10 Ιουν 2010

Ερωτας και λοιπές καταστροφές

Υπάρχουν κάποιοι γεννημένοι εραστές. Αλλοι γενημμένοι δολοφόνοι (τους κάναν και ταινία). Αλλοι γεννημένοι φωτογράφοι. Αλλοι γεννημένοι επαναστάτες. Εγώ δεν ξέρω για τι πράγμα είμαι προορισμένος. Η φωτογραφία αυτή, που με τα χεράκια μου τράβηξα, δείχνει ότι σίγουρα δεν είμαι γεννημένος φωτογράφος (πού είναι το έψιλον ρε;).

8 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δεν είσαι κακός φωτογράφος. Ίσα-ίσα, είσαι λίγο αφαιρετικός. Βγάζοντας το Ε από την Επανάσταση, ε, όπως και να το κάνουμε, αλλιώνεις το σχέδιο του συνθηματογράφου μέσα από μια εξιστανσιελιστική ματιά, λέμε!

ΠανωςΚ είπε...

Μ' αντιλαμβάνεσαι σκύλε: ακριβώς αυτό, είναι μια εναγώνια αναζήτηση για ανεύρευση της σωστής απάντησης στο αρχέγονο ερώτημα που βασανίζει το άνθρωπο ως υποκείμενο, αντικείμενο και κατηγορούμενο, το οποίο ερώτημα συνοψίζεται στο εξής: Ε;

Χριστίνα είπε...

Εγώ θα έγραφα ότι επίτηδες άφησες εκτός το Ε, για να αυτοσαμποταριστείς. Αλλά μετά το σχόλιο του Σκύλου, τι παραπάνω μπορεί να προσθέσει κανείς; Με αποστόμωσε κανονικά!

(Μια που το 'φερε η κουβέντα, χάρηκα δια την γνωριμίαν, φίλτατε σκυλάκο!)

Κάντε κλικ στο όνομά μου, λέμε! Μπορεί να μην είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά μου πήρε μέρες για να το ετοιμάσω και θα 'θελα να το δει και κανένας άνθρωπος εκτός από τους ίδιους και τους ίδιους μια ζωή...

ΠανωςΚ είπε...

Δεν έχεις άδικο Χριστίνα. Κατά κάποιον τρόπο το μπλογκ είναι μια προσπάθεια γενικότερου (αυτο)σαμποταζ.

(Το 'χω ξαναδεί το -ονομασμένο με ολοφάνερη κομμουντική λογικη- ΕΜΜΕΙΣ, απ' το μπλογκ σου. Αντε, με το καλό και στους Τάιμζ!)

Η αποτυχημένη άπλοουντερ του ε.ΜΜΕ.ίς είπε...

Χμμμ... Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι. Τα παιδιά που το ξεκίνησαν δεν τα λες με τίποτα κομμουνιστές ενώ οι γνήσιοι (;;;!!!) της σχολής μας το έχουν στη μπούκα το όλο εγχείρημα. Ωραία παρατήρηση όμως!

Μωρέ, ούτε για το Τάιμζ στην Τσιμισκή δεν είμαι, απλώς χάρηκα που μετά από έναν ολόκληρο χρόνο (τους) κατάφερα να μαζευτούν αρκετά κείμενα για να βγει τεύχος και που πήγε, σε γενικές γραμμές, καλά.

Κουβέλης ο ερημοσπίτης είπε...

ωραία φωτό, πνιγμένη στον εξεγερτικό ενθουσιασμό και το εμπύρετο ερωτικό πάθος του τριτοετούς φοιτητή στο πολυτεχνείο βυρωνικού μπάχαλου ! εγώ ως κωλόγερος προσθέτω: τζέημσον χωρίς ξηροκάρπιο, μπαρα χωρίς σκαμπώ!

Μετεωρίτης είπε...

Ευτυχώς που δεν έφαγες ΚΑΙ το γράμμα πι, τότε θα διαβαζόταν
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΑ
και θα μπερδευόμουν, Ανάσταση και έρωτας;;; ...δεν κολλάει!

ΠανωςΚ είπε...

Αποτυχημένη άπλοουντερ του ε.ΜΜΕ.ίς, γαμησέ τους μωρέ τους γνήσιους!

Κουβέλη Ερημοσπίτη, για το Τζέημσον και το ξηροκάρπιο εν μέσω κρίσης, δες παραπάνω.

Μετεωρίτη, ωραία παρατήρηση, ωστόσο: ανάσταση είναι η κορύφωση της βδομάδας των παθών, και το μεγαλύτερο απ' τα πάθη είναι ο έρως, οπότε...