23 Ιουν 2008

Μεγαλέξανδρος, μια ευγενική χορηγία των...

Καθομαι πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές και ξύνω διακριτικά τους όρχεις μου -οκέη κανέναν δεν ενδιάφερει αυτό- και ταυτόχρονα θαυμάζω το εξαιρετικό ποστ-ρεπορτάζ του Αργου, όταν λαμβάνω ένα ημέηλ με αυτήν τη φωτογραφία από τον καλό κύριο Α. (απλη σύμπτωση το άλφα ως αρχικό γράμμα), ο οποίος προφανώς οσμίζεται τη μεταδιακοπευτική μου ανία και θέλει να με γκετγκονάρει...

Ε, τώρα εγώ τι θέτε να πω; «Φάτονα, Αλέκο, τον κοντό;».
Ή μήπως «Αλεξάνδρος ο Μέγας, Πανίκας ο μικρός;».

10 σχόλια:

bbchris είπε...

Τα χορευτικά στο youtube ήτανε γαμάτα πάντως... respect!!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Να προσθέσω ότι ο Πανίκας είναι πονηρός. Το ταμπλό στο βάθος δεν κρύβει τον ΜεγΑλέκο αλλά τα (μπρούτζινα) κογιόνια του Βουκεφάλα, τα οποία λόγω σούζας φαίνονται πολύ. Λέγεται, δε, ότι παλιότερα, στην αρχική τους μορφή, τα παπάρια του Βουκεφάλα ήταν πολύ μεγαλύτερα (όσο πρέπει, δλδ, για ένα άλογο που γμσε κι έδειρε!) αλλά ένας μητροπολίτης σκανδαλίστηκε και ζήτησε να τα λιμάρουν, όπερ και εγένετο πολύ σύντομα.

ΥΓ Εγώ πάντως είμαι υπέρ του Ηφαιστίωνα και του Βαγώα (του μικρού Πέρση του Μ.Α.) και θα πάμε στο Hondos Center (πούναι και χορηγός!) για ψώνια!

JustAnotherGoneOff είπε...

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν στ' αλήθεια κοντός, μόλις 1,40 cm.

Δια του λόγου το αληθές.

ΠανωςΚ είπε...

ΒΒ Chris, ναι τα βίντεο είναι φοβερα, ας είναι καλά τα παιδιά που τα τραβήξανε και τ' ανεβάσανε... Μα Μαρκόπουλος με Μεγαλέξανδρο;;;;


Σκύλε, λογικό να κρύβουν τα απ' αυτά του Βουκεφάλα. Πρώτον παρίστατο και ο κ. Ανθιμος, και δεύτερον αμα ήταν σε κοινή θέα θα ήταν ευδιάκριτη η ομοιότητα των κογιονιών με κάποιους απ' τους επώνυμους παρευρισκομένους...

Jago, μιλάμε, με έπιασες αδιάβαστο. Thanx for the info. Μικρός στο μάτι, μεγάλος στον... εκπολιτισμό!

παράλληλος είπε...

Cojone Panicas, ισπανός διεθνής, η νέα μεταγραφή του Βγενόπουλου.

demetrat είπε...

δεν ξέρω τι λέτε εσείς, κοντός κοντός αλλά με κάτι @ρχ@@@@,ΝΑΑΑΑ.
(Γιά το μεγαλέκο λέω, του Πανίκα είναι εξαφανισμένα απ τη θεσμική τους θέση.Αυτος φαινεται πως τάχει στον ενκέφαλο)
Όσο γιά τον εκπολιτισμό Πάνω μας.
Τον προτιμώ απόλους τους εκπολιτισμούς που πρόλαβα να μάθω.

ΠανωςΚ είπε...

Ενώ άλλες ομάδες παράλληλε ψωνίζουν πρωταθλήματα απ' του Βάλνερ... (αλλά τι τα λέω σε σένα; εσύ είσαι "φωτισμένος" γάβρος, όχι σαν κάτι διάσελους που κυκλοφορούν εδώ πέρα...).

Δήμητρα διακρίσεις στον... εκπολιτισμό δεν γίνονται. Εκτός κι γίνονται βάσει εθνικής προέλευσης του ... εκπολιτιστή (που κι αυτό συζητήσιμο είναι). Στην τελική εκπολιτιστή τον είπα τον άνθρωπο, δεν τον είπα και σφαγέα.

demetrat είπε...

Εγώ πάλι προτιμώ , αντί να με εκπολιτίσει ο Μάο, να με εκπολιτίσει ο Μεγαλέκος.Γούστα είναι αυτά.

ΠανωςΚ είπε...

Ενδιαφέρουσα η αντιπαραβολή του Μάο με τον Μεγαλέκο. Θα μπορούσατε να τον αντιπαραβάλλετε και με τον Πολ Ποτ, θα ήταν πιο ταιριαστό. Κατά τα λοιπά ο καθείς προτιμά να τον εκπολιτιζούν με διαφορετικό τρόπο. Αλλοί πάλι δεν γουστάρουν εκπολιτισμό καθόλου, είναι απλώς απολίτιστοι, Μάο-Μάο.

demetrat είπε...

Αυτοί οι Μαο-Μάο μαρέσουν.
μμμμμμμ τώρα ερυθριάσαμε οι χμερμένοι!