11 Ιουν 2007

Φωτορομάντσο: Ο έρως σκέπει την συμβασιλεύουσαν

Πρώτα την πήγε βόλτα με τη μηχανή...





Ο κόκκινος Πάνι είχε βρει την Πασιονάριά του.





Της χάρισε κι ένα -επίχρυσο, ο τσίπης- δαχτυλίδι...




Και να η κατάληξη...


ΥΓ. Ολο λέω ότι πρέπει να σταματήσω να ασχολούμαι με αυτόν τον τύπο. Αλλά δεν με αφήνει να αγιάσω ο έρμος! Η φωτό με τη Μαρίτσα πάνω στη μηχανή, κατάφερε να μου φτιάξει τη διάθεση, παρά τον καβγά με το αφεντικό μου, που είχε μόλις προηγηθεί.




Για της ψυχής την ευφορία, του Πανίκα μια φωτογραφία...


(οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης. Μέταξύ αλλων εκεί μπορεί να διαβάσει κανείς ότι ο Πανίκας θα της διοργανώσει συναυλία στη ΔΕΘ, και ότι αυτή, αφού της έκανε δώρο το πολυπλατινένιο του σιντί "Ελλάδα μου για σένα τραγουδάω", δέχτηκε να τον μανατζάρει)


Update: Η πρώτη από τις άνωθι φωτογραφίες τον "έκαψε"
τον Πανίκα (ευχαριστώ τη Στ. για την μέσω email ενημέρωση):
Από http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=809063&lngDtrID=244
Στην «τσιμπίδα» του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έπεσε και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης οδηγούσε τη μηχανή του χωρίς κράνος και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 350 ευρώ και 5 βαθμούς στο πόιντ σίστεμ. Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του νομάρχη να οδηγεί τη μηχανή του, ενώ μαζί του ήταν και η νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Μαρίγια Σερίφοβιτς.Τις φωτογραφίες του νομάρχη είδε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης ζήτησε να χρεωθεί πρόστιμο στον κ. Ψωμιάδη ύψους 350 ευρώ και να του καταλογιστούν και πέντε βαθμοί ποινής

2 σχόλια:

industrialdaisies είπε...

Η συμβασιλεύουσα ζει και ... βασιλεύει...
Ε ρε τι έχει μαζευτεί...

Ανώνυμος είπε...

Φαινόταν από παλιά το νούμερο! Από τότε που γλεντοκοπομεθούσε στα μέρη μας και ρωτούσα, το νήπιο, με γουρλωμένα μάτια: "Μαμά, αυτός γιατί πε'πατάει έτσι στ'αβά?"!
Πού να σ' αφήσει ν' αγιάσεις μετά ο έρμος πανωκάτε μ'!