6 Ιουν 2008

Φανταστικοί διάλογοι στα μπουζούκια

- Αχ Γιώργο, ας ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι τίμιοι και αξιοπρεπείς σαν κι εσένα...
- Τι σου 'καναν οι συνάδελφοι, Κυριάκο, και πίνεις τσιγάρο στο τσιγάρο;
- Αυτά τα παλιόπαιδα της "Αυγής", Γιώργο μου, με είπανε "εθνικοπαράφρονα".
- Ναι, αλλά την τσέπωσες την αποζημίωση, Κυριάκο, τα τσέπωσες τα 58.000 ευρώ συν τα 4.650 για έξοδα δίκης, μην το ξεχνάς...
- Γιώργο χάσαμε όμως στην Ευρώπη, τους δικαίωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Γιωρίκα μου, τους παλιοσυνασπισμένους... Κάτι αηδίες περί ελευθερίας του Τύπου αναφέρει η απόφαση. Και εξήντα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.
- Ε, και πώς κάνεις έτσι βρε αδερφέ; Σάμπως εσύ θα τα πληρώσεις;

Υστερόγραφο λαϊκίστικο: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πληρώσουμε εγώ κι εσείς 60.000 ευρώ για την ευθιξία του "πατριώτη" κυρίου Βελόπουλου και την "άστοχη" -to say the least- απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων... Προτείνω ο συνέλληνας και πατριώτης κύριος Βελόπουλος να δώσει απ' τα δικά του χρήματα ανακουφίζοντας έτσι τα ταλαίπωρα ελληνικά ταμεία...

3 σχόλια:

ο αποτέτοιος είπε...

Βρε που θα τα βρει τόσα λεφτά με ένα ψωρομισθό βουλευτή; Εδώ στα μπουζούκια πήγε και είναι με δανεικά τσιγάρα και τελευταία στιγμή μάζεψε ένα γαρυφαλλάκι από κάτω για να το πετάξει στην τραγουδιάρα. Άσε που λόγω βουλευτιλικιού δεν κάνει και εκπομπή. Ο άνθρωπος δεν βγαίνει!

Όσο για τα ελληνικά ταμεία, αυτά δεν ανακουφίζονται με τίποτα!

παράλληλος είπε...

Κατάλαβα καλά? Αυτός καταδικάστηκε στο πρόστιμο, το κράτος θα πληρώσει?

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ναι. Στο μεταξύ ο Βελό εξελέγη βολευτής. Και ανδιλαμβάνεσαι ότι ως πατέρας του έθνους (την καημένη την μαμά του!) έχει και τις ανέσεις του.