21 Μαΐ 2009

Α, ΚΑΛΑ...

Αν ο ΠανωςΚ μάζευε φανταστικά αυτοκόλλητα πανίνι με τη φιγούρα του Stuart Staples, κι ο Σαλαδίνος, αντί να κοιμάται και να ξυπνάει με το θρόισμα των στίχων του Μπωντλαίρ, συμμετείχε στις διαδικασίες εκλογής του νέου ηγέτη της ΟΝΝΕΔ, και η Gο-Gο ήταν διάσημη πανελίστρια αντί να ακούει βολτάροντας με ποδήλατο κάποιον Τορίνο Καρότο, και ο σκορδοτέτοιος αγόραζε στο μικρό του μπλούζα του Diogo, κι ο Π.Κ. δεν ήταν ΟΚ, και η Pipermaru σταμάταγε να με κάνει να ξεκαρδίζομαι με τις θανατηφόρες ατάκες της, και o GT ήταν κολλητός του Σιανίδη κι έκλεινε τραγουδιάρες για σκυλάδικα έκτης διαλογής, τότε δεν θα είχε νόημα να σκέφτομαι, σήμερα, γύρω στις 11:30, πόσο βαριέμαι στη δουλειά, πόσο θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία με τον ειδικό νίντζα κι όλα τα προαναφερθέντα μπουμπούκια, συν κάτι πεντηκοστές και πρώην παχουλά διαμάντια, να έπαιζα μουσική, και μετά το "The Rat" -μιας κι απ' αυτό ξεκίνησαν όλα-να έσπαγα τα ηχεία μ' αυτό:




Αλλά τί λέω, αφού ούτε ένα βίντεο δεν μπορώ ν' αναρτήσω δίχως να διακόψω τον πάνωκ την ώρα που έγραφε το τελευταίο ποίημά του...

6 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Κι αν δεν ήσουν φριχτός τρέντουλας που δεν μπορεί να εμπντάρει ένα βίντεο απ' το γιουτιούμπ, τα βήματα που θα χρειάζονταν να γίνουν προς την παγκόσμια κομμουνιστική επανάσταση θα ήταν πολύ λιγότερα.

nikolakisdiaselos είπε...

xa,xa

GT είπε...

Πάνε, καταλαβαίνεις για τι άτομο μιλάμε. Οι αμοιβάδες κάνουν "χα, χα", διάσελε. Αλλά τέτοιος ήσουν πάντα (γι' αυτό μας λείπεις). Πάντως κι εγώ βαριέμαι αφόρητα πλέον στη δουλειά κι αναρωτιέμαι: τι φταίει;

Go_Go είπε...

Η ηλικία σας παλικάρια μου, οι μπουγάτσες και οι αϋπνίες στις οποίες σας υποβάλλει το φάντασμα του Βιργίλιου...

nikolakisdiaselos είπε...

εγω στον υπνο μου βλέπω τον ρουβα..

ΠανωςΚ είπε...

Εγώ στα καλύτερά μου όνειρα βλέπω το Διάσελο να απαγγέλνει στα Λατινικά αποσπάσματα απ' τον Κέρουακ. Στα χειρότερα τον βλέπω σε άπταιστη βουνίσια διάλεκτο να μιλάει για τον ΟΣΦΠ.