11 Ιουν 2008

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απ' τον ιστότοπό μας, σας παρουσιάζουμε τον πληρέστερο, συνοπτικό και εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό επαγγελματικού προσανατολισμού. Μάθετε τώρα ποια είναι τα 10 επαγγέλματα του μέλλοντος, διότι εσύ, φίλε Έλληνα και φίλε μετανάστη, πρέπει να είσαι ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν (και θα συμβούν) στην ελληνική κοινωνία.
Επάγγελμα πρώτο: Αυνανιστής.
Ένα πρωτότυπο επάγγελμα, ιδιαίτερα τολμηρό και ρηξικέλευθο, μιας και συμβαδίζει τόσο με την σεξουαλική απελευθέρωση των στερημένων ατόμων όσο και με τους ηδονόπληκτους νεοέλληνες και μεγαλοαστούς . Ήσυχα, αθόρυβα και τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ατομικής υγιεινής, μπορείτε να εργάζεστε όσες μέρες της εβδομάδας θέλετε, χρεώνοντας τους πελάτες σας με το ποσό των είκοσι ή τριάντα ευρώ (για κάθε αυνανισμό τη φορά).
Επάγγελμα δεύτερο: flexicuritas υπάλληλος.
Όπως όλοι θα γνωρίζετε, οι καιροί έχουν αλλάξει. Πάνε οι εποχές του κοινωνικού κράτους, πάνε οι καιροί του 48ωρου. Η μεγαλύτερη ευελιξία των επιχειρήσεων και η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς, είναι οι δύο κορυφαίες ντιρεκτίβες της Ε.Ε. Και για του λόγου το αληθές, ιδού μερικές απόψεις της Κομισιόν: "η μονιμοποίηση της απόκλισης αναμένεται να προσδώσει στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της αγοράς», και, "η απόφαση θα βελτιώσει την κατάσταση για τους εργαζόμενους. Αλλωστε, ένας εργαζόμενος δεν είναι υποχρεωμένος να εργαστεί πέραν των 48 ωρών. Αν υπάρξει πρόβλημα, μπορεί να καταφύγει στα δικαστήρια". Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε λοιπόν στο νέο εργασιακό μοντέλο, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε δουλειά.
Επάγγελμα τρίτο: Διανομέας μείζας.
Ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο "Ασφάλεια, Εχεμύθια, Διακριτικότητα", μπορείτε να αναλάβετε ευσυνείδητα τον άχαρο μα επικερδή ρόλο του διακομιστή. Παραλαμβάνετε την μείζα απ' αυτόν που την προσφέρει και την δίνετε σ' αυτόν που τη ζητάει. Προσοχή: Ισχύει και για συναλλαγές dvd.
Επάγγελμα τέταρτο: Ιδιοκτήτης γραφείου συνοικεσίων για ομοφυλόφιλους.
Μετά τη θριαμβευτική τέλεση του υπέρτατου μυστηρίου στην Τήλο, άνοιξαν διάπλατα οι δρόμοι για τις νέες ειδικότητες στον τομέα του ομόφυλου έρωτα. Έργο σας, όχι η επίσημη ένωση του ζευγαριού, αλλά η σύζευξη των μοναχικών ατόμων που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο. Προτεινόμενα μέρη για ν' ανοίξετε το γραφείο σας: Τήλος, Μύκονος, Λέσβος, Κρήτη, Μάνη.
Επάγγελμα πέμπτο: Συνοδός μεσήλικων ζευγαριών.
Αισθανθήκατε ποτέ μόνοι; Νιώθετε ότι τα παιδιά σας δεν σας καταλαβαίνουν; Δεν σας αρέσει πια το sex και δεν έχετε πως να περάσετε τον χρόνο σας; Θέλετε να πάτε διακοπές αλλά κανείς δεν σας συνοδεύει; Κανένα πρόβλημα. Για σας, αγαπητά μου ζευγάρια των -ήντα, βρέθηκε η λύση: Ένα γραφείο συνοδών, απ' το οποίο θα μπορείτε να διαλέγετε το κατάλληλο άτομο που θα σας συντροφεύει τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις διακοπές. Ένα άτομο ευγενικό, ευπροσήγορο, καλλιεργημένο, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, που θα είναι ιδανικός συζητητής και συμβουλάτορας, κατορθώνοντας να σας κάνει να ξεχάσετε τα άσπλαχνα παιδιά σας.
Επάγγελμα έκτο: Ρουφιάνος.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο επάγγελμα, απ' τα αρχαιότερα του κόσμου. Ένα επάγγελμα με κανόνες, κώδικες τιμής κι απαράβατους νόμους, που συνοδεύεται ακόμα κι από παροιμιώδεις εκφράσεις (π.χ., στον ρουφιάνο ρουφιανιά δεν πιάνει). Σίγουρος μισθός, ελάχιστα προσωπικά έξοδα, bonus κι άλλα πολλά πλεονεκτήματα. Αρνητικά: Δεν έχει ένσημα. Επίσης, αν σε καταλάβουν, την έχεις βάψει. Και οι δικοί σου, αυτοί για τους οποίους δουλεύεις, θα κάνουν ότι δεν σε ξέρουν.
Επάγγελμα έβδομο: Υπάλληλος σε εθνικιστικό βιβλιοπωλείο.
Ο καιρός γαρ εγγύς, τα ποσοστά του κόμματος αυξάνονται, οι κακοί λαθρομετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές, ο Καραμανλής ξεπουλάει την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, τα παιδιά μας δεν γίνονται λοκατζήδες επειδή είναι φλώροι. Ένα επάγγελμα που ο πρόεδρος θέλει να το εντάξει στα βαρέα και ανθυγιεινά, μιας και οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων θέτουν καθημερινά τη ζωή των υπαλλήλων σε κίνδυνο. Αρνητικό σημείο: Επειδή ο πολυάσχολος μεγάλος αδερφός δεν βρίσκει χρόνο, όλη η δουλειά έχει πέσει στον μικρό. Ως εκ τούτου, έχει νεύρα. Και τα νεύρα συνεπάγονται γαμοσταυρίδια. Καλή υπομονή!!!
Επάγγελμα όγδοο: Κλακαδόρος πολιτικών.
Δεν σας λέμε κάτι νέο, κάτι που δεν γνωρίζετε. Η Ελλάδα, αγαπητοί μου φίλοι, ποτέ δεν πεθαίνει. Ούτε και οι Μαυρογιαλούροι. Ελλάδα - Γαλλία - Συμμαχία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Ίσως ο μοναδικός τομέας που δεν έχει ακόμα κορεστεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Επάγγελμα ένατο: Πανελίστας.
Στις μέρες μας, η ιδιότητα του πανελίστα αναδείχτηκε ως μια απ' τις πιο επιτυχημένες. Με καλές δημόσιες σχέσεις, αρκετή ξετσιπωσιά και γλείψιμο, μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ' ένα πάνελ, καταθέτοντας τις απόψεις σας επί παντός επιστητού. Εάν μάλιστα διαθέτετε και λίγο θράσος, μπορείτε ν' αναρριχηθείτε εύκολα και γρήγορα στα υψηλότερα σημεία της μεσημεριανής ιεραρχίας. Στα συν, ότι δεν απαιτεί μυαλό, ούτε και ιδιαίτερες γνώσεις.
Επάγγελμα δέκατο: Αστυνομικός καπνίσματος.
Όπως γνωρίζετε όλοι σας, το κάπνισμα, σε λίγο καιρό, θ' απαγορευτεί. Επειδή όμως δεν είμαστε και οι πλέον νομοταγείς πολίτες της Ε.Ε., στα συρτάρια του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκεται ένα φιλόδοξο σχέδιο για την σύσταση Τμήματος Αντικαπνίσματος. Η δουλειά του Αστυνομικού καπνίσματος έγγειται στην αδιάκοπη κι ατελεύτητη επιτήρηση των πολιτών και στην αυστηρή εφαρμογή του νομικού πλαισίου. Επίσης, ένα σώμα "Αδιάφθορων" και φανατικών αντικαπνιστών θα ελέγχει τους αστυνομικούς ώστε να παταχθεί το εσωτερικό έγκλημα, εξαλείφοντας τις περιπτώσεις παράνομων δοσοληψιών και το λαθρεμπόριο καπνού.
Υπάρχουν κι άλλα επαγγέλματα για τα οποία, δυστυχώς, δεν έχουμε συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, μιας και βρίσκονται ακόμα σ' ένα πρώιμο στάδιο. Μερικά απ' αυτά, όπως του Αναδασωτή, ή του Λάθροbuster (κυνηγού λαθρομεταναστών), ή του Ψυχολόγου ερπετών, ίσως μας απασχολήσουν σοβαρά στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε

10 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Δεν θα χειροκροτήσω την επιστροφή σου, όσο κι αν θα το ήθελα, διότι τα χέρια είναι απασχολημένα με το λειτούργημα του αυνανιστή. Ωστόσο δεν κρατιέμαι να μη σου πω να προσέχεις μην καταλήξεις το τέταρτο απ' τα επαγγέλματα που αναφέρεις.
Και ευτυχώς που σηκώνομαι να πάω διακοπές... ειδάλλως θα έφευγα απ' το μπλογκ για να επιστρέψω δριμύτερος, όπως συνηθίζω.

nikolakisdiaselos είπε...

απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί. ξέρεις τι τζίρος είναι αυτός; καλά πλατσουρίσματα...κι εκεί που θα πας κάνε και μια έρευνα αγοράς...

ΠανωςΚ είπε...

Ερευνα αγοράς; Τι σε εμπόδισε να κάνεις εσύ ο ίδιος την προηγούμενη φορά που βρέθηκες εκεί; Μόνο για ναργιλέ και ρακές μου είσαι.
Α, και μπάη δε γουέη, σιγά μην είμαστε και πόρταλ. Ιστολόγιο βρε χαμένε, όχι ιστοτόπος.
Τεκέρο, ντιβόλιο και άμοτε (μιλάμε είμαι σχεδόν χαρούμενος!)

Ανώνυμος είπε...

νικολακη, με τον υπεροχο τροπο σου διατρανωνεις οτι καθε δουλεια ειναι ντροπη
panwsk, διακοπες ή για ολους ή για κανεναν φωναζες στο αμφι8εατρο 8υμαμαι, αλλα μπορει κ να μη θυμαμαι καλα

kostasK είπε...

Κορυφαίος ο δεκάλογος του σωστού επιχειρείν! Εγώ θα διαλέξω το τρίτο. Με τέτοιες χοντρές μίζε, ε όλο και κάτι παραπάνω θα αφήνουν στον ντιλιβερά για μπουρμπούρι!

Καλά ρε αξά, διακοπές? Και το λες έτσι χυδαία και ξετσίπωτα? Αχχχ, ο Αύγουστος είναι μακρυά ακόμη...

(αν και από αύριο θα είμαι Αθήνα για το synch!)

ΠανωςΚ είπε...

Ανώνυμε δλεύεις; Δλευεις. Ντρέπεσαι για αυτό;
Διακοπές πηγαίνεις; Πηγαίνεις. Ντρέπεσαι και για αυτό;
Ντροπή είναι οι αγκυλώσεις στο παρελθόν που αποτρέπουν την εκπλήρωση των ανθρώπινων επιθυμιών.

ΚωσταΚ, ο καιρός σου γαρ εγγύς. Ασε που για το Σινκ ζηλεύωωωωω!

ΠανωςΚ είπε...

Και για να κλείνουμε με το παρελθόν κάποιοι μου είχαν πρήξει τα σ'κώτια στη Βαρκελώνη, πριν από έξι-επτά χρόνια, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει και χωρίς να δουλεύει. Αναρωτιέμαι ανώνυμε αν ξέρεις τι κάνουν τώρα και τι απογίνανε...

nikolakisdiaselos είπε...

Ειρήνη υμίν αδέρφια. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός! Αυτά τα λέω επειδή την κάνω κι εγώ για τριήμερο. Κώστακ,βλέπω ότι το 'χεις ψάξει το θέμα. νέος, φιλόδοξος,έλκεται από επικίνδυνες αποστολές κτλ κτλ. μπουρμπουαρ στο μπουρμπουαρ φτιάχνεις περιουσία...

Ανώνυμος είπε...

καλ ρε, πηγες μπαρτσα κ τους αφησες να στα πρηξουν?.....
επρεπε να πηγαιναμε μαζι,εσκουδιγιέρ, πλα8α ρεαλ, μιρο κ ενα τσιγαρο για ολη τη διαγοναλ

βα.αλ. είπε...

Πωπω από ότι βλέπω με σκέφτεστε όλοι και μου δίνετε άπειρες δυνατότητες να επιλέξω... Να στε καλά. Φυσικά νομίζω ότι το επάγγελμα του αυνανιστή μου ταιρίαζει πολύ καλύτερα...

Δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, περνάς δημιοργικά την ώρα σου, δίνεις στη δουλειά σου το ρυθμό που εσύ θες, μπορείς να ονειροπολείς εν ώρα εργασίας χωρίς να έχεις εργατικό ατύχημα ή να σου φωνάζει το αφεντικό και τέλος και βασικότερο πέραν του ότι παίρνεις άφθονη ικανοποίηση από αυτό που κάνεις φροντίζεις και την υγεία σου -ως γνωστόν ο συχνός αυνανισμός μειώνει τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του προστάτη...

Τέλος θα ήθελα να πω ότι η δουλειά του αυνανιστή πρέπει να θεωρείται λειτούργημα γιατί καλύτερα μια μαλακία στο πουλί παρά μία μαλακία στον εγκέφαλο...