Μέλη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της Τροχαίας και λοιπά όργανα βασανισμού αποφάσισαν να προσφέρουν κοινωνικό έργο: Ενόψει της παγκόσμιας ημέρα κατά των ναρκωτικών (δεν υπάρχουν "ναρκωτικά", υπαρχουν ουσίες, νόμιμες και παράνομες, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πόλης.
Τέτοιες όμορφες, χριστοήθεις κινήσεις με κάνουν να απορώ γιατί κάποιοι πιστεύουν αυτό που διαλαλεί και η αφίσα αποπάνω, την οποία πρώτα είδα να δημοσιεύεται στο αθηναϊκό ιντιμίντια. Είναι απίστευτα κακεντρεχείς κάποιοι άνθρωποι!
6 σχόλια:
Για μένα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την πρέζα.
Οι μπάτσοι είναι μπλεγμένοι σε αυτά, όπως και σε κάθε άλλη βρωμιά. Και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Όταν πρέπει να ελέγχεις κάτι που έχει τόσα λεφτά και έχεις με την πλευρά σου το νόμο, θα θέλεις να βγάλεις και συ.
Όχι σε όλες τις συνθετικές (τεχνητές, κατασκευασμένες από τον άνθρωπο) ουσίες.
In love with life, είπες τη λέξη-κλειδί: λεφτά. Πρόκειται για το πιο επικερδές εμπόριο. Και κατ' επέκτασιν αυτή η παράνομη εμπορική διάσταση είναι που οδηγεί σε άλλες παράνομες πράξεις και σε θανάτους από υπερβολική δόση (καθότι νοθεύουν τις ουσίες με ό,τι βρεθεί, προκειμένου να παράγουν μεγαλύτερες ποσότητες, όπως για παράδειγμα στην ιστορία που πρόσφατα γράφτηκε στις εφημερίδες για το εργοστάσιο κοκαΐνης στη ΘΕσσαλονίκη, που χρησιμοποιούσε ως συστατικό και... κιμωλία).
Καλέ, πέφτω απ΄τα σύννεφα!
Μήπως είστε αλήτες που θέλουν να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό?
http://kalligrafia.blogspot.com/2007/03/blog-post.html
(στη νέα μου διεύθυνση, μου βγαίνει μακρυνάρι)
Διαχρονική αφίσα!
Σαν τις συνήθειές τους!
Δεσποινίς Καλλιγραφία, μάλιστα, αληταράδες είμεθα, αν και ολίγον συντηρητικοί και δεν αρεσκούμαστε σε αλλαγές, παρότι ζηλεύουμε την λεγόμενη πόρσε της wordpress την οποίαν πλέον οδηγείτε...
Γιώργη, ανάλογη αφίσα κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και τη μέρα που τα είπ(ι)αμε από κοντά... Δεν ξέρω αν την πρόσεξες.
Είχε πολλές αφίσες του Βας Βας εκεί και μάλλον θα την έκρυβαν.
Είχα την πρωτότυπη από τη δεκαετία του 80, αλλά οι 14 μετακομίσεις...
Δημοσίευση σχολίου