο της Νένας δεν χρειάζεται να το δω, καθότι στα ντουζένια της την είχαμε νύφη στη Λιβαδειά και είχε μπαρ και με είχε σερβίρει και σεις έρχεστε δευτερότριτοι!