22 Ιουν 2008

Εχεις δει ποτέ παιδάκι μ' τη βροχή; Οχι, αλλά την έχω ακούσει σε πολλές εκδοχές...

Αυτό που αδυνατώ να μεταφέρω εδώ πέρα, με τα φτωχά τεχνικά μου μέσα, είναι η ακαπέλα διασκευή στο Have you ever seen the rain, δική μου και της Κ., πάνω από μια κατσαρόλα φακή, χορεύοντας τσάμικο. Μπορούμε ωστόσο να ακούσουμε άλλες, λιγότερο αξιόλογες από τη δική μας...

Το ορίτζιναλ, από τους Κρίντενς Κλιργουότερ Ριβάιβαλ.



Μια ραμονική διασκευη (κι όπως λέει η Κ.: μα καλά, νέφτι στον κώλο του βάλαν αυτουνού;).



Μία από τη φωνάρα του τραγικά αστείου εδώ και χρόνια Ροντ Στιούαρτ (στην πρώτη σειρά μεσήλικες νοικοκυρές σε απόγνωση...).



Κι από κάτι αγνωστά μου παλικάρια ονόματι Τζίβας (όσο κι αν κοίταξα δεν εντοπισα τζίβες στα μαλλιά).



Απ' τη θεά Μπόνι Τάηλερ.



Απ' την Τζόαν Τζετ (χριστέ μου!)



Τέλος, μία αξιοπρεπέστατη από τους REM, οι οποίοι συνήθως τις σκοτώνουν τις διασκευές (κι εδώ, ας το παίξω γνώστης: δεν υπάρχει άλλο συγκρότημα με καλύτερα δεύτερα φωνητικά από τους REM)...




Καλό φθινόπωρο!

ΥΓ. Παρακαλούνται όσοι έχουν κατεβάσει από τόρεντ τον δίσκο Silver Soul των And Also the Trees να ξαναρχίσουν να seedαρουν λίγο, γιατί έχω κολλήσει στο 90% απ' το μεσημέρι γαμώ την ατυχία μου μέσα...

6 σχόλια:

demetrat είπε...

Guillemots - Made Up Love Song
Μιά και τόφερε η κουβέντα, για κοίτα κι αυτό το γκρουπάκι.
(ριβάϊβαλ και πάλι ριβάϊβαλ μωρό μου)

ΠανωςΚ είπε...

Γιεα, άη νου γκίλεμοτς. Δεη αρ γκουντ. Θενκ γιου φορ δε προποζίσιον! Γιου αρ βέρι κάηντ. Μαη νέημ ιζ ντέβιντ σάντος, χαβ ε νάης ντέη.

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίνε οι seeders που σταμάτησε το αρχείο σου. Εμείς είμασταν. Ετοιμάσου, σε 15' θα είμαστε εκεί.

Υ.Γ.1) Θα σε μπαγλαρώναμε μόνο για το παράνομο κατέβασμα, αλλά μόλις διαπιστώσαμε ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα παράνομα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την παραπάνω προφορά σου.

Υ.Γ.2) Πλύσου

Ανώνυμος είπε...

Είχα την υπομονή και τα άκουσα όλα (το καμάρι μου νόμισε ότι έπαθα εγκεφαλικό ή άλλη μια κρίση απόγνωσης) κι έχω κατ' αρχάς να δηλώσω ότι ο Ροντ είναι Ο κορυφαίος και κατα δεύτερο να ερωτήσω
χάου κούλ θα ήτο μια κοινή εκτέλεση με τις βραχνές φωνές Ροντ και Μπόνι??? (ο Κλάιντ δεν έχει καμία αντίρρηση, φαντάζομαι, καθώς πρόερχεται από άλλο ντουέτο)

ΠανωςΚ είπε...

Αγαπητή μου Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αγαπητέ συνάδερφε για την ακρίβεια, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, βγάζει; Χαιρετισμούς στον ΣφακΑτάκ και στους υπόλοιπους λεβέντες της ΓΑΔΑ!


Αγαπητή νοικοκυρά, όπως καλά θα γνωρίζετε, παρά την απόγνωσή σας, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εάν ο Ροντ είναι, λέτε, ο κορυφαίος, τότε είναι indeed, και για ποιο λόγο να άργκιου μαζί σας; Οσο δε για το βραχνοντουέτο, αμα γίνει θα γίνουν ένα με την άσφαλτο οι νταλίκες και θα καούν οι αναστενάρηδες στα αναμμένα κάρβουνα.

παράλληλος είπε...

Θεϊκό το κιτς των Τζίβας με μυτερές μπότες στην παραλία!...
Αξεπέραστα τα έητις!