3 Ιουν 2008

Μαλακίες manent και χαρακτηρίζουν όποιον τις ξεστομίζει

Τίκι-τάκα νάμπερ ουάν: Το είδαμε και αυτό. Το επόμενο βήμα είναι να καταργηθεί ως ρατσιστικός ο γάμος ετερόφυλων, ως προϊόν καταπίεσης του ενός φύλου από το άλλο εδώ και 30 αιώνες. Όσο και να φαίνεται ωμό, ζούμε στην κοινωνία των ΟΜΟ. Πετάξτε το τελευταίο Α από τα ’μφι-α και προπονηθείτε στη νέα εποχή. Αφού δεν μπορούμε να επιβιώσουμε με την ακρίβεια, να βιώσουμε με ακρίβεια το νέο κεφάλαιο της νομιμοποίησης που μας έρχεται από την Τήλο. (δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ).

Τίκι τάκα νάμπερ του γκόουζ του Μίστερ Σανιδάς οφκόρς: από την κείμενη νομοθεσία γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων ούτε προβλέπεται, ούτε επιτρέπεται και συνεπώς μία τοιαύτη πράξη του δημάρχου δεν θα είναι μόνο άκυρη και ανίσχυρη αλλά θα είναι και παράνομη

Τίκι-τάκα νάμπερ θρη: «Είναι έξω από τη φύση όπως ο καρκίνος», αρχιμανδρίτης τις, σε συνεντευξή του στην Ελευθεροτυπία.

Εντ νάου φορ σάμθιγκ κομπλίτλι ντίφιρεντ: ενας πρώην -μεταξύ άλλων- αρχιμανδρίτης, ένας κάποιος Ντέσμοντ Τούτου, υποστηρίζει: "Homophobia equals apartheid".

5 σχόλια:

ο αποτέτοιος είπε...

Ε ρε τι έχει να γίνει πάλι! Οι δημοσιόγραφοι τρίβουν τα χέρια τους, τα παράθυρα αυξάνονται και πληθύνονται, και ο καθένας βγαίνει και λέει ότι μαλακία έχει στο κεφάλι του. Στα διάλα!

ΠανωςΚ είπε...

Ναι αποτέτοιε μου, θα χορτάσουν τα αφτάκια μας τρομερές δηλώσεις... Προσωπικά γουστάρω αυτόν τον ντόρο, γιατί ο καθείς δείχνει το ποιόν του.

ο αποτέτοιος είπε...

Ναι ο καθένας δείχνει τη βλακεία του ( και δεν ντρέπεται και καθόλου για αυτή). Άντε συγχήστηκα τώρα. Πάω να χτυπήσω καμιά ένεση να μου περάσει (γιατί είναι και επιλογή μου να παίρνω πρέζα)

MenieK είπε...

εντ δε γούινερ ιζ Κούγιας φορ..................
.......................
........................
«Ζήτω η βόρεια Μύκονος» (στο Ρέιντιο γκόλντ ή σάμθινγκ λάικ δατ, τεσ παν ε φιού μανθς εγκό)
Υ.Γ. Αυτη τώρα η γλώσσα (που παρεμπιπτόντως πολύ ΜΕ άρεσε) πώς λέγεται? Και θα την υιοθετήσουμε, περικαλώ?

ΠανωςΚ είπε...

Να την αυτονομήσουμε κιόλας Μενιέκ, τη Βόρεια Μύκονο...
Η γλώσσα αυτή είναι ακατανόμαστη, μπαη δε γουέη, και τη χρησιμοποιοώ γουνέβερ άη εμ φεντ απ με την ορθή γραφή και τη σωστή χρήση της γλώσσας -δηλαδή μετά από κάνα τρίωρο τετράωρο στη δουλειά.